Close
Faqja 100 prej 134 FillimFillim ... 50909899100101102110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 991 deri 1,000 prej 1338
    Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734

i/e regjistruar Maska e shteti2000
    Anėtarėsuar
    23-09-2008
    Postime
    4
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Si lajm i mire nga microsoft kete rradhe ke Virtual PC

http://www.microsoft.com/windows/vir.../download.aspx

Mund te instalohet edhe te simuloje ambientin XP ne WIN7 pa problem. Nuk ke nevoje te riformatosh. Provoje.

Faleminderit Force-Intruder. Por kjo metode nuk funkionon per instalimin e aplikacioneve qe kam nevoje, pasi kjo metode nuk ndryshon sistemin e operimit ne (System 32), por vetem simulon komputerin ne menyre te njejte si Live CD ose Hirens Mini XP.
    Mua me nevojiten driverat per ta formatuar kompjuterin me XP, pasi edhe pse Win 7 me pelqen shume, nuk me nevojitet.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Me respekt,

Valdet Shala

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Te tere ecin perpara ne shqiptaret e kemi mendjen te ecim vetem mbrapa
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Jo Ardi Pg ID, varet nda pozicioni qe e veshtron, e te duket para ose prapa. Edhe me programet qe po punon shteti2000, mund te jete duke ecur shume perpara.
    Edhe une perdore shume programe ne punen time qe kerkojne ose jane shume me teper efektiv ne XP.
    Para nuk ecet vetem me avion, por edhe me mjete te tjera, qe mund te mbarosh pune me shpejt.
    Shteti2000 kerkon ndihme, e ne n.q.se mundemi ta ndihmojme. Keshtu respektojme me shume veten se shteti2000.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ne cdo kompjuter te ri windows xp mode per win7 punon shkelqyer e vetmja gje qe nuk mund te punoje jane programe qe kerkojne grafike edhe akselerim te madh qe nuk mund ti imagjinosh dot ne emulim. Te perdoresh laptop per programe me grafike te madhe per mendimin tim eshte budallallik. Une ne pune me sa kam provuar cdo lloj programi qe meret me databaze qofte edhe me FOX PRO ka testuar shume mire. Nese do te vesh xp do te te duhet te krijosh nje CD me sleepstream ku te kesh driverat per AHCI edhe SATA kontroller ... mer modelin e sakte te kontrollerit per AHCI edhe SATA qe te gjejme driverat pasi per kompjuterat e rinj asnje kompani nuk te ofron keto drivera. Nese kompjuteri eshte i ri kontakto suportin e HP te te jape driverat per AHCI Storage Controller

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Ardo a ja vlen ky windows 7???

Po me visten??

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Ardo a ja vlen ky windows 7???

Po me visten??
    Une jam me Vista,ska ndonje dallim te madh,ndoshta pamja vizive e ndonje mrrokell tjeter,me e mire eshte mos ta nderosh OS-ne Pc-se apo laptopit leri ate qe ka,nese nis e formaton,do i hapesh pune vetes dhe pc se shkrete.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    Une jam me Vista,ska ndonje dallim te madh,ndoshta pamja vizive e ndonje mrrokell tjeter,me e mire eshte mos ta nderosh OS-ne Pc-se apo laptopit leri ate qe ka,nese nis e formaton,do i hapesh pune vetes dhe pc se shkrete.
    kshu osht kjo pune.

ka ble komshiu gjeldeti,pse mos ta blej dhe une??

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    kshu osht kjo pune.

ka ble komshiu gjeldeti,pse mos ta blej dhe une??
    LoL,bjeri shkurt,mos prit ti fusesh duret po bleje nje te ri edhe mbledh menjen.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •