Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    qenka bere keq atje se kisha ket ide me keto foto duket tmerr.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Mua nuk me duket se kemi kulture te perbashket me keta shqiptare , gjuhen shqipe kot e flasin , keta njerez i falen Arabise duhet te njihen si popullsi arabe e ballkanit , une ashtu i konsideroj pasi edhe keta nuk e fshehin por e kane krenari arabizmin e tyre .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Jane te perzite keta ka edhe shume Qerkez qe falasin Shqipe
    Une jam me pune perkohesisht ne Maqedoni dhe ato qe po i paraqet ne komentet e juaja zonje jane te paverteta , edhe ato varrezat nuk jane shqiptareve por te Dervisheve (shihe Kapelen mbi vorreza) .
    Gjdo njeri shef sot shqiptare te Maqedonise sikur ne pushime sikur qe shumica qe shkojne ne Maqedoni , sidomos disa sikur ty zonje del ne foto ne Shkup dhe e vendos foton ne Facebook duke treguar kolegeve se "edhe une kam qen ne Shkup"
    Jeni bere edhe ju disa sikur mediat e ka... , me zi se ato Sllave bile .

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    qenka bere keq atje se kisha ket ide me keto foto duket tmerr.
    Ku sheh tmerr ti? Mos i beso ketij PrishtinaC, ka nje motiv tjeter per hapjen e kesaj teme. Ju mbyll "bojkotimi i bregdetit shqiptar nga kosovaret" dhe tani do te bej percarje me shqiptaret ne maqedoni.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Shqiptaret Tubim ne Struge te Maqedonis per nder te Bin Ladenit

http://turkeymacedonia.wordpress.com...se-in-balkans/
    Po kjo eshte falja e Bajramit moj pise , pse shpif pa arsye moj idjote ani "per nder te BIN LADENIT " , ti vertet sqenke normal moj , e din ti qe rral ka njerez te cuvilzum ne trojet shqiptare sikurse qe jane Struge oj ti ?
    Mire je ti ?

LUS MODERATORIN TA MBYLL KETE THEME !

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Genti.. Lexo Postimin
    Po kjo eshte falja e Bajramit moj pise , pse shpif pa arsye moj idjote ani "per nder te BIN LADENIT " , ti vertet sqenke normal moj , e din ti qe rral ka njerez te cuvilzum ne trojet shqiptare sikurse qe jane Struge oj ti ?
    Mire je ti ?

LUS MODERATORIN TA MBYLL KETE THEME !
    eshte mashkull more Genti.

Injoranca nuk ka kufi 80% Analfabeta Shpellart e maleve te Gostivari shifju Xhamine si Raket

http://www.superstock.com/stock-phot...es/1566-449030

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Te nderuar forumiste dhe te gjith ju te tjeret qe lexoni ketu, perpara se ti besoni postimet e dikujt, me par shikoni postuesin qe i ka postuar.

Ky prishtina c eshte antari me i rrjedhur i forumit ketu kete e din gjith forumistat, nuk ka lidhje fare me realitetin pasi intelegjencen e ka sa nje dele.

Shikoni vetem burimet e fotove nga ku eshte bazuar ky jan faqe serbe ose greke qe mundohen me i nxjerr shqiptaret fundamentalista islamik para Evropes, dhe ky IDIOTI u beson atyre lol

Un jam nga Struga fotot qe ky i ka postu jan 100% genjeshter dhe shpifje, ne Struge nuk gjinden ato vende, mos i besoni ketij te dhe mos bini ne nivelin e tij.

Ky ishkreti eshte viktim psiko-sociale!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    PrichsitnaC ti po harron qe ne Mirtovice po ndertohet Xhamia me e madhe se ne Turqi dhe se Kosova rradhitet nje nder vendet me islamike te bote duke u krahasuar me somaline e duke ia kaluar turqve/arabeve keshtu qe shiko rrethin tend nuk ke qka lyp ne maqedoni ate e dime ne me pare por e pame se antaret nga kosova kane qene kunder kishes sllave ne maqedoni dhe pro nderitmit te nje xhamie dhe i perkrahni shqiptaret e maqedonise ne cdo menyre tani ske cka te poston...veqse nqoftse shpreh pikpamje individuale.

Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Mua nuk me duket se kemi kulture te perbashket me keta shqiptare , gjuhen shqipe kot e flasin , keta njerez i falen Arabise duhet te njihen si popullsi arabe e ballkanit , une ashtu i konsideroj pasi edhe keta nuk e fshehin por e kane krenari arabizmin e tyre .
    Ske pse i konsideron Arabe te tille jane keta ne Privatsi as Shqipe nuk flasin por Turqish ose gjysmen Bullgarisht e Shqipe per ndryshe Femrat e tyre si ne Maqedoni ashtu edhe ne Evrope nuk dallojne nga Arabet dhe Turket. sidomos kjo pjesa me injorante sic jane Struga dhe Gostivari

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •