qenka bere keq atje se kisha ket ide me keto foto duket tmerr.
qenka bere keq atje se kisha ket ide me keto foto duket tmerr.
I LOVE GOD
j&g
Mua nuk me duket se kemi kulture te perbashket me keta shqiptare , gjuhen shqipe kot e flasin , keta njerez i falen Arabise duhet te njihen si popullsi arabe e ballkanit , une ashtu i konsideroj pasi edhe keta nuk e fshehin por e kane krenari arabizmin e tyre .
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Une jam me pune perkohesisht ne Maqedoni dhe ato qe po i paraqet ne komentet e juaja zonje jane te paverteta , edhe ato varrezat nuk jane shqiptareve por te Dervisheve (shihe Kapelen mbi vorreza) .
Gjdo njeri shef sot shqiptare te Maqedonise sikur ne pushime sikur qe shumica qe shkojne ne Maqedoni , sidomos disa sikur ty zonje del ne foto ne Shkup dhe e vendos foton ne Facebook duke treguar kolegeve se "edhe une kam qen ne Shkup"
Jeni bere edhe ju disa sikur mediat e ka... , me zi se ato Sllave bile .
Po kjo eshte falja e Bajramit moj pise , pse shpif pa arsye moj idjote ani "per nder te BIN LADENIT " , ti vertet sqenke normal moj , e din ti qe rral ka njerez te cuvilzum ne trojet shqiptare sikurse qe jane Struge oj ti ?
Mire je ti ?
LUS MODERATORIN TA MBYLL KETE THEME !
Injoranca nuk ka kufi 80% Analfabeta Shpellart e maleve te Gostivari shifju Xhamine si Raket
http://www.superstock.com/stock-phot...es/1566-449030
Te nderuar forumiste dhe te gjith ju te tjeret qe lexoni ketu, perpara se ti besoni postimet e dikujt, me par shikoni postuesin qe i ka postuar.
Ky prishtina c eshte antari me i rrjedhur i forumit ketu kete e din gjith forumistat, nuk ka lidhje fare me realitetin pasi intelegjencen e ka sa nje dele.
Shikoni vetem burimet e fotove nga ku eshte bazuar ky jan faqe serbe ose greke qe mundohen me i nxjerr shqiptaret fundamentalista islamik para Evropes, dhe ky IDIOTI u beson atyre lol
Un jam nga Struga fotot qe ky i ka postu jan 100% genjeshter dhe shpifje, ne Struge nuk gjinden ato vende, mos i besoni ketij te dhe mos bini ne nivelin e tij.
Ky ishkreti eshte viktim psiko-sociale!![]()
PrichsitnaC ti po harron qe ne Mirtovice po ndertohet Xhamia me e madhe se ne Turqi dhe se Kosova rradhitet nje nder vendet me islamike te bote duke u krahasuar me somaline e duke ia kaluar turqve/arabeve keshtu qe shiko rrethin tend nuk ke qka lyp ne maqedoni ate e dime ne me pare por e pame se antaret nga kosova kane qene kunder kishes sllave ne maqedoni dhe pro nderitmit te nje xhamie dhe i perkrahni shqiptaret e maqedonise ne cdo menyre tani ske cka te poston...veqse nqoftse shpreh pikpamje individuale.
Ske pse i konsideron Arabe te tille jane keta ne Privatsi as Shqipe nuk flasin por Turqish ose gjysmen Bullgarisht e Shqipe per ndryshe Femrat e tyre si ne Maqedoni ashtu edhe ne Evrope nuk dallojne nga Arabet dhe Turket. sidomos kjo pjesa me injorante sic jane Struga dhe Gostivari
Krijoni Kontakt