Jeta ime eshte jo shum e komplikuar dhe me pak probleme kam shum njerz te mir rreth vetes ,dhe kam shum dashuri rreth vetes ,kjo eshte pasuria qe rrall kush e posedon
Jeta ime eshte jo shum e komplikuar dhe me pak probleme kam shum njerz te mir rreth vetes ,dhe kam shum dashuri rreth vetes ,kjo eshte pasuria qe rrall kush e posedon
Jeta ime eshte si tek cdo njeri me te mira dhe te keqia,e mbi te gjitha me shume pune,sa me shume ekonomi te keshe me thoshte babai aq me shume pune ke.Edhe pse nuk jam besimtare i madh,cdo dite i lutem zotit te me lere ne kete rehatllek qe kam.Nuk me mungon as gje.Kam shume me teper se sa me duhet.
jeta ime ka qene dhe eshte si nje beteje , ku per fat te keq , kam perdorur vecse nje taktike , taktiken mbrojtese dhe jo sulmuese , dhe si rjedhoje kam qene perhere i sulmuar , pa aleate , pa fitore , dhe pa triumf , pasi dihet qe sulmi eshte mbrojtja me e mire , por se une nuk e kam perdorur , dhe nuk nkam pare kurre nje fitore.
sa me larg njerezve , sa me larg njerezve egoiste , paragjykues , te pameshirshem dhe instiktit te tyre kafsheror per te sulmuar dhe mbizoteruar egoja e tyre e felliqur.
shume mund,per dicka te mire.
2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...
Ka caste te bukura por edhe te trishtueshme. Jeta eshte lufte
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Mbas shum vitesh emigrim e pune me kok ul kam krijuar ne jeten familjare nje stabilitet qe as kriza sme tremb.
Jan momente qe mundoj te plotesoj deshirat ,jam i cilter shum kohet e fundit gje qe ja trazmetoj dhe familjes.
Jeta eshte e cmuar ,duhet gezuar.
Nje pike rakie ne gryke te llullase...
Jeta Ime,me shume momente te mbrekullueshme,Vuajtje-mundime,gezime....por me kryesorja
e shendetshme
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
ska filluar akoma .. megjithate me dy fjale ... shumee cuditshme![]()
Krijoni Kontakt