Alem,
a e shef sa mire e di e_panjohura, po mu dhimte nuk ta kisha derguar fare, ncnc.
Aiiiii.. ma kujtoi njeren kur isha me i ri ne te kaluaren e largte, fytyren e njejte por floket brune dhe syte me te mdhenj te gjelbert. Shkuam me nje shok te hanim Dyner, ajo me nje shoqe duke henger, mu buzeqesh ashtu u nxe situata dhe filluam te dalim. Kur nje djale qe e njihja nje dite me vone me tha, pse e ke nxane at femer, e kam ne klase dhe iu kam vardis qe 3 vjet me radhe, si fliste me futi ne dhe per se gjalli.
Une prej atij momenti mendova vetem me u nda me te se nuk mund te ecja me te neper qytet, nje zingjir te arit me nje pllake me shenje horoskopit tim qe ma pati blere edhepse s'kishte leke se ishte ne shkolle, e bera gati me dore ne xhep, ende me kujtohet vendi, kur ia ktheva at zingjir se mu dhimbte, ajo ia filloje te qaje, me pyeste perse, une nuk dija cfare ti them. Me mendje djali te ri i thashe, nuk ishe virgjine e ne shqiptaret marrim vetem virgjina, lol kur e mendoj tani dua te futem ne dhe.
Kane kaluar me shume se 10 vite, dhe para disa jave nje shok te vjeter me tha se ka pyete per ty..
Pritem ferr se erdha.

Krijoni Kontakt