Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 72
    he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Po te kishem pyetur Allahune arabe ende dote ishem nene sundimin Turqis dhe te Shkinise .Allahu Arabe permes Turqis dhe shkinis na ka ndar ne shume shtete Emerin e Allahut dhe Bimbashet e tij.
    aaa.. nuk e kam ditur se kjo eshte arsya e vetme..
    kam kujtuar se kishte te bente diqka edhe me kongresin e Berlinit, Londres, Jaltes..
    flm qe me kallxove si qendrojne punet..
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2011
    Postime
    44
    o ti prizerenasi a e din ti qe ebu hanife e ka perdor shum logjiken

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Muslim-sunni Lexo Postimin
    Paj ky EBU DABU , n'rang me Einstein e paten qit , veq ky talent i pa zbulum
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Pershendetje jobesimtare te cmuar. Ideja e kesaj teme eshte te shpalosim motivet e verteta (ato qe i shohim ne si te verteta) per mosbesimin tone. Kjo eshte e rendesishme, sepse ne jobesimtaret shpesh here nga fete - sidomos nga feja islame (Kurani) - pershkruhemi me terme nencmuese, denigruese, difamuese. Thuhet per ne se nuk besojme, sepse jemi te pamoralshem. Thuhet per ne se nuk besojme, sepse jemi te keqinje. Sepse jemi budallenje. Sepse jemi frikacake. E tjera terme edhe me te vrazhgeta, por per te mos eskaluar temen, po i permend vetem keto.

Cilat jane motivet tua per mosbesim?

Une per vete nuk besoj per keto arsye:
    1. Nuk ka deshmi per ato qe thote feja.
    2. Feja islame ka ardhur me dhune.
    3. Feja islame meson gjera, te cilat per mua jane te pamoralshme, si per shembull martesa me kusherira (vajzen e dajes, tezes, e tjera).
    4. Feja islame meson te urrej, nencmoj e sulmoj te gjithe jobesimtaret e Allahut (pra te pakten gjysmen e kombit shqiptar).

Keto jane arsyet kryesore. Nisem nga keto arsye dhe them se Kurani genjen, kur thote se jam person sic e pershkrova ne paragrafin e pare. Mosbesimi im bazon ne virtytet me te larta qe njeh kodi shqiptar i vlerave (dashuri per shkence/dije, dashuri per atdheun/njeriun tend, dashuri per familje te shendosha, pa kurverime ne to).

Pershendetje.
    Chino ti si shifet ne postimin tende ,ket tem e ke hapyr vetem per fen islame apo ?

sepse fjalen e par ke kap per kuji te fes islame .....e kapu pak edhe per kuji te fes krishtere lol ...ndoshta ndihesh ma mirr lol
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Pastaj, ne fene islame nuk te lejohet ta perdoresh trurin, p.sh. t'i logjikosh hadithet apo ajetet e kur'an-it dhe t'i kritikosh "dijetaret" qe i kane shkruar ato gjera.
    Pastaj ,ne fen islame nuk lejohet shfrenimi dhe pedofilija qe e ke ne zemer ti dhe com, e nuk lejohet te fyesh femrat vetem se jan te bukurra dhe gjoks medha si ti ke qefe lol ,ti nuk ke te drejt si prizeranis ti komentosh hadithet apo ndoj shkrim tjeter sepse ti ato me injorancen qe ke ,im kthen ne nje gje tjeter lolo.

Ti ke te drejt te kritokosh vetem mos dijen tende qe e ke prezent gjdo sekonde te jetes tend dhe thithjes se ....aromes te ndoj gjeje lol
    [COLOR="Blue"][/COLO

Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Por problemi eshte se nga e di ti qe eshte mjalt ai qe po han,nga e di ti qe eshte i natyres dhe jo i njerezve???Nejse o vlla,pak rendesi ka se cfare themi,rendesi ne sjellje dhe ne mendime te jemi shqiptar.Te pershendes
    Ti geri, ke postimet ne ate forme saqe mundohesh me met imir me shumicen te fes islame .por edhe kritikon fen islame edhe perdor fjalen te jemi shqptare ky esht nje thenje prej nje personi qe esht me i keq se ata qe haptase jan kunder shqiptareve te fes islame lol ,po pse ti dhe ai qe ka hapur ket tem nuk kapeni per kujin e papes apo te ndonje frati lol .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Pra arsye teresisht kombetare, njerezore.
    Pyetja eshte perseri: Pse atehere shkruan ne
    Kuran se jobesimtaret jane njerez "te poshter"?
    Mos gje jane arsyet tua per mosbesim te poshtra?

Nese jo, deshmohet se Kurani genjen, difamon, shpife.
    Hahahaah,o chino ajo thenje ne Kuran esht e vertet lol ti a nuk po e sheh veten se qfar mendimi ke,ata te moqmit e kn dit se do te vije nje lloj chino ,dhe e kan shkruar ate lol hahhhahaaa.,,pa hajt posto naj sen per krishteret se naj qove te ....diten lol .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Muslim-sunni Lexo Postimin
    Pse cka paska thone ky Abu Hanifja qe paska qene shume e logjikshme?

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga dijetari Lexo Postimin
    Ti geri, ke postimet ne ate forme saqe mundohesh me met imir me shumicen te fes islame .por edhe kritikon fen islame edhe perdor fjalen te jemi shqptare ky esht nje thenje prej nje personi qe esht me i keq se ata qe haptase jan kunder shqiptareve te fes islame lol ,po pse ti dhe ai qe ka hapur ket tem nuk kapeni per kujin e papes apo te ndonje frati lol .
    ehe e shoh qe nuk ke kuptu asnje gje nga postimet e mia,kur perdor fjalen shqiptar e zhvesh nga cdo idealizem apo mentalitet qe nuk i perket kombit tone,une jam kundra atyre qe thojnene jam mysliman para se te thojne qe une jam shqiptar,une nuk jam kundra asnje feje por ama jam kundra atyre qe asimilojne kombin me fene dhe bejne nje lemsh para porte qe me patjeter kerkojne ti japin nje profil fetar shqiptareve qe kane rrenje pagane.Po nuk e kuptove as kete atehere kot qe me citon
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •