Close
Faqja 134 prej 134 FillimFillim ... 3484124132133134
Duke shfaqur rezultatin 1,331 deri 1,338 prej 1338
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2011
    Postime
    42

Device doktor nuk po mi njeh unknown device

Une jam ka du naj software qe i gjen vet drajvera per unknown device.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Cfare modeli eshte kompjuteri?
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Shq!pt@r D3R1 nė FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83

Citim Postuar mė parė nga Vb.Net Lexo Postimin
    Une jam ka du naj software qe i gjen vet drajvera per unknown device.
    Nqs e ke laptop i gjen teper kollaj me ane te modelit ne faqet zyrtare. Nqs e ke Desktop atehere e ke teper te thjeshte te referohesh me ane te modelit te MotherBoard. Por problemi qendrron qe ajo pajisje qe te del unknown mund te jete e instaluar ne PCI dhe mund ta kesh teper te thjeshte vetem evidentoje ca pajisje te mungon ne pc dhe shumica e ketyre hardware i kan driverat free dmth te instaluar dhe thjesht fike pc shkeput kabllin e rrymes elektridhe dhe nderroji vendet kartave te PCI port dhe te instalohen vet automatikisht mu me ka bere pune shpresoj te te bej edhe ty. Nqs nuk te ben pune me thuaj te jap 1 program te cilin e perdor une per unknown device.
    Shq1pt4r M3 t4b4n nUk č RrUj p3r KčRk0n

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Drvierpack Solution eshte nje program shume i mire qe mund te perdorin IT, dhe userat kur duan te formatojne pc... si program eshte 2.8gb afersisht dhe ka drivera per shume kompjutera windows xp, windows vista, windows7. mund ta shkarkosh nepermjet torrent, une kam rreth nje vit qe e perdor e nuk ka hasur probleme me viruse etj... gjithsesi nese e perdorni ose shkarkoni jepini nje scan me antivirusin tuaj, une e skanoj me avast e me ka dal i rregullt...
    linku per shkarkim KETU
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17

Karta e zerit

Pershendetje
    Nje pyetje kisha si mund ta gjej cfare tipi karte zeri kam ne kompjuter HP-Compaq dc5100 MT ?

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga nomsi Lexo Postimin
    Pershendetje
    Nje pyetje kisha si mund ta gjej cfare tipi karte zeri kam ne kompjuter HP-Compaq dc5100 MT ?
    Start - control Panel - Hardware and Sound - Device Manager - Sounds and Audio Devices

Start - Run - dxdiag - audio
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 14-09-2012 mė 15:56

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Start - control Panel - Hardware and Sound - Device Manager - Sounds and Audio Devices

Start - Run - dxdiag - audio
    Faleminderit per pergjigjen e shpejte e kontrollova ate qe me the por te dhenat jane bosh dhe thote qe mungojne draiverat. U futa tek faqja zyrtare e HP por nuk gjeta draiver te zerit a ka ndonje menyre tjeter ku mund te gjej draivera dhe si ?

Shkarko programin EVEREST nga google dhe ti tregon ai te gjitha te dhenat per hardware qe ke ne pc.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •