Close

Rezultati i Sondazhit: A bëri mirë Lëvizja Vetëvendosje që publikoi kontratën mes Qeverisë dhe Kompanisë Bec

Votues
25. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

18 72.00%
  • JO

7 28.00%
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    votova "po" për këtë arsye:
    Vetëvendosja e nxori këtë dokument. Pas këtij rasti ka vetëm dy mundësi: o të vërtetohet se kjo që ka nxjerë VV është e saktë, o e pasaktë.
    Tash i mbetet përgjegjësia palës tejtër o ta demantojë këtë o ta pohojë dhe si pasojë dikush duhet të përgjigjet: o VV për shpifje, o ministria për keqpërdorim.
    Plotesisht pajtohem me kete kendveshtrim tendin.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Kopja e kontratës ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Kompanisë Bechtel-Enka për autostradën Morinë - Merdare
    16 MAJ 2011 - E Hënë 22:40
    Duke konsideruar se qytetarët e Kosovës kanë të drejtë të informohen për mënyrën se si shpenzohen paratë publike, sidomos në rastet e projekteve kapitale të një rëndësie të veçantë, Lëvizja VETËVENDOSJE! ka vendosur të zbulojë kontratën e qeverisë me Bechtel-Enka dhe po ashtu i ka bërë një studim preliminar detajeve të së njejtës.

Për ta lexuar kontratën klikoni këtu.

http://komunikimi.com/kontrata.pdf

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ket kontrat te falcifikuar keta te VV e moren nga serbija dhe ja kan fut veti edhe ma fell
    se ashtu keshtu keta qe jau paten dhan voten ketyre shumica i ka ra pishman
    tuj i pa e tu i vertetue gjerat se keta jan armiqet nr.1 te miqve tan Amerikan
    Nese kjo kontrakt eshte fallco, ateherash le ta bejne te hapur per opinion kontrakten origjinale keta te qeverise se Thacit.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Kandy*;

Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Aiii sa kontratat behen me shuma marramendese e VV-se ia zuri syni vetem kete kontarate qe u be per ta ofruar bashkimin e kombit. A s'ishte prioriteti i tyre bashkimi kombetar? Ec e mere vesh.
    zotri lvv si gurisht esht per bashkim por kjo kontrat esht jo ligjore dhe jko transparente vet fakti se e mbajn te fshehur aty ka keq perdorime marramendse pra jan ne pytje miljona euro te taksapaguesve te vendit kurse kta i diota per per disa dritare te demtuara para disa dite naj shurdhojn k......in ne emer te taksa paguesve dhe ne fund rruga e kombit esht e mir pritur por me transparenc te gjith pajtohemi ketu

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Ariani_tb;

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Nese kjo kontrakt eshte fallco, ateherash le ta bejne te hapur per opinion kontrakten origjinale keta te qeverise se Thacit.
    si gurisht edhe un mendoj ashtu leta publikojn origjinalin dhe krejt ne rregull ku esht problemi pse nuk publikohet origjinali por kta frigohen se kan vjedh miljona te taksa paguesve shqiptar kurse per 4,,5 dritare te qeveris bash ta teshin rakin

Interisti Maska e beratii
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    107
    nuk besoj qe egziston kontrat perfundimtare mes bechtel -enkas dhe qeveris se Kosoves sepse perfaqsuesit e bechtelit jane te afte qe te perfitojn maksimalisht nga buxheti i Kosoves duke pare edhe paaftesin e qeveris tone kshtu qe kostoja e autostrades nfund edhe mund te kap shifren e 1 miliard eurosh
    Dont steal, the government hates competition

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    A bëri mirë Lëvizja Vetëvendosje që publikoi kontratën mes Qeverisë dhe Kompanisë Bechtel Enka?
    po natyrisht qe ka ber mir,te dalin ne shesh hajnit dhe krimet,kto probleme kur ne vet do arrijm ti luftojm e jo ti mbrojm ateher do kemi shtet te mirefillt.
    E keqja duhet te luftohet nga vet ne,pas luftimit te se keqes korrim te mirat,kurse tash po korrin vetem qeveritaret me bashkepunetor.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 18-05-2011 më 19:20

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    "vetvendosja" Albini dhe Glauku, jane rrugaqe, dhe punojn ne dem te Kosoves !

Qka do qe te thojn qka do te te shkruaj qka do te puplikojn jane thjesht te pa vler, keta dine vetem rrugen! dhe flliqnin! shkatrrimin! populli large tyre! jane te rrezikshem per kosoven!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    po kush m... ini ju bre haaaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po kush m... ini ju bre haaaaaaaaaa
    mos e ke ngjy gishtin pak,se po frigon,
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •