Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    Gezuar Ditelindjen si dhe te uroj cdo te mira ne jete alem de i nderuari
    Flm vellau em USA NR 1.Gjithmon i mrekullueshem.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar mė parė nga jesy Lexo Postimin
    une te kam shkruajtur edhe dje por nuk edij perse nuk me ka dalur postimi .
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=135333
    Love has no limits

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Flm Miqte e mi.Eshte kenaqesi me me pas dy tema urimi.

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Urime Alem

e porosita kete vajzen, prite se po vje me torte.

Flm Hot Prinz,po cilen me ke dhuruar miku im, torten apo kete qe bie torten?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Flm Hot Prinz,po cilen me ke dhuruar miku im, torten apo kete qe bie torten?
    Besoj qe hot-Prinz ti dhuron te dyjat!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Besoj qe hot-Prinz ti dhuron te dyjat!

Alem,

a e shef sa mire e di e_panjohura, po mu dhimte nuk ta kisha derguar fare, ncnc.

Aiiiii.. ma kujtoi njeren kur isha me i ri ne te kaluaren e largte, fytyren e njejte por floket brune dhe syte me te mdhenj te gjelbert. Shkuam me nje shok te hanim Dyner, ajo me nje shoqe duke henger, mu buzeqesh ashtu u nxe situata dhe filluam te dalim. Kur nje djale qe e njihja nje dite me vone me tha, pse e ke nxane at femer, e kam ne klase dhe iu kam vardis qe 3 vjet me radhe, si fliste me futi ne dhe per se gjalli.
    Une prej atij momenti mendova vetem me u nda me te se nuk mund te ecja me te neper qytet, nje zingjir te arit me nje pllake me shenje horoskopit tim qe ma pati blere edhepse s'kishte leke se ishte ne shkolle, e bera gati me dore ne xhep, ende me kujtohet vendi, kur ia ktheva at zingjir se mu dhimbte, ajo ia filloje te qaje, me pyeste perse, une nuk dija cfare ti them. Me mendje djali te ri i thashe, nuk ishe virgjine e ne shqiptaret marrim vetem virgjina, lol kur e mendoj tani dua te futem ne dhe.
    Kane kaluar me shume se 10 vite, dhe para disa jave nje shok te vjeter me tha se ka pyete per ty..

Pritem ferr se erdha.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Alem,

a e shef sa mire e di e_panjohura, po mu dhimte nuk ta kisha derguar fare, ncnc.

Aiiiii.. ma kujtoi njeren kur isha me i ri ne te kaluaren e largte, fytyren e njejte por floket brune dhe syte me te mdhenj te gjelbert. Shkuam me nje shok te hanim Dyner, ajo me nje shoqe duke henger, mu buzeqesh ashtu u nxe situata dhe filluam te dalim. Kur nje djale qe e njihja nje dite me vone me tha, pse e ke nxane at femer, e kam ne klase dhe iu kam vardis qe 3 vjet me radhe, si fliste me futi ne dhe per se gjalli.
    Une prej atij momenti mendova vetem me u nda me te se nuk mund te ecja me te neper qytet, nje zingjir te arit me nje pllake me shenje horoskopit tim qe ma pati blere edhepse s'kishte leke se ishte ne shkolle, e bera gati me dore ne xhep, ende me kujtohet vendi, kur ia ktheva at zingjir se mu dhimbte, ajo ia filloje te qaje, me pyeste perse, une nuk dija cfare ti them. Me mendje djali te ri i thashe, nuk ishe virgjine e ne shqiptaret marrim vetem virgjina, lol kur e mendoj tani dua te futem ne dhe.
    Kane kaluar me shume se 10 vite, dhe para disa jave nje shok te vjeter me tha se ka pyete per ty..

Pritem ferr se erdha.
    i rafshe vetes mas....
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Urime e te deshiroje shendete e shume fat.
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    i rafshe vetes mas....
    kam qene te hoxha e ma shkroi nje hajmali, s'po me ndihmon
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Alem,

Pritem ferr se erdha.
    Zoti te vrafte Hot Prinz, Po pse me ngatron me femrat e forumit o burr i dheut.!!!!!! hahahahaha

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •