bsdev (03-03-2017)
haj boll mo ma ha krahin ti mue , ku din ti kush jam une e kush eshte turkia ,ua rrofsh leshin edhe turqive edhe neve shqiptareve
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Keto jane nga Kurani ee?
5. Maide
33. Dėnimi i atyre qė luftojnė (kundėrshtojnė) All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij dhe bėjnė shkatėrrime nė tokė, nuk ėshtė tjetėr vetėm se tė mbyten ose tė gozhdohen, ose (tė gjymtohen), t'u priten duart dhe kėmbėt e tyre tė anėve tė kundėrta, ose tė dėbohen nga vendi. Kjo (masė ndėshkuese) ėshtė poshtėrim pėr ta nė Dunja, dhe nė botėn tjetėr ata do tė kenė dėnim tė madh.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
bsdev (03-03-2017)
...nje shembull hipotetik....cka kishe bere ti cun me paramilitaret serb, qe ta kane vra nenen, baben dhe shoqen shtatzene ??? (keto krime kan ndodh ne kosove)....
Ajeti kuranore vetem se te jep driten e gjelbert, qe, jo te ja u presesh kembet e duart, por edhe driten e syve te va shuajsh........para Zotit je akoma i paster....te drejten per ta bere kete "akt" makaber, e ka pushteti, i cili eshte bazuar ne kuran dhe sunet....pra, te vras nuk kam te drejte une si individ, por njerezit e pershtatshem (ne lufte pra luftetari, ne liri, ekzekutiesi, apo ma i njohur tek shqiptaret, xhelati)............
Ke edhe ndonje paqartesi tjeter ???, borjum, une jam ketu...
tungi
albanish by nature
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Joooo nuk oshtt, nuk di cila fe ose edhe ata te pa fe...e lejojn krimin dhe nuk e denojn..
Palidhjeeeeeeeeeeeeee tem..definitivisht ne Teologjiaforum.com e keni shendrru qet forum
"Effort creates intelligence."
bsdev (03-03-2017)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 19-05-2011 mė 05:01
Jarigas
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt