o ti prizerenasi a e din ti qe ebu hanife e ka perdor shum logjiken
Pastaj ,ne fen islame nuk lejohet shfrenimi dhe pedofilija qe e ke ne zemer ti dhe com, e nuk lejohet te fyesh femrat vetem se jan te bukurra dhe gjoks medha si ti ke qefe lol ,ti nuk ke te drejt si prizeranis ti komentosh hadithet apo ndoj shkrim tjeter sepse ti ato me injorancen qe ke ,im kthen ne nje gje tjeter lolo.
Ti ke te drejt te kritokosh vetem mos dijen tende qe e ke prezent gjdo sekonde te jetes tend dhe thithjes se ....aromes te ndoj gjeje lol![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Ti geri, ke postimet ne ate forme saqe mundohesh me met imir me shumicen te fes islame .por edhe kritikon fen islame edhe perdor fjalen te jemi shqptare ky esht nje thenje prej nje personi qe esht me i keq se ata qe haptase jan kunder shqiptareve te fes islame lol ,po pse ti dhe ai qe ka hapur ket tem nuk kapeni per kujin e papes apo te ndonje frati lol .![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
[COLOR="Blue"][/COLO
ehe e shoh qe nuk ke kuptu asnje gje nga postimet e mia,kur perdor fjalen shqiptar e zhvesh nga cdo idealizem apo mentalitet qe nuk i perket kombit tone,une jam kundra atyre qe thojnene jam mysliman para se te thojne qe une jam shqiptar,une nuk jam kundra asnje feje por ama jam kundra atyre qe asimilojne kombin me fene dhe bejne nje lemsh para porte qe me patjeter kerkojne ti japin nje profil fetar shqiptareve qe kane rrenje pagane.Po nuk e kuptove as kete atehere kot qe me citon
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Krijoni Kontakt