Jeta eshte per mua: Ai qe e kupton nuk e thote.
Jeta eshte per mua: Ai qe e kupton nuk e thote.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Me duket sikur postimet ketu nuk kane pasur shume lidhje me temen.
Pasi me aq sa kuptova une behej fjale per te treguar dicka nga jeta e secilit pra personale dhe jo poezi ose filozofi edhe pse keto te fundit jane te bukura.
Une personalisht do te doja te shkruaja per jeten time por besoj qe do te me duhet nje postim pak i gjate ndoshta edhe duke e shkurtuar une vete qe te mos jete shume i gjate .
Por nuk do ta shkruaj pa mu pergjigjur administratori dhe hapesi i temes .
A lejohet te besh nje postiim pak te gjate ketu ne kete teme?
Tema vete me duket shume e vecante.
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
Jeta ime si nje liber kur cdo dite hapet nje faqe e re .
E mire , e keqe e kam shkruar vet .
Jeto sot se neser nuk i dihet
E shkurte
E gjate
Perënditë caktuan që, para suksesit, njeriu të djersitet.
Hesiodi
Jeta ime eshte 99% perfekt.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
jeta ime ka plot gezim-lumturi, trishtim-dhimbje,keq -mire,(shendeti)por jane femijet e mi qe jetes i japin nje kuptim
Kom kaluar nji jet si i thon romon ne vetvete .nga ekonomija familjare e mbaj ne mende se kishim nji gomare dhe nji dhi nga pasuria .Me gomarin bartnim dru e me qumshtin e dhise ushqeheshim dhe me buk misri hahahaqe mua me bente nervoz e haja veq simit edhe nese ishte bajat i nji jav dite. per te dal ne shesh e verteta mbetem ne to, se tjerat i shitem me i la dy gjaqe qe na i ngarkuan kanuni i Lek dugagjinit.PO mire erdhi puna duke i falenderuar nga zemra familjen qe ishim ne hasmeri. .Kom punuar duke i then shpirtit ne dash kshtu mir jo jo ndryshe nuk e ke me mua .Mbase ika ne gyrbet u bera si i thon kurban i familjes dhe ndihmova shum duke mare edhe 3 vllezer tjer me veti.Sote jom mire e nuk kom te drejt te qahem .Vetem do vdes me sy qel nese nuk e shof ket pellemb te tokes shqiptare te bashkuar dhe te drejtuar nga nji mendje e ndritur.gyrbeti me tregoi qa do thot te jesh pjestar i nji kombi te neper kembur .Para njizet e dy vjete tamam me ra rasti te drekoja te nji franqez ku punoja per te ,ne nji pjate me solli ne tavolin nene nji pem ne oborr pasul me mish ,pas tre minutav diku erdhi qeni i francezit se ja ndjeu eren mishit francezi me tha pse nuk e fto te drekoni bashk une qesha dhe ja ula pak buk ne fasul dhe ja gjuva qenit ta lepinte por ai thi e refuzoi ..francezi i nevrikosur me tha ipja mishin une qe nga ajo dit ika nga franca duke u mare neper evrop me gjdo gje qe me takonte fati te punoja por pa harruar se nuk shtypem nuk e kom pranuar jeten me nenqmime por kom ber jet luani dhe per ket ndjehem shum krenar.Tani gjendem nuk e di as vet po me duket i bukur ky vend ku kom deshir dhe te vdes.
Jeta ime..........eh e mbushur plot me dite me diell dhe plot me dite me stuhi.....
Me mundime dhe gezime......
Tamam si nje liber te cilin e shkruaj une se ne fund te fundit eshte libri i jetes time sido qe te jete ai liber dhe vetem une kam te drejte te zgjedh se si e shkruaj kete liber.....
Non mollare mai !!!!
Jeta ime....Me vuajtje qe me ben te forte si shkembi....pastaj e bukur si nje trendafil me gjemba ...Por ne fund dhe e embel me nje thesar plot befasi....Kjo eshte jeta ime....Pershendetje Gentushja....
Nuk jam me ajo qe dikur kam buzeqesh loti me tregon trishtimin qe ndjej.....
Jeta ime?!
Nje liber i tere dhe i pambaruar....
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt