Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 202
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    E gjitha eshte nje shpifje e Sali Berishes , e hedhur ne treg nga sherbetori i tij i verber Aleksander Frangaj !

E gjitha ka synim te deligjitmoje presidentin si faktor negociator institucional dhe njekohesisht t'iu heqi trojkes se ambasadoreve nje "goje" nga mundet te formalizoheshin propozimet e tyre !

Eshte punist i vjeter Berisha dhe Enverin e ka studiuar deri ne detaje !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 20-05-2011 mė 17:06

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Po ju Salista, ca keni prit qe Sala ti thot hor e ky ta votoj?
    Edeh Topi e ka verejte ca kriminelesh jan
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin

Shpiku njė ngatėrresė tė ngjyrės gjatė votimit tė tij dhe mė pas nė njė proces tėrėsisht jotransparent dhe tė papėrgjegjshėm sajuan dhe votėn pro Edi Ramės. Nuk ka rėndėsi pėr kė ka votuar realisht, as nuk ka rėndėsi sa vota tė tjera mund tė ishin ngatėrruar nė atė kuti. Rėndėsi ka vetėm fakti qė tė prodhohej ky lajm dhe Sali Berisha e bėri.
    Si qytetar dhe gazetar qė e njoh qytetarin dhe politikanin Bamir Topi, as qė dua tė diskutoj fare cilėsinė e votės sė tij. Duke qenė njė pinjoll i sė djathtės kryeqytetase ai nė tė vėrtetė ka votuar publikisht pro Lulėzim Bashėn nė kėto zgjedhje.

.
    Ky Merua pretendon se Berisha ia ka ngaterruar ngjyrat Topit!! Mos i ka faj Berisha qe ai duke mbajtur koken perpjete nuk ul shikimin t'i shoh ngjyrat e kutive?!

Se sa eshte e djathte familja e Topit, shih me lart postimin tim me ekstrakte nga intervista e vellait te Presidentit, Flamur Topit, njohja e te cilit me Berishen edhe e katapultoi Bamirin ne PD!

Mero si "qorape" qe eshte, mendon ta mbathi edhe kete ngjarje atje ku nuk e ka vendin, po si nuk mbeti politikan ne Shqiperi te cilit kjo "qorape" nuk iu perjarg dhe nuk iu fut ne shallvare?! Kush e ka radhen tani o Mero?

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    ...sepse duan te bejne sa me shume si veten ...ata qe e njollosen!E pabesueshme!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Nuk jam sylesh, flm per respektin

Jo per gje ti e thua te zeze mbi te bardhe "vetem nje imoral do votonte Lulin"
    Po keqkuptohemi m'duket. Une shqip po shkruj.
    Shembull, une akuzohem nga dikush ,pergojohem ,shahem nga ai pa fund ,por ne fakt e kam ne nje klase. Kur vjen puna ne provim dhe ai kerkon ndihmen time (ne rastin e topit voten) une vetem po t'jem nje imoral do ta ndihmoja se ndryshe sdo e beja kurre. Besoj se u kuptuam tani. Se sjom as i pishem sa t'shaj gjysmen e tirones qe kane votu per lulin me terma te tille.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    T'jetosh ne perendim e te mbash anen e Rames vetem ty t'kam pa.....
    E gezofsh Edin+Topin...!!!!!

Sali u bafsh 1000 vjec, se i paske njoft mir kto horra.....!!
    Cuno jetojm ne vene shum ma demokratike se veni jone.
    Dhe kur shofim diktatore ne venin tone skena si te jemi me te.
    Un nuk gzoj as Ram as Sale gzoj Obamen te ai po ha e po jetoj.
    Po lus per ty qe te hapen syte se se ke mor vesh hala ca i kan punu komunistat atij venit tone e sala eshte nga lojtaret me te denje te tyre.
    Hajt shnet gzoje ti Edin qe je atje e ta jap me firme se do jesh ma mire.
    Albania Uber Alles

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Po keqkuptohemi m'duket. Une shqip po shkruj.
    Shembull, une akuzohem nga dikush ,pergojohem ,shahem nga ai pa fund ,por ne fakt e kam ne nje klase. Kur vjen puna ne provim dhe ai kerkon ndihmen time (ne rastin e topit voten) une vetem po t'jem nje imoral do ta ndihmoja se ndryshe sdo e beja kurre. Besoj se u kuptuam tani. Se sjom as i pishem sa t'shaj gjysmen e tirones qe kane votu per lulin me terma te tille.
    T'rrime drejt e flasim shtremet i bie muabeti apo ishte ndryshe? Pastaj, burri burre ne te mire e ne te keqe prape burre

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Eshte e drejte e secilit te votoj per qejfin e vet por , ne kete raste kjo quhet vetem se tradheti ne cilin shtet don te shkoje e ku do le te pyese , si na ato shtete perendimore , si ne ato afrikane
    kjo eshte Tradheti per nje parti . .

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Scion ,po bejme cic mic kot m'duket. Po ta kisha thene skom frike ta them qe e thashe. Por smund te ndryshoj fjalet e mia se ashu te pelqe ty. Nejse e mbylla ktu.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ej, po keni hapur tre tema per kete ceshtje vetem ne kete nenforum.

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •