Nga ketu ato informacione qe na hyjne pak ne pune jane qe: kompjuteri eshte acer ka 1GB RAM procesor 2 Ghz dhe 32 bit...
te pakten na thuaj modelin, pra marka eshte ACER, kurse modeli duhet te jet dicka e tille ACER 1234 ose ndonje emertim......
Nga ketu ato informacione qe na hyjne pak ne pune jane qe: kompjuteri eshte acer ka 1GB RAM procesor 2 Ghz dhe 32 bit...
te pakten na thuaj modelin, pra marka eshte ACER, kurse modeli duhet te jet dicka e tille ACER 1234 ose ndonje emertim......
Aldi Shuli
Explorer tani shko ne google dhe kerko per acer and support , kur te gjen web faqen hyr aty dhe kerko per modelin tend e ky eshte ACER MS-7529 dhe kerko per audio dhe drivere tjere qe te nevojiten, me vejn keq sepse per momentin jam ne pune dhe ketu i kemi te limituara faqet dhe Shfletimin sepse do e kisha postuar sakte linkun
PS edhe pse me mire eshte qe te mesohesh edhe vet ti me ndihmen e logjikes dhe GOOGLE
Me respekt,
Valdet Shala
Pershendetje.
Ne laptopin Toshiba Satellite Pro L300 System Unit kam instaluar se fundmi Windows 7, por nuk me funksionon scroll i touchpad-it. A mund te me thoni ku eshte problemi dhe si ta zgjidh, se eshte shume e bezdisshme te punosh pa scroll-in.
Model No: PSBLIE 01H0161I (shkronja e fundit mund te jete I ose T, nuk jam i sigurte se eshte gjysme e fshire).
Ju falemnderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aedson : 26-06-2010 mė 12:59
Shiko se te mungon driveri pėrkatės, beje njė here azhurnimin e driverave.
Me respekt,
Valdet Shala
te mungon drajweri i touch padit.
Edhe une e kam pase kete problem, pasi e instalova drajwerin perkates. problemi u zgjidh.
Ndrysho Firmėn
Krijoni Kontakt