Close
Faqja 16 prej 28 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 274
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Jo gabim je ti soni,ne gjamija nuk meson Hoxha per pedofili ,ne xhami nuk mesohet me vallzue duke u desh rrobat nje ka nje deri te jeleket dhe marcedeskat ,dhe nuk mesohet se si behet seksi ...por ato mesohen ne disa kisha ku gjirohen edhe prifterit tu fal mekatet pa preg,ti gjithnje ja fut kot ,zaten edhe jeten e ke kot lol . a mos deshe me ta marrua turku naj shtepi argetimi te shfrenuar
    Ja se tani po mesokam nga dijetaret fetare qe jeta m'paska shku kot lol. Mjere une apo ti qe s'ke argument tjeter vecse te merresh me jeten time tani. Te keqen e mendjes suaj, njeri filloi me baben, tjetri e mbaroi tek une. S'keni faj ju e kane fajin hoxhat qe ju mesojne te mendoni keshtu.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    O mua po me brengose fakti qer njerzit po hjekin per buke dhe xhami per xhami ajo qenka aty..........sa investohet ne dicka qe vec eshte dhe nuk bjen as buke e as uje, le te investohet ne dicka qe perfitojne njerezit nga ajo.
    ...mos moj lule, INVESTIM....nuk duhet shum ta lodhim ne trurin se kush cka mbaron.....LEK motra, LEK le te hudhen ne tregun kosovar....TAMAM DE, BUKE na vin....investimi bjer BUKE...sepse ata para do ti mare xhamaxhia kosovare, muratori kosovare, zdrukthtari kosovare, elektriku kosovare etj....dikush do te shkoj te kurverohet, por ndonjeri do tja financoj femijes vet me ato lek te turkut ndosht NJE VIT shkollim.......nese nuk ndertohet xhamia, atehere do ti mungojn ekonomise mitrovices 2 000 000 € e me shume....

Pra....investimiet PATJETER te behen....por, eshte obligim i joni qe e kemi ndaj pasardhesve tane, qe mos tu lame ne mes te mitrovice nje bunker me dritare, por nje BUKURI....

tung
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    [QUOTE=Hyllien;3097103]
    Citim Postuar më parë nga agimbeluli Lexo Postimin

Feja Krishtere nuk do të thotë = Serb. Serbët nga ne e kanë marë Krishtërimin ore lumadh. Hap librat e mëso se ngele injorant kalibri në cdo temë. Islami nuk ka identitet kombëtar Shqiptar, por vec Arab.
    ...per vleresime te tilla jane shqiptaret musliman kompetent !!!!
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Xhamia e radhes ne Maqedoni...

Nje xhami perafersisht sikur kjo pritet te ndertohet ne MK.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Jetë e rëndë.......!!!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Nje xhami perafersisht sikur kjo pritet te ndertohet ne MK.
    Hm. Shpresojme se qelqi apo arkitektura moderne ju mer syte shqiptareve dhe nuk i shohin mbeturinat qe sjell me vete feja islame. Deri sot paria intelektuale e shqiptareve nuk ka lene situate pa ia hedhur qurret kesaj feje. Tashi ndoshta qelqi e ben Allahun me te dashur per intelektualet shqiptare.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...hajde bre qka u bo u bo nomi a pse ndertohet nji xhami en mitrovic , kan ndertu Katedralen pa pik nevoje midis Prishtines edhe kush nuk tha kurgjo as nuk u bo nomi , bile bile keni prish shkollen ma te mir ne Prishtin me ndertu nje Katedrale qe nuk eshte e nevojshme aspak , 80 % popullates n'Kosove t'besimit islam, qohen debillat ndertojn Katedralen ma t'madhen n'ballkan...
    Oj nana e viqit
    katedralja eshte shqiptare e gjamia qfar ka me shqiptaret te bej o kali i drunit shko e rroke libren e lexo diqka e mos kece si plaka ne k.... o legen

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    Shum e bukur prospeti i xhamis .
    Me pelqen dhe qe rindortohet nje xhami qe eshte demtuar prej serbeve si me pelqen qe ndertohet nga turqit e jo me fondet e shtetit te sapongritur .
    Urime besimtarve myslyman .
    Jo gjamia edhe shkau te ka ndertu o kok turk

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Xhamijat dhe kishat jane objekte te zotit..
    Shqiptari eshte objekt i dreq.. shejtan.. demonit..
    Qka kane te perbashket.. mos te rrejm veten
    ne e kemi vendin ne ferr sketerr te zez qymyr..
    se ashtu kemi dhe shpirterat.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Kurse ne oborrin e kesaj gjamie duhet te ngritet permendorja e gjergj kastriotit

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    o n.... tetonve Turqija se pak jau ka bo per 5 shekuj

po qysh nuk e prut ni lajm qe Turqija i ushtroj pilotat e ushtarte Shqiptar po vec me xhamija e n.... Turqija juve

ne njonen one sa t'munet tuj maru kisha Janullumpiri me Grekte e s'kan lone kompani pa e ble

n'tjetren one tuj maru xhamija talibancat me Turq e Arab e s'kan lone kompani pa e ble

thu se s'kane dite e as nuk dine Shqiptarte me maru as kisha e as xhamija per veti

hani kisha e xhamija jau kajte n.... Greqija e Turqija
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 19-05-2011 më 12:48

Faqja 16 prej 28 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •