Close
Faqja 109 prej 134 FillimFillim ... 95999107108109110111119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,081 deri 1,090 prej 1338
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    10
    kam nje kompjuter desktop LG
    E formatova me windows 7 ultimate.
    POr nuk me jane instaluar driverat e internetit.
    kerkoj ti instaloj me softwerin e tij nuk i gjej dot.kerkoj ti konvertoj po prape nuk po i gjej.me pare pati xp sp2. si mund ti instaloj, pasi ne asnje forme nuk po i gjej drajverat. qofte dhe ne internet me kompjuter tjeter.flm per mirkuptimin

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    kam nje laptop Acer Travelmate 4230.
    E formatova me windows 7 ultimate.
    POr nuk me jane instaluar driverat e kartes grafike.
    Perdora DriverMan OverAll, All drivers PAck per windows 7 nga Windows 7, ku me tha no device found.
    Per momentin kam vetem Standard Vga Graphic!
    Instalo Win Rar dhe depaketoj driver-at masej instalo manual prej Device Manager sepse te vistes punojn ne 7 por vetem software i Driver-av nuk instalohet.

http://us.acer.com/acer/service.do?L...CRC=2054404012

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255

Install network

Pershendetje formatova pc dhe kur pc u hap pa fut driverat e rrjetit doli aty poshte te ora ajo shenja e 2 ekranave qe tregojne rrjetin por dolen me nje tabele te verdhe.
    Pastaj provova te formatoja pc perseri se nuk me punonte neti dhe ecen formatimi deri sa shkon te minuta e 31 ku lexon install network dhe mbushet ai shiriti per gjys dhe nuk ecen me,e provova me shume cd te ndryshme xp perseri e njejta gje.Qa mund te bej.

Flm

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    kur e ke instaluar heren e pare, nese t kane dale dy ekranet e rrjetit, dmth q driverat kane qene ok, por shenja me t verdhe ka treguar q s'te ka marre IP (nese e ke lene me DHCP) ose ajo IP q i ke vendosur ti, mund t kete qene e nje hosti tjeter n network.

ke bere gabim q e ke riformatuar, provo perseri me CD e pare.

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga nince_tutes Lexo Postimin
    kur e ke instaluar heren e pare, nese t kane dale dy ekranet e rrjetit, dmth q driverat kane qene ok, por shenja me t verdhe ka treguar q s'te ka marre IP (nese e ke lene me DHCP) ose ajo IP q i ke vendosur ti, mund t kete qene e nje hosti tjeter n network.

ke bere gabim q e ke riformatuar, provo perseri me CD e pare.
    Ajo cd e pare ne fakt me kerkoi te beja llojin e rrjetit qe kisha dhe une shkrujta dicka se dija ne fakt ca ishte shpresoj te jete kjo.Po si ka mundesi qe me cd e tjera ngel te install network ne min e 31.Nese do e instaloj cd e pare qa te bej kur te kerkoje a ka rrjet

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    S'te kuptoj qarte, por n pergjithesi, vetem Next, Next t'i japesh je ok.

ndoshta do t pyese nese PC yt eshte n workgroup apo domain, ti zgjidh Workgroup, shkruaj nje emer workgrupi kot, dhe vazhdo vazhdimin deri n fund.

pasi ta mbarosh, shif nese t ka dale karta e rrjetit tek "Device Manageri"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-02-2010
    Postime
    44
    kur e ke formatuar te ka munguar driveri ,provo kete shko tek my computer kliko me te djathten e mausit dhe shko tek propertis dhe do te hapet nje tabele shko tek hardware dhe kliko tek device manager dhe shih ne qoftese te mungon driveri , ne qoftese po gjej qfar lloji eshte kompjuteri dhe shkruaj driver network download dhe llojin e komp, ne qoftese te dalin ato dy kompjuterat e egjel atje poshte shiko ip dhe hiqi fare lere pa ip fare ok.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-02-2010
    Postime
    44
    Kur ke blere kompjuterin te ka ardhur nje cd me te dhe aty i ke driverat. ne qoftese e ke cd ok

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Flm te gjitheve sidomos nince tutes e provova me cd e pare dhe punoi ne rregull e mori formatimin ashtu sic me the ti por nje gje skuptova si eshte e mundur te ndodhe kjo gje kur une i beja format me cd e tjera ja fshija te gjitha dhe c dhe d dhe ngelte thjesht per informacion pse ndodhte kjo gje kur dihet qe po u formatu pc nuk ngel azgje.

Gjithsesi faleminderit

i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330

compaq presario cq60-410sv drivera win xp sp3

Pershendetje
    Kam laptopon compaq presario cq60-410sv e kam bere me windows xp sp 3 por nuk po mundem te gjej driverat.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •