AsgjėTe falemnderit
Kjo qe the ne lidhje me ata qe marrin kohe pas gjimnazit me dha shume shtytje per te ecur perpara,
Edhe nje here falenderit
Vendime qė jo rrallė rezultojnė tė gabuara. Pas gjimnazit ėshtė edhe influenca e ēatisė prindėrore e lartė. Ndodh qė tė studiosh njė degė se e ''ka qejf mami apo babi''. Ka studime nė psikologji qė tregojnė se prindėrit dėshirojnė qė fėmijėt e tyre tė bėjnė ato gjėra qė ata nuk i kanė arritur dot. Nxitojnė i futin nėpėr kurse baleti, muzike, pikture dhe i priviojnė nė kėtė mėnyrė tė shijojnė fėmijėrinė. Shohin realizimin e vetvetes nėpėrmjet fėmijės pa e kuptuar sa po e dėmtojnė. Ėshtė jashtė mase e vėshtirė tė studiosh diēka qė nuk ta ka qejfi fare. Pėrveē mungesės sė motivacionit, me kohėn zhvillohet edhe ajo ndenja qė t'i ēosh nė djall tė gjitha e tė nisėsh atė qė ke dėshiruar.E di c'me kujtove me kete? Faktin qe shpesh disa vendime te rendesishme te jetes sone, i marrim cuditerisht ne adoleshence, si psh profesionin qe do zgjedhesh shumica prej nesh e ka marre qe ne gjimnaz.
Ndersa keta qe kane nje fare pjekurie me duken me me fat ne kete aspekt, dhe nuk kane humbur asgje, keshtu qe nuk jane aspak vone.
Kėshtu puna se e zgjata pak![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 20-05-2011 mė 15:24
Elegance is an attitude.
Shume e vertete kjo puna e prinderve qe duan te identifikojne endrrat e humbura te tyret me arritjet e femijeve, praktikisht ēdo prind me vetedije ose pa vetedije kerkon te krijoje nje klon te vetin. Urojme qe te mos bejme edhe ne te njejtin gabim me femijet tane.
Po per ne qe zgjodhem nje dege ne kundershtim me deshiren e prinderve dhe u beme pishman kaq vjet me vone si i behet? Tani jam bere pishman si qeni qe nuk zgjodha mjekesine.
Oiiiiiiiiii u bėnė dy veta qė duan tip-s kėtu
Sipas motos ''nuk ėshtė vonė'' pse jo! Ti e di shumė mirė, se kėtej jashtė robtė i hyn edhe me 30 vjeē studimeve. Tė njohur tė mitė tė unit e kanė nisur me 35. E pėrgjithshmja 6 vite ėshtė, sa njė 3+2 pa njė vit. Nqs e dėshiron ende por mbi tė gjitha ke akoma nerva tė rrish mbi libra, hyji ēuno. Mos shif sa vjeē do jesh kur ta mbarosh, por ēfarė do pėrfitosh prej saj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 20-05-2011 mė 16:03 Arsyeja: Upps :D:D:D
Elegance is an attitude.
une ne fakt mjeksia me ka pelqyer por kisha pasion me teper informatiken, dhe fati e deshi qe perfundoi si inxhinieri. Po them qe gjithe keto vite qe kam shperdoruar duke mesuar shkenca egzakte(jam tip abstrakt qe me pelqen te spekulloj dhe nuk me pelqen saktesia) do kisha mbaruar me kohe mjekesine ketu ne shqiperi. Nuk kam ndermend ti vihem tani se kam plane te tjera ne jete, shkollen e shoh thjesht si mjet ndermjetes per te arritur ate qe dua.
te perdoresh kompjuterin dhe ta studiosh ate nuk eshte tamam e njejta gje![]()
Soni, shihe se e kam lėnė tė fortė sotKam seminar nė Biometri nesėr, vetėm se biometria mė ēan ...... e ngaqė s'kam as pikėn e qejfit pėr tė lexuar ndonjė rresht e shtyva: ja pas 15 min, ja sa tė bėj kėtė, pas kėsaj, ja nė orėn 4 do nis, e ngela gjithėėėėėė ditėn
M'vjen inat kur e mendoj si mė iku kėshtu koha.
ē'a semstri je ti?
Elegance is an attitude.
angjelina shiko reputacionin
Ē'a mjekėsie nė Shqipėri o ēun! E ke idenė sa pėrtokė ėshtė? Ah jashtė po, do t'ia vlente. Po mė mirė shkenca ekzakte, sesa mėso si papagall gjithė kohėn sikur me pas ndonjė database nė tru e vetėm fut fut e fut.
Rri se me atė profesion qė ke marrė ti, ke punė zyre. Po mjekut i duhet tė rropatet spitaleve gjithė ditėn e natėn, tė bėjė deri nė 80 mbiorė pune nė javė. Tė kisha kėto mend qė kam tani, i kisha rėnė pėr shkurt, kisha bėrė nei 3+2, e kisha nė xhep diplomėn tani si gjithė shoqėria ime e bėja pėrēapje pėr ndonjė punė. Shijoja edhe pak jetė me atė rast. Kurse kėshtu ėshtė 5 me hiē! Prit gomar tė mbijė bar![]()
Elegance is an attitude.
Ahh mos na kujto kompjuterin, ky eshte i dyti...i pari u ca ne mes lol ja kam nxjerrur tymin, me ngarkime deri n'fyt me materiale lloj llojshi. Me e forta kur na prishet i japim mend njeri tjetrit si me e rregullu, e perfundojme tek IT i shkolles lol
Angela je me fat vetem 6 vite e paskeni ju. Une dhe dy te fundit e mbaroj, O zotttttttttt kur do vij dita. Biometrine mos ma zine me goje....vdekje!! Na cau derrasat lol, enzyme lart e poshte, majtas e djathtas, s'kane mbarim.
Krijoni Kontakt