Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Dobruna, flet “pa pardon”, për të gjitha ngjarjet në UÇK.

http://www.botasot.info/mesme/44ere.jpg

Dobruna: Unë e dënova me pushkatim Kuçin

Ish-kryetari i Gjykatës Ushtarake të UÇK-së, Sokol Dobruna, e pranon publikisht se e ka gjykuar kryetarin aktual të Suharekës, Blerim Kuçi, dhe e ka dënuar me pushkatim. Në një intervistë për “Kohën Ditore”, ish-udhëheqësi i Shërbimit Juridik të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në kuadër të të cilit shërbim ka funksionuar edhe gjykata, thotë se arsyeja pse e kishte dënuar me pushkatim Kuçin ishte dezertimi nga ushtria.
    Dobruna, që tashmë i ka mbushur 70 vjet flet, siç thotë ai “pa pardon”, për të gjitha ngjarjet në UÇK. Ai ka thënë se Kuçi nuk ishte pushkatuar për shkak se nuk kishte mundësi që të rreshtonte një brigadë ushtarësh para të cilëve duhej të kryhej pushkatimi dhe mungesa e plumbave të manovrave.
    “Nuk është ekzekutuar për shkak se në momentin e bombardimit nuk kam pasur mundësi me dhanë urdhrin për pushkatim pa e thirrur mjekun, pa e thirrur prokurorin pa e thirrur ushtrinë, sipas rregullores dhe Ligjit mbi ekzekutimin e sanksioneve penale ushtarake. Unë nuk kam pasur mundësi t’i siguroja plumbat qorr”, thotë Dobruna. Ai shton se ndihet mirë që Blerim Kuçi sot jeton, teksa nuk e fsheh patriotizmin e njeriut që e kishte gjykuar. Sipas Dobrunës, Kuçi kishte bërë luftë të mirë pasi i ishte falur jeta.
    Themeluesi i Gjykatës Ushtarake dhe i ligjeve me të cilat kishte funksionuar kjo gjykatë thotë se asnjë person nuk është ekzekutuar me vendim të saj. Ai nuk e fsheh se po të kishte kohë, shumë persona që ishin në burgjet e UÇK-së do të gjykoheshin me pushkatim dhe do të ekzekutoheshin. Dobruna që tash ushtron profesionin e avokatit në Gjakovë nuk ndien asnjë fije mëshire për disa njerëz që ai i quan spiunë. “Spiunët vriten gjithkund”, thotë ai.
    Dobruna flet edhe për Gani Gecin, për rastin e të cilit shprehet se nuk ka informacion. Mirëpo, përkrah deklaratën e Azem Sylës dhe shton se nëse ish-komandanti i përgjithshëm i UÇK-së ka urdhëruar vrasjen e Gani Gecit – ka bërë mirë!
    Dobruna në këtë intervistë të gjatë të dhënë pas shumë vjetësh pranon se gjatë luftës janë bërë gabime. Gabimet më të mëdha, sipas tij, janë bërë me rastin e mosbashkimit të UÇK-së dhe FARK-ut. Po të ndodhte ky bashkim, Dobruna thotë se Kosova do të ishte në pozitë shumë më të mirë.
    Ai tregon një rast të takimit me Tahir Zemajn, të cilin, siç thotë Dobruna, e kishte lutur Ramush Haradinaj të bashkoheshin duke pranuar që të bëhej edhe zëvendëskomandant. Mirëpo Zemaj, sipas Dobrunës, nuk kishte pranuar duke ikur nga Kosova me 1.800 ushtarë.
    Sokol Dobruna flet edhe për procesin hetimor kundër Fatmir Limajt, të cilin e vlerëson lart. Limaj, sipas tij, nuk ka “shpirt krimineli”, ndërsa tregon raste kur ish-komandant Çeliku kishte liruar të burgosur.
    Dobruna thotë edhe se i ka vizituar shpesh burgjet e UÇK-së. Po kështu shprehet se e njeh mirë dëshmitarin kundër Limajt, të koduar si dëshmitari “X”. Ia ka bërë të qartë prokurorit Maorizio Salustro se nuk do të pranojë të dëshmojë edhe po qe se do ta ketë fatin e Blerim Kuçit që të vuaj një muaj burg.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Ti i njeh shum deshimetar per ate edhe tashe behej sikur duani te folni! Nuk thuani gje te re vetem ate qe e ka dite populli me kohe. Ashet be vone harami ka nis me dal per hundesh.
    Syla fol ndryshe, zyrapi ndryshe ti dobruna ndryshe! sepaku jeni me nji llaf. Po tashe ju dridhet zemra ne bark.

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Dobruna: Unë e dënova me pushkatim Blerim Kuçin

http://www.koha.net/repository/image...05110907_4.jpg

Dobruna: Unë e dënova me pushkatim Blerim Kuçin
    Publikuar: Sot, më 17 maj 2011

Prishtinë, 17 maj – Ish-kryetari i Gjykatës Ushtarake të UÇK-së, Sokol Dobruna, e pranon publikisht se e ka gjykuar kryetarin aktual të Suharekës, Blerim Kuçi, dhe e ka dënuar me pushkatim. Në një intervistë ekskluzive për “Kohën Ditore”, ish-udhëheqësi i Shërbimit Juridik të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në kuadër të të cilit shërbim ka funksionuar edhe gjykata, thotë se arsyeja pse e kishte dënuar me pushkatim Kuçin ishte dezertimi nga ushtria.
    Dobruna, që tashmë i ka mbushur 70 vjet flet, siç thotë ai “pa pardon”, për të gjitha ngjarjet në UÇK. Ai ka thënë se Kuçi nuk ishte pushkatuar për shkak se nuk kishte mundësi që të rreshtonte një brigadë ushtarësh para të cilëve duhej të kryhej pushkatimi dhe mungesa e plumbave të manovrave.
    “Nuk është ekzekutuar për shkak se në momentin e bombardimit nuk kam pasur mundësi me dhanë urdhrin për pushkatim pa e thirrur mjekun, pa e thirrur prokurorin pa e thirrur ushtrinë, sipas rregullores dhe Ligjit mbi ekzekutimin e sanksioneve penale ushtarake. Unë nuk kam pasur mundësi t’i siguroja plumbat qorr”, thotë Dobruna. Ai shton se ndihet mirë që Blerim Kuçi sot jeton, teksa nuk e fsheh patriotizmin e njeriut që e kishte gjykuar. Sipas Dobrunës, Kuçi kishte bërë luftë të mirë pasi i ishte falur jeta.
    Themeluesi i Gjykatës Ushtarake dhe i ligjeve me të cilat kishte funksionuar kjo gjykatë thotë se asnjë person nuk është ekzekutuar me vendim të saj. Ai nuk e fsheh se po të kishte kohë, shumë persona që ishin në burgjet e UÇK-së do të gjykoheshin me pushkatim dhe do të ekzekutoheshin. Dobruna që tash ushtron profesionin e avokatit në Gjakovë nuk ndien asnjë fije mëshire për disa njerëz që ai i quan spiunë. “Spiunët vriten gjithkund”, thotë ai.
    Dobruna flet edhe për Gani Gecin, për rastin e të cilit shprehet se nuk ka informacion. Mirëpo, përkrah deklaratën e Azem Sylës dhe shton se nëse ish-komandanti i përgjithshëm i UÇK-së ka urdhëruar vrasjen e Gani Gecit – ka bërë mirë!
    Dobruna në këtë intervistë të gjatë të dhënë pas shumë vjetësh pranon se gjatë luftës janë bërë gabime. Gabimet më të mëdha, sipas tij, janë bërë me rastin e mosbashkimit të UÇK-së dhe FARK-ut. Po të ndodhte ky bashkim, Dobruna thotë se Kosova do të ishte në pozitë shumë më të mirë. Ai tregon një rast të takimit me Tahir Zemajn, të cilin, siç thotë Dobruna, e kishte lutur Ramush Haradinaj të bashkoheshin duke pranuar që të bëhej edhe zëvendëskomandant. Mirëpo Zemaj, sipas Dobrunës, nuk kishte pranuar duke ikur nga Kosova me 1.800 ushtarë.
    Sokol Dobruna flet edhe për procesin hetimor kundër Fatmir Limajt, të cilin e vlerëson lart. Limaj, sipas tij, nuk ka “shpirt krimineli”, ndërsa tregon raste kur ish-komandant Çeliku kishte liruar të burgosur.
    Dobruna thotë edhe se i ka vizituar shpesh burgjet e UÇK-së. Po kështu shprehet se e njeh mirë dëshmitarin kundër Limajt, të koduar si dëshmitari “X”. Ia ka bërë të qartë prokurorit Maorizio Salustro se nuk do të pranojë të dëshmojë edhe po qe se do ta ketë fatin e Blerim Kuçit që të vuaj një muaj burg.
    Sokol Dobruna sqaron se në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës ishte inkuadruar më 7 shtator 1998. Deri atëherë kishte qenë bashkudhëheqës me të gjithë veprimtarët në Gjakovë për sigurimin e prapavijës luftarake. Prej asaj date ka shkuar në Gllogjan ku ka qenë komandant Ramush Haradinaj. “Jam rreshtuar në mëngjes si ushtar, më është dhënë arma dhe kam filluar krejt çka është dashur të bëja në luftë”
    Atëherë ai ka pasur diku 58 vjeçar. Pas një kohe relativisht të shkurtër, tregon ai, Shtabi i Zonës Operative të Dukagjinit e kishte emëruar si ndihmëskomandant për moral. Para kësaj, para së të dilte në vijën e frontit, Gani Krasniqi kishte kërkuar prej tij të shkonte në Malishevë. Unë jam orientuar së pari nga Gllogjani. Sokoli sqaron se Ramushi ia kishte dhënë shoferin dhe kerrin dhe diku në mesnatë kishte arritur në Malishevë. Ganiu kishte qenë në Tiranë. “Më ka pranuar kryetari aktual i Malishevës z. Isni Kilaj, ka kërkuar nga unë që të shkoja të flija në shpi, por i kam thanë jo këtu do të fle në shtab”.
    Siç shpjegon sot Sokoli, qëllimi i tij ishte që të bisedonte më të, kështu që të nesërmen ishte takuar me Shaban Shalën, i cili i kishte thënë që duhej të takohej me Jakup Krasniqin. “Meqenëse atëherë nuk kisha mundësi, jam kthyer në Gjakovë me një tregtar gjakovar, i cili më pa pak të hutuar se kah me ia mbajt, tha hyrë në kerr te unë. Rrezikoi, se po ta kishte zënë Policia... na kanë ndalë nja dy-tri herë dhe e kanë pyetur çka e ke këtë plak, ka thënë mixha është. Hajt baju. Kështu që kemi shpëtuar edhe unë edhe ai. Më vonë kanë ardhur Jakup Krasniqi dhe Hashimi.

KD: Hashim Thaçi?

Dobruna: Po Hashim Thaçi edhe kemi biseduar dhe kanë biseduar në kuadër të shtabit problematikat e luftës e të tjera.

KD: Kur dhe ku?

Dobruna: Në Jabllanicë, në vitin 1998. Më vonë më është komunikuar se duhet të shkoja në shtab për themelimin e shërbimit juridik në kuadër të të cilit duhet të vepronte edhe Gjykata Ushtarake?
    KD: Kur keni shkuar pastaj në Shtab?

Dobruna: Në shtab kam shkuar njëherë, pastaj jam kthyer. Më 16 dhjetor 1998 e kam marrë detyrën e shefit të Shërbimit Juridik. Kemi filluar punën për hartimin e legjislacionit. Përveç kësaj edhe të hulumtimit të kuadrove. Sa ka juristë, më kë kam të bëj, a ka kush punon...”

(gjerësisht mund të lexoni në numrin e sotshëm të “Kohës Ditore”.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    sokol dobruna eshte duke ia ber nje argat drjtesise dhe eshte duke marre pjese ne luften kunder azem syles (lufta brenda llojit) me guximin prej gjykatesi "ushtarak"!

mire bere sokol qe u deklarove dhe ia ngule azem syles !
    keshtu ndertohet ardhmeria duke i nxjerr ne fushe urdherat dhe vrasjet e porositura te azem syliqve!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2011
    Vendndodhja
    Krahina shqiptare e Dukagjinit
    Postime
    5
    E bre Baca Kol ! Merruni vesh mes veti para se me dal neper intervista si gjela se krejt bota eshte tu ju kesh; amaterat qe ishit kon more Bac . Marre eshte ka me vjen more Bac qe te kam njoft dhe te kam respektu.

Harram të qoft dheut i Kosoves se edhe fytyren e ki të kalbur !

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Edhe Blerim Kuqi Duhet Te Thot Diqka Me Ne Fund,por Me Sa Duket Nuk Po Guxon

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2011
    Vendndodhja
    Krahina shqiptare e Dukagjinit
    Postime
    5
    Tradhtitë të shtabistëve në Iliridë si dhe në Kosovën heroike do dalin dhe do të zbulohen.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kush eshte sokol dobruna..
    po ky blerim kuci a kuqi?

Plak..

Kur i sjell artikujt silli dhe komentet qe behen ne ato gazeta sepse populli thot gjera interesante..

nejse..

por po dalin gjerat..

.

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

I nderumi Brari, jam mendu vete ti sjelli komentet por jan shum.
    Per haster tanin po i sjelli.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 17-05-2011 më 15:25

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    http://www.botasot.info/mesme/44ere.jpg

Ish-kryetari i Gjykatës Ushtarake të UÇK-së, Sokol Dobruna, e pranon publikisht se e ka gjykuar kryetarin aktual të Suharekës, Blerim Kuçi, dhe e ka dënuar me pushkatim. Në një intervistë për “Kohën Ditore”, ish-udhëheqësi i Shërbimit Juridik të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në kuadër të të cilit shërbim ka funksionuar edhe gjykata, thotë se arsyeja pse e kishte dënuar me pushkatim Kuçin ishte dezertimi nga ushtria.
    Dobruna në këtë intervistë të gjatë të dhënë pas shumë vjetësh pranon se gjatë luftës janë bërë gabime. Gabimet më të mëdha, sipas tij, janë bërë me rastin e mosbashkimit të UÇK-së dhe FARK-ut. Po të ndodhte ky bashkim, Dobruna thotë se Kosova do të ishte në pozitë shumë më të mirë.
    Ai tregon një rast të takimit me Tahir Zemajn, të cilin, siç thotë Dobruna, e kishte lutur Ramush Haradinaj të bashkoheshin duke pranuar që të bëhej edhe zëvendëskomandant. Mirëpo Zemaj, sipas Dobrunës, nuk kishte pranuar duke ikur nga Kosova me 1.800 ushtarë.

E .More Dobrun une shaban Arusha e di se kush te ka vendos ty ne gjykaten ushtarake ne kohen e luftes.Krejt qka poshkruajn per ty jan te pa baza e une Shaban Arusha i bjeshkeve te nemuna e me vend qendrim her te rrasa e Koshares,her te rrasa zogut e her te huni i magjupit e di grun te kuq se kush je ,qka ke punu,qka ke vepru...Ti ke qen vegel e tjeter kujte more DOBRUN ti ket pun e din shum mir...ruju se moti tu kan lshu grazit e po tutna se ndo nja ka met hanger,heret a von.
    SHABAN ARUSHA 17.05
    Kisha bae nji pytje: Kush te ka zgjedhe per Kryetar te Gjykatese, kur ka pas gjykateUCK-ja. Kujan ato burgje te UCK-se? A te vjen Turp para zotit e robit. amos je semuar psiqikisht ? a i kie harrue viktimate ne GJakove dhe ne Kosove, a e dine sa njerzite me jane mbete pa te afermit e tyre o Avokate i pa shkolle. Nese ka organe dhe ligj ne Kosove ky njeri duhet sa ma para te arrestohet. Na skemi pas buke ,skemi pas shtepiaja se i kandjegur shkije, e paskemi pas burgje . Zoti ju vraft
    Lluka 17.05
    veteni ku eshte edhe ukshin hoti se e din me besoni se keta din shume po edhe gjavit haliti eshte ne koto marina kan me dal vetem kini durim po populli qe po vuani nga keta kriminel qe po vuani ...
    princ 17.05
    takimet qe i kan pas keta me fatos klosin dhe fatos nanon mjafton.po keta kane sunduà 50 KEJTbota i ka denu keto sisteme dhe menime totalitare veç te na ndodh e kunderta.merre me mend hashim thaçi ka pas thane une i di kush i ka ba vrasjet.EULEXI DUHET TE RRI EDHE NJA 30 VJET..KY MENTALITET I MBRAPSHTE VETEM DHUNEN E NJEHE SI ZGJIDHJE
    HASANI 17.05
    A dini ju komentues pse shumica e brigades adriatiku nga Amerika u kthye mbrapanga lufta, sepse nuk ndegjuan me ju bashkangjithorave,plehrave te Hashimit me shoke,adriatiku kishte shkua me luftua kunder serbise e jo kundra vllezerve shqiptare perkrahseve te LDKs.
    behari 17.05
    Duhet vra ty o Sokol Dobruna se e di mir aty ku ke punu ti ne SPB per nje qertifkat lindje apo per nje leternjoftim apo pasaport eshte dashur te vijn njerzit nga 3-4 here se ti me shoket e tu nuk e kryeshit punen me nder. Ne asnje shtet demokratik nuk vriten ata persona te cilet dezertojn.
    Pashki Gjermani 17.05
    ncncncn kjo ishte kosova, lufta dhe turpi se keta le ma qe sditen e spaten guxim te merren me shkaun e zgjodhen rrugen e marrise ate te vlavrasjes!!!
    nora 17.05
    oh bite eh shkines ju qe verate djemete mate mire te kosoves nonave te juve ju ka hipe shekave oh qelbesirera nese nuk do paguni ju kete qeka keni ba ne kosove do paguajen te gjithe farefisi juve vllazenija te gjithe ore qelbesira bre ti qifesha llullate eh ballite bre qelbesire ju verate kosove edhe sote jeni tue vera po mose mendoni se kosova ka djem me krena ore qelbesira ju verani nje ne kosove lejen edhe njeqinde trima ju jeni mate zie si shkijete se nese lypime priardhejen nga vini ju qelbesira te gjithe babegjysete eh juve dalin si kan vera shqipetare po dijeni ni gja se shqipetari si ka zemeren shqipetare nuk vrete shqipetare ore qelbesira themija juve ih vuajen te gjitha ketu qa bete mose keni derete jo se nuk harrojem ore gjineja dalune pre qenite
    pikithi 17.05
    Edhe ne Peje e rethin jan denuar e egzekutuar shqiptar Kur do te dalin kta burra e ta pranojn burrnisht \"trimnin\" e tyreRethi po zvoglohet, se shpejti do ti hyp vlera bires se minit.
    PLEQNARI 17.05
    ne kosovaret jemi te njohur per tu vrar mes veti.serbet ne kohen e luftes kan ba ne kosove qka kan dasht,E uck paska pas kohe mu marr me pushkatim,me ekzekutimeme denime etj etj.Kjo esht marrija ma e madhe qe ekziston
    drenicaku wien 17.05
    MUSTEQET TI KISHA NXERR NJA KA NJA MAS PARI EDHE QAJ QE TE MBRON NANEN
    orhani pej 17.05
    Kesi marrezira jane ba vetem ne KS te likudohen e te denohen me pushkatim.Dmth edhe komandanti legjendare Tahir Zema qenka likuidu perse nuk iu eshte bashku me 1800 ushtare vete Ramushit. Keto nuk kane ndodhe as ne Slloveni e Kroaci e as te Boshnjaket. MARRI.
    QUNI-Ushtare i Farkut. 17.05
    uh bre zoti te marroft ne emer te uck keni fra vetem shqiptar si nuk te vjen turp bre qeni plak
    Merita 17.05
    O o o ti florian leshi, na edhe nashta kemi lipi sahana, po botha me kime Jo, siq po del se keni lipi ti e keta kastraspecat e tu( dobruna, thaqi, limaj etj.). Muuushuuu...!
    globi 17.05
    A eshte ky dobruna akoma ne liri,qfar pret prokurori qe nuk kerkon arrestimin e tij,dhe te hetohet per te gjitha vrasjet,si eshte e mundur qe njerzit dalin hapur e thojn kemi denu me vdekje dhe vazdojn jeten normale.Kam dron qe kosova ka hy ne nje anarki totale.Po ky blerim kuqi ka frik qe nuk del e thot edhe ai se si ka qen puna,perse ka marr kete denim kapital
    mesuesi 17.05
    Se di kush met pa kon shpijun krejt shpijuna gjeth kun ne bot ka shpijuna edhe ata ekzekutohen normale osht edhe tash nese Jan ba burra te mir duhet denu nuk ju falen ato mekate qekan bo sa njerin e kan shti en dajak
    Lufta 17.05
    E more dobrun e pushkatofsh vetin mor mor mor...,t`hangt dreqi t`hangt, ti kokshe ma pis se ata tjert(limaj, sylqi, zyrapi, e e tetan PDK-ja). Medet per neve kan e paskem kryetar na suhareka. Mire ta kan ba bre buuurrec.
    ylli 17.05
    Keta jane kopilat e Enver Hoxhes shpijunit Ruse dhe klyshit te Stalinit qe i vrau 5000 Kosovare ne Tivare dhe se bashku me Serbin edhe 50,000 te tjere ne Kosove. Kurse ne luften e fundit Hashimi me Xhavitin keta klyshat e Enverit e vazhduan te njejten tradite me vrasjen e Kosovareve se keshtu ka vepru Enveri per e lane Kosoven krahine nen Serbi. A po e shihni kohen e fundit deklaratat e halabakit Mojsiut si po e konsideron Kosoven krahine...
    Felixi Peje 17.05
    Oh more maqprri plak,tash pp te bjen ndermend qe keni gabue qe nuk u bashkuat FARk -UCk . Po ju deshtet me kembngulje me marre pushtetin ne kohe te luftes dhe as qe e kishi dert qe po vriteshin e malltretoheshin dhunoheshin populli i kosoves. Po sikur ta udheheqnin njerzit profisionist luften nuk do te ndodhnin aq shume masakra ne popull. Po dolen komandantat e vetequajtur dhe morren popullin ne qafe si ne luft e po ashtu edhe pas luftes po vazhdon me kta tradhtar qe po pasurohen ne korriz te popullit kjo asht pra puna e juaja e mjere. Po populli i ka fajet qe nuk qohet edhe njeher ne kembe e me ju zhduk nga faqja e dheut .
    Ish-uck 17.05
    o ju jeni klysht e fatosit....jav ****** drejtsin qe e keni pas gjat luftes,e pas saj. Ju o te kuq, ma shum keni luftu kunder RUGOVES sesa kunder shkaut...Po ku jan ato beteja qe keni luftu me shkij?une nuk e di asnje...perveq vrasjeve ndaj shqiptarve qe keni ber gjat luftes dhe pas lufte....juve ka me ju vra gjaku i deshmorve....
    kimi 17.05
    o florian,un sjam lepirs i serrbve,po je ti me dobrunen e pdk,ok,perndryshe milloshit ty dobrunes,azem syles shikut jau q,,,,,robt qe i keni ne shtepija,nese muj nuk do tja la zotit po dote hakmirrem ne ju he n....e nenes te lugu i thanes
    qaushi 17.05
    O ti Florian krejt na qe shkrujm kunder dobrunes jemi shpiuna e ti edhe dobruna jeni ´´PATRIOTA´´ o ju jeni Shkavella bre pis. Si nuk ke turp more shka i shkines sikur ti me kaq urrejtje jan edhe shkit e serrbis, per ne SHIPTARET
    Meti 17.05
    hec baju mor qeni plak ti me kta...AZEM SYLEVICAT KADRI VESELICAT KAMISHAT THACOVICAT...jeni vetem ynyra e shkive
    KOBRA 17.05
    Per Beharin: PDKja ka vra luftare shqiptarevetem per nji arsye se keta luftare ishin me LDK ishin me presidentin historik Ibrahim Rugova.Zotni behar nuk eshte e vertet ky konstatin i juaj,sepse shpiunat jane shpijuna dhe e trashegojn kete ves deri sa te vriten,ne lufte serbija angazhoj shume sish qe u thirreshin edhe ne emer te LDK-se! kinse paqesore e i jepshin informata serbise.UCK-ja ka vra pak se o dasht ma shume si Degoli etj...
    Dani 17.05
    Hajde zotëri Dobruna hajde, a ke edhe diçka të thuash? Pajtohem qe njerëzit qe dezertojnë të dënohen. Port ë bëjmë një analizë; Është dezertim ai qe i mbetet besnik idealeve të veta apo ai që i len ushtaret rrugëve e vet si trim strehohet diku po edhe në hotele luxuse. A më tradhtar është ai qe dënon me paragjykime apo ai qe mundohet ti mbetet besnike idealeve të veta dhe popullit të vet ? Të jem i sinqertë. Jam shumë i dëshpëruar me këtë qe po e lexoj. Ju i keni bërë vetes një « argat> te keq. Nuk e di a e ke meritua këtë. Ndoshta të ka futë në këto rrugë pa rrugë frika ndoshta edhe mosha. Është mirë ti drejtohesh opinionit dhe bashkë kombasëve tu me një sinqeritet më të madh.
    I deshpruari 17.05
    HEJ SHUNI JU MOS HANI M...SE NUK KA HAJGARE ME KET NJERI
    faruk 17.05
    Këto çorodi nuk i gjen as në kohën e Stalinit, as Hitlerit, as Pinoçes as...as......!Duduka të çoroditur...!!!
    ThembraAkilit 17.05
    Po ju edhe analfabets, edhe doni me dhane mendime, mortja qe sju ha o budallenj. Dy njerez te mencem keni ne kosove: i madhi Rexhep Qosja dhe Albin Kurti. Po ju si njerez qe se hapni njhere gazeten, nuk i degjoni keta kollos te mendimit. Mortja ju shpelafte se konsumoni buken kot.
    Taulanti 17.05
    ah more sherbetor te shkijeve jeni ju komentues shumica prej jush keni qene sahanlepiresa te shkinis e tash e akuzoni sokol dobrunen he shpiunat e nanes
    florian 17.05
    NO KOMET
    mergitari 17.05
    Sa shkije i ke vra bre? Sa shkije i ke denu me pushkatim? Po sa shkije i kane vra ata shefat e tu? Phuuuuu robt ....
    agimi 17.05
    Kuqi ka faj qe s\'ti ka .... robt ty edhe shume e shume pseudo UCK-ve more m... plak!
    Ekrem 17.05
    Met shti ne dor krejt qato puqrra ne ball ti kisha qperthy,qen bre,po kallxon mir a?
    David 17.05
    Te vraft Zoti o Sokol Marrja,mos te dalt shpirti pa ndonji marre edhe ma te madhe,
    ximi 17.05
    rahmetlia,thojke kam frig se dot hakmirren komunistat,
    qaushi 17.05
    Duhani nuk ti nxin mushknit,po shiptart si qifti i ketij Sokol Dobrunes
    namco 17.05
    Une pers. shpesh pas luftes kam perserit disa here se ky popull i shum vujtur ka qen dasht te jete se paku i bashkuar e ne edhe te perqar , vrar, sakatosur edhe nga shkau edhe nga keta shqiptar si DOBRUNET.
    fatoni 17.05
    PDKja ka vra luftare shqiptarevetem per nji arsye se keta luftare ishin me LDK ishin me presidentin historik Ibrahim Rugova,dalengadale do te dalin ne drite te gjitha poshtersirat qe i ka ba Hashimi me bashkepuntoret e tije gjoja i kane vra spijunet e tralltaret po kjo nuk ashte aspak e vertete po i kane vra trimat e vertet qe nuk kane ndigjua per te gjalle me u nda nga partija e LDKs.
    behari 17.05
    Merre me mend qfar shteti esht kosova edhe qfar ligje ka dalin njerzit haptas tregojn per krimet e tyre edhe nuk i denon as nuk mirret gjykata fare me ta pse nuk dolem me dhan ndonji fakt qe kan vra shkije po mesa po ma merr mendja ne kosov nuk esht vra as nji shka se serbia moti ju kish gjujt ne gjygjin nderkombetar po kta udheheqesat e UQK paskan vra shqiptar kishe paskan qen shpiuna e dezertor te humburit ne kohen e luftes ne ti kerkojn familjaret te kta njerz se kta kan zhduk shum njerz si ne luft ashtu edhe pas luftes lufta e kosoves paska qen UQK FARK e populli i ka vujt te gjitha ato masakra zot runa qkas po nim ne kosov po edhe qka dot ndim hala shtet se jo mahi
    agimi 17.05
    Per Sokol Dobrunen eshte turp qka deklaron dhe qfar gjykates ushtarak paskmi pas po nuk osht qudi fare se vet struktura e Shtabit te Pregjithshum te UQK-se po shifet se nuk ka qen ne nivel dhe nuk paska pas sekrete ushtarake po gjithqka paska qen e hapur dhe qerime hesapesh mes shqiptareve, shum pak po lexojm per meritat e arritura te UQK-se ndaj okupatorit-armikut shekullor barbarve serb e gjithqka shkruajn per veten dhe pranojn vepra te cilat duhet gjykuar tash. Per ata qe nuk din qka osht lufta-arti luftarak tash per tash ma e mira osht heshtja, dhe tju jipet mundsia atyre qe kan luftuar per ATDHE dhe KOMBIN SHQIPTAR ta gzojne naj dite te mire, e mos ta ushqejne armikun shekullore dhe te perhershum me deklarime te pa matura.
    Naseri 17.05
    kuku per neve qka po nijna e qka po shohem. me i pas pa anderr kto te zeze qka po dalin tash skisha guxue kurr ma me fjet .zoti na rujt prewj ktyre koftlargve. ngushllime kosov per keta njerz ne qoft se jane njerz...shkofshi e fara e juve kurre mos u shtoft...
    gaga 17.05
    ne e kemi dijt se sa na keni vra o te mjer, - por qe edhe te krenochesh vetem e vetem se keni vrar trimat qe nuk i perkisenin marksisem leninizmit,dhe akoma jetoni te lir e qoni koken si qurana..Por kto gjera ndodhin vetem ne kosov, ketu i zoti e trimi vritet ose zhduket ose etiketohetnuk po i dashka kosva te zotet e vet vend i mallkuar
    gyrbetqar-ger 17.05
    S.Dobruna,duhet te tregoni edhe diçka qe eshte me e rend se vrasjet.Fjala eshte per nje plan super sekret qe dikush prej jush e dine te bere me Fatos Nonon.Ky drejtepersedrejte i lidhur me Millosheviqin dhe organet e tij i cili, sipas tij do te duhej Nano te ju shes 60 000 automata kinez shqiptareve te Kosoves dhe paisje tjera mundesisht te vjetra dhe me defekte ndersa te hollat te ndahen illosheviq-Nano dhe hapi tjeter, ne befasi ne emer te Kryengritjes se shqiptareve te Kosoves, te sulmoje Serbia me tere forcen ushtarake per te shuar kryengritjen,dihet me çfare pasojash, dhe,si fund me shpall gjendjen reale ne teren siç beri ne Bosnje. Me sa kam kuptuar,durimi i Rugoves dhe popullit ne nje ane dhe ne anen tjeter pergatitja e NATO-se e ka bere te deshtoje ky plan edhe pse transferimi i shqiptareve me dhune dhe krimet e friga u trasuan sipas planit serb gjate 78 diteve te -99-es.Millosheviqi e ka pranuar vete se kurre nuk ka menduar se per shqiptare do te intervenoi NATO.
    LISI 17.05
    Ev luja Ibrahim Rexhepi he karamurat, masi jam shum larg prej Kosove nuk ja vlen me komentu ma shume tung klm
    diku larg 17.05
    ti AFRO ti je mesiguri edhe ti me duar te perlyme e del ketu me disa terma qe ndoshta je ka i lezon ne ndonje gazet e na shet men e ne tregon pralla nen 1 e 2 etj , ne i dime te gjitha, populli i din te gjitha o ti, se ti e ke leht ketu´´ prralla ne shkall dukati ne b...´´ PO SHKO E PYETI TI FAMILIEN (FEMIET) E ATYRE E LEGJENDAVE TE VRAM QKA THON: a i njef a jua din biografin ti tullac atyre NJERZEVE TE VRAM:
    lakungji 17.05
    po pushken ne dore edhe me me marre ne burge, e marrja e kosoves o blerime kuqi o tucane qe nuk fole ti foline kta trimate qe kane dashet me te vra edhe te thojne mshile gojen. Po edhe une e kame baben ne LDK edhe e kane kercnu mase lufte qisi hajna po te dele keshtu haptaze ndonje ja kallxoje qefine une qiftave te kti dobrune kriminelite. se ky fare blerimi ky prej tute ka ike prej LDK e ka kalu me hajnate.
    bardhi 17.05
    E lexova me kujdesë intervisten e z.Dobruna, dhe desha të sqaroj disa gjëra me \"kokën e ftohur\"1.Si bashkqytetarë duhet të skjaroj se familja Dobruna njihet në qytetin tim (Gjakovë), si një ndër familjet më atdhetare dhe më të ndershme.Kan sakrifikuar me gjenerata të tëra, por kurr nuk kanë kërkuar karrigë për \"meritokraci\", përkundrazi kanë punuar ndershëm dhe me djersë.2.Gjygji ushtarak nuk dënoi ushtarë as civil, por oficir që kishin përgjegjësi.3.Kur doli UÇK-ja të gjithë u gëzuam se erdhi koha që dikush t\'i dënoj kolabracionistët, e tash ankohemi.4.Gjygji ushtarak përfundon me përfundimin e luftës.Mos të krijohet huti me vrasjet e pasluftës.5. Sikur të gjithë ne që kishim moshën e luftës të shkonim në luftë, dhe sikur të gjithë kolabracionistët të ekzekutoheshin siq ndodh në të gjitha luftrat çlirimtare, Kosova moti do të çlirohej6.Uroj për guximin z.Dobruna
    afro 17.05
    o idijot sokol po qysh po kije ftyr me pranu se ke punu per hajnat dhe per shikun me myte shiptar nuk po ju vjen mare po tashti po me doket se nuk po keni mundësi me myte shiptar e keni met pa lek e po i tregoni budallqet e juve dhe te hashim thaqit e ni dite kame ardhe koha qe kini mi pranu se me urdhin e hashimit kemi punu veq me zhduk partijen e Rugoves se mos ken dëshmort e luftes ushtrija e Repblikes Kosoves dhe Amerika na sot folshmi serbisht me komandata e azem syles-vesel kadria e shum do tejer si ky sokoli
    ivaje 17.05
    hec more idijot qe 10 vjet jemi shtet skemi gjykatës qe denojn kriminel qe kan bo krime, e ti ke vra njerz qe sjan kan me PDK
    noli 17.05
    oooo matuf plak berimi asht burr din met fal se mu paska une te kisha nxerr prej vorrit ete kisha dhan edhe ni plum eta din fara jote per shka ti paske kompetenca me denu dikan me pushkatim une kam kry shkollen ushtarake ne vitin 81 ne zagrep edhe nuk di qe ka ligj me denu per vdekje dikun pse dezerton prej armate sipas teje po ju kini ba si keni desht
    mergimi 17.05

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •