Kush mun te me gjeje driverat per laptop compaq?
Kush mun te me gjeje driverat per laptop compaq?
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Shprehu me qarte na thuaj se cfare driverash te mungojne dhe ate qe eshte me kryesorja ne thuaj MODELIN E LAPTOPIT si psh LAPTOP TOSHIBA SM30-801.
Paskam harru
Asht Compaq Presario V4000
![]()
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Pershendetje.
Para ca kohesh me ra ne dore nje printer dhe skaner HP qe jane ne te njejte model dhe jane me moden "psc 1218 all-in-one" por ama driver dhe programin e "psc 1218 all-in-one" nuk i kam kshu qe doja pak kush me ndihmon me me gjet programin sepse une nuk dua ta perdor si printer pasi printer kam por dua ta perdor si skaner dhe qe ta perdor si skaner me duhet programi i ketij lloj modeli.
Nese mund te me ndihmoi kush ju lutem do ja u dija per nder.
P.S po fus dhe nja dy foto qe ta shihni tipin e modelit qe eshte.
E shoku provoje njeher ketu.Shpresoj qe te kem ndihmuar.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...434623&lang=en
nese ke lidhje interneti eshte shume e thjeshte. pasi te jesh i lidhur me internetin ndiz HP All in one dhe bej search ne internet (normalisht nje opcion per te bere kerkim interneti shfaqet automatikisht nese kompjuteri nuk gje softwerin e instaluar pasi ti ndez HP all in one)., dhe nuk besoj we do te kesh probleme per instalimin e HP.
ehhh e ndez por me gjen vetem driver e printerit qe te printoj qe ate nuk e dua une dua vetem per skanerin dhe programin e tij
Bledari provo kete sit dhe shkruaj emrin e produktit tend
shpresoj qe te hyje ne pune
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fatijonuk : 05-11-2007 mė 12:10 Arsyeja: link i gabuar
NEse ka mundesi qe dikush nga ju te me ndihmoj ti gjej keta drejtues te ketij printeri :
EPSON STYLOS CX3200
www.download.com
seardh for drivers...edhe emrin e modelit te Epsonit.
C a r p e D i e m
Krijoni Kontakt