Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,025
    Postimet nė Bllog
    22
    Mund te lexoni te plote, pa i hequr nje presje, raportin e ODHIR mbi zgjedhjet, ne postimin e pare ne kete teme. Cdo anetar i forumit qe e lexon, nxjerr perfundimet e veta, pa u lene mundesi "ustallareve" si qerosi i temes, qe te shtremberoje raportin e nderkombetareve.

Albo

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar mė parė nga skipetar Lexo Postimin
    ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 21-05-2011 mė 02:25.
    Shkrimi qė e pata paraqitė unė ishte nga TemA:

Raporti BOMBE i ODIHR: Rama fitoi me 10 vota, KQZ na e dha ne rezultatin, por nuk e shpalli

Kėshtu qė, Albo, sė paku mundėsoje qė edhe pjesmarrėsit nė forum tė kanė mundėsi tė i ndryshojnė ose fshijnė shkrimet qė i paraqesin vet. Pėrndryshe, duke i ndryshuar ju shkrimet po ju humbet kuptimi.

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Mund te lexoni te plote, pa i hequr nje presje, raportin e ODHIR mbi zgjedhjet, ne postimin e pare ne kete teme. Cdo anetar i forumit qe e lexon, nxjerr perfundimet e veta, pa u lene mundesi "ustallareve" si qerosi i temes, qe te shtremberoje raportin e nderkombetareve.

Albo
    Qė tė mirkuptohesh, sqaro se kujt i drejtohesh me fjalėn qeros?

Mė lehtė e ke pas me e lėnė shkrimin e gazetės, e pati lidhje pėr te raporti nė shkrimet qė pasuan. Pėr mė shumė, njė pjesmarrėse e forumit edhe e paraqiti raportin nė tėrėsi nė njė shkrim.

Pastaj, nėse ka ndonjė kėndvėshtrim ndryshe nė lidhje me raportin prej ndonjė gazete tjetėr, lehtė e ke pas me e paraqitė shkrimin e gazetės tjetėr.

Duhet tė mbahet i njėjti qėndrim pėr shkrimet e tė gjitha gazetave.

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Artikulli thote , as me shume dhe as me pak , por qe po manipulohen zgjedhjet dhe po hidhen vota , qe nuk i ka hedhur votuesi !

Askush qe ka pak mend , e kupton qe menjehere pasi ra vigjilenca e nderkombetareve , pas numerimit te kutive per kryetar bashkie , cuditerisht vershuan lume votat per Lul Bashen ne kutite e minibashkive !

Kush i ha keto ? Ndonje debil edhe mbase e ha , por pjesa me e madhe e popullit dhe sidomos nderkombetaret ....nc...ncccc.....nc..... !

Ne Shqiperi vidhet me pushken kokes (sic e shikoni KQZ- ne me forca te armatosura ) , kurse nderkombetaret kane shekuj qe e kane kaluar kete faze ! Ata tani dine si vidhet dhe me laps dhe jo me me pushke kokes !

Por s'ka gje ! Genjshtra i ka kembet e shkurtera thote populli dhe keshtu qe shume shpejt do te dali se si jane futur aty votat e shaleve te sekretareve PD-iste ! Do te dale Albo gjithe llumi ....!

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Kjo zura e OSBE ishte e para qe ne internet beri te ditur qe numerimet per Tiranen mbaruan dhe kruesonte Rama per 10 vota.
    Me gjith kete rremuje qe po behet ndoshta do ishte me mire qe Rama E Basha te shkonin ne ballotazh.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964

Ajo qe nuk pasqyron media proqeveritare.

BOMBA E FYLE pėr qeverinė, KQZ-nė dhe Kolegjin: Ja vlerėsimi i ODIHR ku thuhet se fletėt e hedhura gabim JANE TE PAVLEFSHME
    Mbledhja e komitetit ndėrparlamentar mes Shqipėrisė dhe Bashkimit Europian u bė me dyer tė mbyllura dhe mund tė kuptohet qartė pėrse. Komisionari pėr Zgjerimin, Stefan Fyle, shumė i irrituar iu ėshtė pėrgjigjur qartė deputetėve tė mazhorancės. Ai ka thėnė nė kėtė takim se sa i pėrket fletėve tė hedhura gabim, ato janė tė pavlefshme dhe kėtė e ka thėnė ODIHR nė vitin 2007. Mė qartė se kaq nuk mund tė flasė njė zyrtar i BE.
    “Shqipėria ėshtė vendi i vetėm ku unė kam kėrkuar, si Komisioner, qė opozita te pyetej per zgjidhjen e planit te aksionit. Dhe une jam i shqetesuar. Jam i shqetesuar. Bėhet fjale per besueshmerine e procesit. Nese ky do ishte Plani im B, une nuk kam ne zot nje plan C. Nese ju keni nje plan D, ajo ju perket juve. Integrimi europian eshte ketu.Se treti, do t’ju lexoja raportin e 2007-es te ODIHR. Eshte shume e rendesishme, mbi perdorimin e fleteve te votimit dhe vlefshmerine e tyre”, tha Fyle. Mė pas ai u ka lexuar deputetėve shqiptarė pjesėt nga raporti pėrfundimtar i ODIHR pėr zgjedhjet e vitit 2007. Gazeta Tema gjeti raportin e atij viti dhe sjell pikėrisht atė pjesė qė u lexua nga Fyle.
    “Nė Tiranė, u pėrdoren fletė votimi me ngjyra pėrafėrsisht tė ngjashme pėr votime tė ndryshme. Kjo ēoi nė pėshtjellim dhe mund tė ketė sjellė njė numėr tė konsiderueshėm fletėsh votimi tė hedhura nė kutinė e gabuar tė votimit dhe duke i bėrė kėshtu tė pavlefshme,” thuhet nė raport nė faqen 18, nė pjesėn ku flitet pėr votimin e numėrimin.
    Albania Uber Alles

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •