Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29

Argëtohemi me ëndrrat dhe njerëzit që flasin në gjumë...

S'di si më lindi ideja për ta hapur këtë temë,... por e di që shpesh shohim ëndrra nga më të ndyrshme dhe shpesh edhe na e prishin ditën, por ka edhe sosh që na bëjnë të qeshim.
    Gjithashtu, është interesant se disa njerëz flasin në gjumë, ngrihen, piskasin... edhe këtu ka herë herë caste humori.

Të shohim si do të na shkojë kjo temë.

Në vazhdim unë po sjell dy ngjarje që vetë kam qenë në një mjedis të tillë.
    Sillni edhe ju dicka nga këto
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Kur i hipe kaq shpejt

Ishim studentë. Banonim në një dhomë katër veta. Një natë ramë për të fjetur dhe tamam kishte zënë të na zinte gjumi, kur njëri u ngrit nga shtrati me britma.
    - aaaau bre u rrëzova nga motorri! ( motocikleta)
    Njëri shok yni, me gjakftohtësi i tha:
    -Ai, bre vëlla kur hipe kaq shpejt, na vec sa ramë!

zgjidhi pak ëndrrat!

Prapë në studime. Sapo ramë, një shok u ngrit i frikësuar.
    - Ç'pate bre?- pyeti njeri nga shokët
    - Kam parë një ëndërr të trishtueshme!
    - Zgjidhi bre vëlla pak ëndrrat. A s'munde ta zgjedhësh një ëndërr pak më të butë, a?

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Hidhi nje batanije!

Edhe une njoh njerin, qe kur ishte student flinte me dy shoke te tjere ne dhome. Por shpeshhere, ngaqe flinte keq, rrezohej nga krevati. Mire qe binte, por as ndjente gje. (lol) Ata i therrisnin: Hey cohu se ke rene ne toke!
    Aq shume u perserit e njejta situate, sa qe ata kur degjonin zhurrmen , i thonin njeri tjetrit: A po çohesh i çik t'i hudhesh i batanije, se ka me u bo kallkan?
    Where does a thought go when it's forgotten?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ahah une ndonjeher flisja gjate kohes qe shifja endrra. ne mengjes vetem kur me thonte motra. vet as qe mbaja mend gje. kam pas 1 djale ne klas ai ngrihej edhe hante buke naten shifte tv edhe nuk mbante mend asgje. btw a keni pare endrra kur doni te vraponi kaq shume por nuk levizni dot prej vendit? ose kur do perdoresh banjon lol edhe shikon endrra e 100 banja around ahaha. kam pare edhe endrra te trishtushme qe ndihen sikur po i perjeton ne te vertet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 27-06-2011 më 10:38
    I LOVE GOD

j&g

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Cka me kujtove o projekti. lol

Eshte fjala per somnanbul (jerem) me siguri?

Deri ate nate, per te cilen do t'iu tregoj, nuk me kishte rene rasti te shoh ndonje person somnanbul.

Po flas per femijeri.
    Per here te pare kisha shkuar te nje shok i klases me bujt. Ne nje dhome te madhe me kater shtreter flinim une, shoku dhe dy vellezerit e tij me te vegjel se ne.
    Rreth ores 2 te mengjesit u ngrit nga krevati shoku im i pari dhe filloi te fliste nje gjuhe te pakuptueshme...gjuhe alienesh ...ku edhe perkunder koncentrimit te madh asgje nuk kuptoja. Pas rreth 10 sekondava filloi edhe vellau tjeter i tij ne te njejten menyre...dhe ne fund, pas 10-15 sekondave tjere, filloi edhe i treti.
    Tre vellezerit ne mes te dhomes duke bisedu me gjuhen e tyre marsiane ...ne fillim me ze me te ulet, e me vone gati gati me bertima.
    Shit!!!
    Rrugen, shtepia e shokut - shtepia ime, e kam pershkru me rreth 600km ne ore, ne ora 2 te nates...me pizhama.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Cka me kujtove o projekti. lol

Eshte fjala per somnanbul (jerem) me siguri?

Deri ate nate, per te cilen do t'iu tregoj, nuk me kishte rene rasti te shoh ndonje person somnanbul.

Po flas per femijeri.
    Per here te pare kisha shkuar te nje shok i klases me bujt. Ne nje dhome te madhe me kater shtreter flinim une, shoku dhe dy vellezerit e tij me te vegjel se ne.
    Rreth ores 2 te mengjesit u ngrit nga krevati shoku im i pari dhe filloi te fliste nje gjuhe te pakuptueshme...gjuhe alienesh ...ku edhe perkunder koncentrimit te madh asgje nuk kuptoja. Pas rreth 10 sekondava filloi edhe vellau tjeter i tij ne te njejten menyre...dhe ne fund, pas 10-15 sekondave tjere, filloi edhe i treti.
    Tre vellezerit ne mes te dhomes duke bisedu me gjuhen e tyre marsiane ...ne fillim me ze me te ulet, e me vone gati gati me bertima.
    Shit!!!
    Rrugen, shtepia e shokut - shtepia ime, e kam pershkru me rreth 600km ne ore, ne ora 2 te nates...me pizhama.

Hahhahahahhaa, paske qene ne rrezik te traumatizohesh

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Hahhahahahhaa, paske qene ne rrezik te traumatizohesh
    Kur i tregova nenes se tyre pas 3-4 ditesh, per cudi, nuk i levizi as qerpiku.

"Jemi mesu"- tha. "Kete muzike e kemi cdo nate". lol

Te me lajmeronin paraprakisht te pakten lol

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Kur i tregova nenes se tyre pas 3-4 ditesh, per cudi, nuk i levizi as qerpiku.

"Jemi mesu"- tha. "Kete muzike e kemi cdo nate". lol

Te me lajmeronin paraprakisht te pakten lol

Hahhahahaha, me lot jam tu qeshu.............po te imagjinoj ty ne ato momente

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Hahhahahaha, me lot jam tu qeshu.............po te imagjinoj ty ne ato momente
    Cka me imagjinu oj orhideja.
    Kur m'kan pa prind ne shpi kan dyshu mos jan qu ata jerem. Leshojsha drite si poq elektrik. Fytyra nuri

P.s. Auuuu cfar teme. Ma kujtoi edhe ate shokun qe per pak me e harru qe ekziston. Te lumte projekti.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •