Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 72
    Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Renowned physicist Stephen Hawking recently explained his belief that there is no God and that humans should therefore seek to live the most valuable lives they can while on Earth.

Guardian writer Ian Sample asked Hawking if he feared death in a story published yesterday. This was his response:

I have lived with the prospect of an early death for the last 49 years. I'm not afraid of death, but I'm in no hurry to die. I have so much I want to do first. I regard the brain as a computer which will stop working when its components fail. There is no heaven or afterlife for broken down computers; that is a fairy story for people afraid of the dark.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Edhe pse nuk jam besimtar ndaj Jezusit nuk kam asnje urrejtje.

Ai eshte i vetmi njeri qe i ka keshilluar njerezit te jetojne ne paqe e harmoni dhe nuk ju ka kerkuar asgje si shperblim.

Nuk ka ndertuar ndonje tempull si Qabja p.sh. dhe nuk ja ka bere obligim njerezve viziten e "vendeve te shenjta" dhe asnjehere nuk ka thene se besimtaret e kane obligim te shkojne te luten ne kishe, perkundrazi ai ka thene se njerezit mund t'i bejne lutjet e tyre ne shtepite e tyre, ne gjuhen e tyre dhe ne menyren e tyre.

Pastaj edhe vete Muhamedi e ka pranuar se Jezusi eshte ai qe do ta shpetoje njerezimin dhe do ta ktheje ne rruge te drejte!
    Se pari ai ska egzistu fare , eshte genjeshter qe e permbin cdo besimtar.

Kurse gjitha fet sjane asgje tjeter perveq biznis per perfitime trilionshe .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Nuk e kam te arsyeshme ato "copy pastet Papagaj" lart qe i ke shkru me ti kthy pergjigjet se 10000000000 her jan then, keshtu qe per halucinacionet ja lojm fes tende Herkulese(Herkulesi, zeusi dhe kali fluturues) ti besoni : http://www.youtube.com/watch?v=LyJI9...eature=related ju ka hyr dreqi ne trup dhe se kuptoni ju ka ber ti besoni zotrave te lasht paganist gjys njerz e gjys zota dhe jo zotin e vertet qe esht 1 dhe qe nuk krahasohet me asgje .
    Shoku Presheva (Bruce) Lee, une nuk merrem me Youtube, nuk merrem me njerez andaj kot po poston ato video. Mua me intereson cka shkruan ne Bibel, Kuran e Hadithe kur bie fjala per fe, e jo se cfare ben e thote nje person. Une anoj nga njerezit normal qe sillen normal e qe nuk bien pre e emocioneve te cilat nuk mund t'i kontrollojne. Pranoje qe je injorant, bile na kurse kohe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin

Kurse gjitha fet sjane asgje tjeter perveq biznis per perfitime trilionshe .
    Kurse me ty cka ndodhi??!!!
    Dikur ishe bajagi njefare muslimani!!!

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shoku Presheva (Bruce) Lee, une nuk merrem me Youtube, nuk merrem me njerez andaj kot po poston ato video. Mua me intereson cka shkruan ne Bibel, Kuran e Hadithe kur bie fjala per fe, e jo se cfare ben e thote nje person. Une anoj nga njerezit normal qe sillen normal e qe nuk bien pre e emocioneve te cilat nuk mund t'i kontrollojne. Pranoje qe je injorant, bile na kurse kohe.
    ti smerresh me youtube lol

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kurse me ty cka ndodhi??!!!
    Dikur ishe bajagi njefare muslimani!!!
    Um ka hi dreqii nbark lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Um ka hi dreqii nbark lol
    JO jo ,nuk eshte pune dreqi ketu,Allahu sigurisht gabimisht te ka futur nje here ne radhet e te udhezuarve pastaj me vone ka pare gabimin dhe te ka kthyer tek te humburit,nuk ke faj ti ,Ai kend don e udhezon e kend don e len te humbur

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shoku maca4ever ti merresh me video edhe ato ma shum se Mafiadrras por je gac e mlut vetem kur te konvenon flet, kohen e fundit esht tu ndodh diqka shum interesant Injoranti i thot tjetrit injoranjt shko beso n gipsa se mir je ka vazhdon .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    JO jo ,nuk eshte pune dreqi ketu,Allahu sigurisht gabimisht te ka futur nje here ne radhet e te udhezuarve pastaj me vone ka pare gabimin dhe te ka kthyer tek te humburit,nuk ke faj ti ,Ai kend don e udhezon e kend don e len te humbur
    Ski faj....pra une kurgjo spasna faj ??

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ne Kuran sja vlen te besohet kurse Biblen po

Nese Allahu eshte zoti pagan i henes , dije qe edhe Jezusi eshte zoti pagan i Diellit.
    Nuk ka fakt se Jezusi eshte besuar si 'perendi i diellit'. Keto thenie jane te pa bazuara ne asgje. Pyete edhe ate forumist qe e urren me se shumti besimin krishter edhe ai do ta pranon se Jezusi kurre nuk eshte adhuruar si 'perendi i diellit' nga as edhe nje njeri ne kete bote. Tjeter sen eshte inati, tjeter sen eshte realiteti.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •