jeta ime
plot caste te bukura dhe caste vuajteje
mundohem te mos mendoj per vuajtjet dhe mundohem te eci perpara, dhe ta pres jeten ashtu sic vjen.
nuk bej plane se kurre nuk me dalin, vetem rafsha e mos u vrafsha..
jeta ime
plot caste te bukura dhe caste vuajteje
mundohem te mos mendoj per vuajtjet dhe mundohem te eci perpara, dhe ta pres jeten ashtu sic vjen.
nuk bej plane se kurre nuk me dalin, vetem rafsha e mos u vrafsha..
Ndryshuar për herë të fundit nga Mina : 19-03-2003 më 14:02
.... nje lemsh i gjalle, qe s'di si do i jap rrugzgjidhje....
....por prape jeta vazhdon dhe jam optimiste !!!
Wawww... :p
"lemsh i gjalle" krahasim i cuditshem.
jeta ime eshte mix .........
koha ime elire me kalon duke luajtur basket ose duke lexuar a duke dale per kafe........etj
mesoj dhe une por nuk i kushtoj shume rendesi
nejse thuaj jeta eshte e bukur dhe duhet ta marresh ashtu si te vjen byeeeeeeee
Jeta ime si ajo dita e këndshme që fillon me rezatim diellor që në mëngjes. Por, ja ashtu papritur në atë rrezatim verbues shfaqet ajo reja e zezë, si rrebesh i verës , mbulon gjithçka , por përsëri largohet, dhe ja qielli pastrohet , blusohet si më parë e pret diell që të marrë vezullimin rrezatues edhe më fuqishëm se dikur.
E dashur jetë , jam unë unë që të jetoj ty , e jo ti mua. Ndaj mos u mundo të më ngërdheshësh se kam vendosur të mos e pranoj ngërdheshjen tënde.
Elna.
e MBUSHUR ME AVENTURA DHE GJERA QE SDO E IMAGJINOJA NDONJEHERE SE DO TI BEJA
E VECANTE SHUME DHE DO TE THOJA QE E KAM SHIJUAR NE CDO MOMENT SI TE KEQ ASHTU DHE TE MIRE
100 % JETE![]()
Zombie !
Jeta ime hmmm Shikoj vetem te mirat e gjerave, mundohem te eksludoj gjerat e keqia....por fundja njerez jemi.... Te jem ne krahe te nje personi qe nuk perballon dote nje situat....dhe dashuroj vajezn e endrave te mija gjithmon...
~laterz~![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
perSHENDETje
Faleminderit per pergjigjet, jane interesante , disa pesimiste dhe disa optimiste disa te dyja bashke.
Perfundimi qe del nga pergjigjet: si jeta (si e mire si e keqe) nuk ka dhe asnjeri nuk do t'a braktisi , thjesht dikush do t'a ndryshoje per me mire ose me shinjester endrat e tij.
Pres pergjigje te tjera....
falemiNDERit
1)-dashuri
2)-romance
Jeta ime e her e vrullshme e her e ndalur ne vend, ne pergjithsi me nje fjal jeta ime.... me mire te mos ishte e askujt
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Krijoni Kontakt