Jeta ime,mmm,...e hene deri te premte sme zene kembet dhe ,kur i thone fjales,shume e ngarkuar...........te shtune te djele e kaloj per qejf.........
E keshtu ikin javet ,vitet ,...e kjo eshte jetaaaaaaaaaa.
Jeta ime,mmm,...e hene deri te premte sme zene kembet dhe ,kur i thone fjales,shume e ngarkuar...........te shtune te djele e kaloj per qejf.........
E keshtu ikin javet ,vitet ,...e kjo eshte jetaaaaaaaaaa.
Wild and crazy can't be lazy
jeten qe kemi e kemi dhurate dhe kjo dhurate kaq e cmuar do jete vertet e dobishme dhe plot kuptim nese vertet e dhuroni .
jeta juaj duhet te perkushtohet te jipet te njerezit tuaj te dashur ;
duhet te jemi pjese diku dhe le te jemi bekim me jeten tone per njerezit tane te dashur .
vecse nese vertet jetojme me se pari per te tjeret ,vec atere kjo jete do kete kuptim dhe do jete ma e lehte per ne qe e jetojme dhe per njerezit tane te dashur .
jeta ime ;
te ghithe kane folur fare pak dhe kane qene te rezervuar ne te treguar .
edhe une do bej te njejten gje .
deri tash jeta ime eshte jetuar pa shume dashuri per ate jeten vete .
gjthnje kam menduar veten si te martirizuar po e verteta eshte se kaq qene shume egoist duke e mbajtur jeten vec per vete .
JEta Ime.
Caste te bukura' Trishtim' Vuajtje..... Ikin Vitit e Jetes pa u kuptuar....
Per mua jeta eshte lufte,perpjekje,ne kete udhetim nga materniteti e deri ne varreza.
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 28-01-2005 më 03:02
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
jeta kjo jete seshte as e vogel as e madhe jeta shkon dit te bukra te merzitshme gjera te bukra ndodhin gjera te merzitme gjithashtu po skemi cte bejme kjo ehste jeta jone e duam do ta jetojme jeta shkon jetoni jeten sa me mire sa here merzitem kur dhimbja me trishton dhe sa here dhimbja me iken kur gezimi me afrohet kjo eshte jeta jone e dashur
cte flas me per jeten jeta eshte konfuze jeta eshte e mrekullushme te jetosh jeten ashtu sic do ti eshte shume eveshtire dhe kur vjen koha qe eke bere ate jete dicka tjeter te mungon kjo eshte jeta jone ........ .... ..... . ah jeta![]()
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Jeta eshte lufte....Sakrifice......llogjike....mirekuptim.... ..4 dite zgjat..........
E bukur eshte jeta kur di ta jetosh
e forte dhe dhimbje e jetes
qe duhet te perballosh
Kur te rthote jeta qe duhet ta pesosh
vazhdo pa ngurime dhe falenderime
kjo eshte jeta e cila te dhuron
gezime e trishtime...
Keto vargje te pakta i kam thurur une duke u bazuar ne realitetin tim,por duke kaluar vitet nje gje kam te qarte, sa me optimiste dhe ta jetoj ate pa abuzuar sigurisht.
Nje dere mbyllet tjeter dere hapet,kjo me ka ndodhur dhe mua,ska te keqe qe per mire mos te vije....Kam patur momentet e mia teper te veshtira pasi secili e di vete ku i pikon catia,ndoshta halli im tjetrit i duket asgje,por kam mesuar teper gjera nga kjo jete,nese me pare thoja jete koti tani as qe ma ze goja kete fjale e dashuroj jeten,kot sthone duaj qe te duane...Nese se don ate as jeta vete ste don ty me....Triunfon ne kete jete ai i cili e kalon proven e saj,meson nga ajo,korigjon dhe vlereson se ceshte ne te vertyete jeta..Shume e shtrenjte.....Jetojeni ate sa e gjate dhe e komplikuar duket aq dhe e shkurter dhe magjepese eshte.....
Me respekt dhe sinqeritet Ami!!!!!
P.S Kryeplaku urime i dashur per temen e kam thene gjithmone qe je i vecante ne shkrimet e tua i thelle dhe realist...Dicka doja te shtoja...zakonisht njerezit me gjak dhe inteligjente hasin veshtiresi me te medha,pasi .......Perfundoje ti shprehjen time jam e sigurte qe me kupton ku dua te dal....NUk i trembemi kollaj asaj....
Blueyes faleminderit per komplimentin dhe per fjalet me te cilat do duhej ta shikoj jeten time ndryshe! Megjithese kete teme e kisha hapur para dy vjetesh nuk shohe ndonje ndryshim te rendesishem ne jeten time. Me thene te drejten nuk me tremb realiteti, perkundrazi mundohem ta gjej realitetin dhe t'i pershtatem atij, me shume me trembin iluzionet dhe ndryshimet e shpejta.
Nejse, nje pyetje kisha une : a e keni vene re qe Shqiptaret jane popull teper i vuajtur (sa here bej muhabet me ndonje Shqiptar te rastit them "o Zot pse u qankam une" - nuk e di mbase me qellojne mua keto raste), si shpjegohet ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 28-01-2005 më 10:38
Me lejo te lutem te te pergjigjem me sinqeritet...Postuar më parë nga Kryeplaku
Eshte nje realitet i hidhur qe populli yne eshte teper i vuajtur,dhe me dhemb shpirti zemra pasi kam prinder vella e moter te aferm e shoke e mbi te gjitha jam humane...Por shpresojme se nje dite cdo gje rregullohet....
Por dua te shtoj dicka tjeter ne lidhje,jo vetem shqipetaret por te gjithe kane halle,me pak fjale dua t them qe mua me eshte dashur te shetis dhe ceshte me e forta te jetoj ne vende te ndryshme te pakten kane qene 6 ato...(Vendet9
Te jetosh ne gjithe keto vende qe nuk jane pak njihesh me afer me realitetin `pse d te thuash ti???Pikerisht nje nga motivet ka qene se rrethi im ishte i perbere nga te huaj,pa hyre ne detaje me te thella..U njoha me boten e tyre problemet menyren e te jetuarit te kendveshtrimit e shume e shume gjera te tjera.....Konkluzioni im qe....qe njeriu eshte njeri dhe ka nje emer,nuk ndryshojme shume,per secilin jeta eshte eveshtire lufte,por ja qe ne ndryshim me ne ato kane me shume shance,por perseri qajne vuajne duan,meshirojne kan dinjitet...
Ti them te gjitha keto pasi e kam jetuar dhe nuk jane fjale boshe....
Ne lidhje me ate ndryshimin ne jeten tende te cilin ke dy vjet dhe nuk po e sheh....Prit dhe pak i dashur e flasim serisht bashke,do ti thuash vetes ah cme tha ajo Ami?????Etapa neper te cilen po kalon ti e kemi kaluar te gjithe eshte dicka qe te duket si e pakuptimte,udha neper te cilen i ke vene pak a shume nje synim vetes ne kete rast(Studimi apo puna)por perseri te duket nje vrime ne uje...Aspak e vertete pasi pikerisht ne keto momente duhet te maresh te mirat e njerezve pasi formohet personaliteti i dikujt,dhe te gjitha vlejne per te ardhmen te mos nxitohesh ne vendimet qe mer e te kesh shume kujdes pasi eshte teper delikate periudha neper te cilen kalojne te gjithe.....
Te merzita e kam te qarte por se di jeta e dikujt nuk mund te pershkruhet ne dy fjale pasi cdpo etape ka lezetin ekuptimin e saj...
Fat ne jete i dashur dhe mirepres shkrimet e tua!!!!
Jeta ime!!!! e komplikur por ne nje kohe shumm e bukur. Nuk do ta ndroja jeten time sikur gith boten te me falnin, sepse jeta ime eshte ajo qe une ec perpara ne te ardhmen
Kur nuk shikoj mbrapa sa here perpara ne te ardhmen....
po jeta behet e mir si ti e mendon apo si ti deshiron ta jetosh jeten tende ti je vet ia qe e vlerson jeten tende
Krijoni Kontakt