Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    pojam kundra mendimit se nje njeri mund te ket mijera hektare pronesi (kush ja dha ati kete te drejte ?)

Puna e te pareve te tij...Nese dikush eshte i zoti,fiton shume,nese femija eshte i zoti ja 5 fishon,brezi tjeter serisht 5 fishim arrihen mijera hektare toke...

Cuditem ne fakt qe qenke filokomunist....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Per veten time, mund te them se i perkas rymes liberaliste. vetem nje ekonomi e zhvilluar dhe nje nje vend demokrat (jo gjysem demokrat sic jemi ne), largon mendjen e njerzve nga luftrat (civile dhe ato ndershteterore),
    Ekonomisti francez Fredric Bastiut, thote: " Nqs mallrat (prodhime) nuk kalojne kufijte e nje shteti, ateher eshte e sigurt qe kemba e ushtarit do ta beje"

Realizmi , ne kete aspekt, vetem sa shton makthin e nje lufte, realizmi shkon me idene e urrejtjes dhe me ate te presionit e te frikes dhe ne rastin pushtet-popull por dhe ne planin ndershteteror.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Une i perkas shkolles magjike, ku une manipuloj gjithcka sipas deshires time ne menyre qe gjerat te rrjedhin ujshem dhe pa eksese.

Njerezit jane te detyruar te bejne ate qe i them une sepse une kam fuqi hipnotizuese. Po s'deshen me sy hapur, do e bejne me sy mbyllur.

Leqe, po te beja magji une, s'do kisha nevoje per njerez te benin dicka per mua.

Nga opsionet e dhena...jam me te dytin, pluralismi. Ekonomia gjithmone ndryshon gjithcka, as qe diskutohet ai muhabet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sa Kot : 06-12-2007 mė 10:18
    As qe du me dit!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Kujt feje i perkisni?
    Nga Sokoli nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 24-12-2011, 12:59
  2. Cilės ideologjie politike i pėrkisni?
    Nga Kryeplaku nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 12:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •