Close
Faqja 14 prej 48 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 480
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Pesë të vrarë afër Shkupit!
    Shkup, 12 prill - Pesë veta janë vrarë në afërsi të liqenit të Hekuranës së Shkupit.

Burime të pavarura të Zhurnal bëjnë të ditur se të vrarët janë të moshës së mitur, dhe që të gjithë janë të nacionalitetit maqedonas.

Trupat e pajetë janë gjetur në afërsi të dy veturave, ndërsa janë zbuluar nga peshkatarë 30 minuta para orës 22. Aty pranë në liqenin e fshatit Smillkovski të Shkupit, janë vërejt njolla gjaku dhe gëzhoja dhe sipas informacioneve të para nga policia bëhet fjalë për vrasje.
    Zona ky është kryer vrasja vazhdon te jetë e rrethuar me forca policore, ndërsa MPB nuk jep informata lidhur me rastin.
    http://zhurnal.mk/content/?id=124131145924

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Pesë të vrarë afër Shkupit!
    Shkup, 12 prill - Pesë veta janë vrarë në afërsi të liqenit të Hekuranës së Shkupit.

Burime të pavarura të Zhurnal bëjnë të ditur se të vrarët janë të moshës së mitur, dhe që të gjithë janë të nacionalitetit maqedonas.

Trupat e pajetë janë gjetur në afërsi të dy veturave, ndërsa janë zbuluar nga peshkatarë 30 minuta para orës 22. Aty pranë në liqenin e fshatit Smillkovski të Shkupit, janë vërejt njolla gjaku dhe gëzhoja dhe sipas informacioneve të para nga policia bëhet fjalë për vrasje.
    Zona ky është kryer vrasja vazhdon te jetë e rrethuar me forca policore, ndërsa MPB nuk jep informata lidhur me rastin.
    http://zhurnal.mk/content/?id=124131145924

Inshalla jane vra nje me nje ,dhe copa u befshin ,shpresojme qe per c'do dite ka nje te vritet shkije me shkije .pore ekziston friga se shkijet bejne shume propaganda , vetem e vetem te ja hudhin fajin shqipetareve .

Pleqte tane thonin se kjo lloje krijese -shkije (egersira ) jane te gatshem ta vrasin edhe femijun e vete ,vetem e vetem qe te ja hudhin fajin shqipetareve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Boll u lehtesova qe sqenkan shqiptare,se i dogjen nenat e shkreta shqiptare duke u vra e rreh femijet!
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Sipas sllaveve , ai qe i vrau keta 5 persona qenka Shqiptar !?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Genti- edhe un i lexova gjitha komentet,e verejte se cfar pjelle jan shkijet,kam frike se edhe sikur mos ket qen shqiptar vrasesi,kjo skene do skenohet ashtuqe tju lihet shqiptarve sepse dicka po gatuhet kohes fundit ne mk e ku do del vetem Zoti edin!
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    “E vranë vëllain tim, të mos ketë dëshmitarë”

Shkup, 13 prill – Vëllai i 45 vjeçarit të vrarë Stefkovski ka folur për aktin e tmerrshëm që ka ndodhur të enjten mbrëma.

“Ne jemi në dhimbje të madhe. Nuk e dimë cila është arsyeja, e dimë se vetëm është i vrarë. Nuk e di pse. Dëgjohen vetëm muhabete se gjoja ata katër veta kanë pasur diçka me vrasësit, ndërsa vëllai im është i rastësishëm – ai është peshkatar, as mizën nuk e ka shkelur.

E kanë takuar edhe vëllain tim…. , që të mos ketë dëshmitarë”, thotë për “Kanal5”, Cvetan, vëIlai i të vrarit, Borçe Stefkovski.
    Ai the dje është dëgjuar me vëllain e tij mirëpo më pas me të nuk ka mundur të kontaktojë.
    http://zhurnal.mk/content/?id=124131412739

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Shaqiri: Vrasësit në Smilkovc nuk janë shqiptarë
    Bota Sot

Xhezair Shaqiri, ish-komandant Hoxha i UÇK-së deklaroi për agjencinë e lajmeve INA se pesë maqedonasit në Smilkovc të Shkupit në asnjë rast nuk janë vrarë nga shqiptarët.
    “Kjo vrasje përbën një krim të madh pa marrë parasysh se cilës përkatësi etnike i takojnë ata. Shqiptarët në asnjë situatë nuk kanë vrarë dhe nuk vrasin civil, kjo nuk ka ndodhur edhe gjatë konflikteve të fundit si ai i vitit 2001”, theksoi Shaqiri.
    Sipas tij, ky akt mizor i vrasjes është vepër e shërbimeve sekrete, që nuk dëshirojnë paqe dhe të mirën në Maqedoni dhe tek shqiptarët. “Duke analizuar ngjarjen dhe krimin, ky rast më ngjan me rastin ‘vreshtat e Rashtakut’. Apeloj që rasti të ndriçohet sa më parë gjithmonë nën monitorim të ndërkombëtarëve, sepse strukturat e errëta në shtet do të mundohen që këtë rast t`ua mveshin shqiptarëve”, theksoi për INA, ish-komandant Hoxha, i cili së fundi është larguar nga Tanusha, zona e thellë malore që lidhet me Kosovën dhe se ai ka përfituar statusin e azilit në një nga vendet e BE-së.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Mediat bullgare: Ndarja e Maqedonisë zgjidhja më e mirë

Ndarja e Maqedonisë është opsioni më paqësor për të ardhmen e këtij vendi për të shmangur skenarët e konflikteve.

Sipas gazetës bullgare Novinite, Maqedonia ka rol kyç në stabilitetin e tërë rajonit, ndërsa destabilizimi i saj mund të jetë mënyra më e mirë për të rikthyer luftën ndërkombëtare dhe vetëm për gjysmë ore konflikti do të ndizet në Shqipëri, Kosovë, Serbi, Bullgari, Greqi, Rumani dhe Turqi, raporton agjencia e lajmeve INA.

Sipas gazetës, duhet të gjendet një zgjidhje që do të mund të garantonte stabilitet afatgjatë në Maqedoni. “Për të ruajtur paqen dhe të shmangen skenat e reja horror në Ballkan, është e nevojshme që të shqyrtohen të gjitha opsionet, ndërsa zgjidhje më argumentuese është ndarja preventive e Maqedonisë”, shkruan Novinite.

Gazeta më tej shkruan se edhe pse është shmangur konflikti i vitit 2001, tensionet etnike akoma vijojnë, ndërsa tani janë rindezur nga vrasja e pesëfishtë në Smilkovc dhe se tani shqiptarët dhe maqedonasit akoma edhe më shumë po urrehen mes tyre. Sipas Novinite, nga ndarja preventive do të shfrytëzojnë të gjithë, me ç`rast shqiptarët do të kënaqin idetë e tyre të mëdha kombëtare, ndërsa maqedonasit do të humbin një pjesë të vogël, në rast se tani do të ndahen nga shqiptarët, dhe jo pas dy dekadave, për shkak se nataliteti i shqiptarëve shënon rritje rapide.

“Është fakt se shumë nga shqiptarët etnik në Maqedoni, qoftë për arsye kulturore kanë rritje të popullsisë nga ajo e maqedonasve sllav dhe ata e shohin faktin se jetojnë me bindjen se pas 20,15 apo 10 viteve do të jenë në pozicionin për të kërkuar federalizimin e Maqedonisë dhe pjesën më të madhe të këtij vendi”, thekson gazeta bullgare.

BalkanWeb
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    VMRO jep urdhër, BDI e zbaton për 24 orë!!!

Me propozim të BDI-së, Llazar Elenovski ambasador në Belgjikë

Vllatko Çingovski, ish drejtor i ELEM-it në mënyrë ekspres, në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë ka kaluar si ambasador i Maqedonisë në Japoni, pas dorëheqjes nga ELEM-i. Bashkë me të Qeveria mbrëmë kaloi edhe propozimin e BDI-së. Bëhet fjalë për Llazar Elenovskin i cili do të zëvendësojë Muhamed Halilin, si ambasador i Maqedonisë në Belgjikë. Se kush është lidhja e Llazar Elenovskit me BDI-në, për momentin është e paqartë duke pasur parasysh se ai ishte edhe kryetar i partisë Unioni Social Demokrat. A ka kaluar Llazar Elenovski në partinë e Ali Ahmetit, mbetet të shihet, apo ndoshta, meritë për këtë post është prejardhja e tij nga nëna shqiptare. Nga ana tjetër, edhe pse prej disa muajsh vendi i ambasadorit në Misionin e Përhershëm të Maqedonisë pranë Kombeve të Bashkuara në Gjenevë ka mbetur i zbrazët, pas kthimit të Aziz Pollozhanit, Qeveria në mbledhjen e mbrëmshme as që ka diskutuar për plotësimin e këtij vendi, për të kaluar propozimin tjetër të BDI-së për Hajrulla Misinin. Kalimi i Misinit ambasador, i hapte rrugën Artan Grubit për deputet, vend të cilin Grubi e pretendon prej disa muajsh, në bazë të listës zgjedhore të BDI-së. Siç mëson ALSAT M, arsyetimi për mos emërimin e Hajrulla Misinit për ambasador, ka qenë jo kompletimi i dokumentacionit të Misinit. Ambasadori i deritanishëm në Misionin e Përhershëm të Maqedonisë pranë Kombeve të Bashkuara në Gjenevë, Aziz Pollozhani tashmë është kthyer në Maqedoni dhe pretendon postin e Agron Rekës, rektor i USHT-së.
    Sui generis

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    RDK: Investimet shtetërore vetëm për maqedonasit
    Bota Sot 26.04.2012

Akuza partisë shqiptare në pushtet se nuk është në gjendje të sjellë investime
    Rilindja Demokratike Kombëtare akuzon Qeverinë se investimet e huaja po i kanalizon vetëm në Maqedoninë lindore, ku nuk jetojnë shqiptarë. Kjo parti thotë se muajt e fundit në Maqedoni janë realizuar tre investime të mëdha, ku do të punësohen 4 mijë maqedonas.

RDK akuzon partinë shqiptare në pushtet se nuk është në gjendje të sjellë investime në pjesën shqiptare të Maqedonisë dhe si rezultat i kësaj politike shqiptarët janë të detyruar të braktisin vendlindjet e tyre.

Ka reaguar ministri i ekonomisë Valon Saraçini duke i quajtur të pabaza akuzat e RDK-së. Si shembull ai e ka përmendur zonën ekonomike të Tetovës.

Saraçini tha se si rezultat i politikës së suksesshme që po udhëheq dikasteri i tij, këto investime vijnë në kohën kur gjithë bota ndjen pasojat e krizës globale ekonomike.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 14 prej 48 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •