Chinon nuk do ta citoj, sepse kam tentuar disa here me pare qe te diskutoj me te, por jam dorezuar. Sepse nuk njeh ai argumente tjera pos te atij, pastaj argumentet e tij, jane vetem te tij personale, dhe keshtu ka kriju bindjen e tij per Kur`anin (nese vertet e ka lexuar dhe studijuar) dhe fene Islame qe tash me eshte i njohur ne kete forum. Por, sipas mendimit tim, se paku eshte i sinqert (edhe pse negativisht) ne komentet e tij. Pastaj, ai rrjedhe nga nje familje muslimane, dhe ne nje aspekt, i ipet atij e drejta te flase per fene islame.
Por ti,... ti...kush je ti, te na tregosh ne, se ia vlene apo jo, te besojme ne Kur`an dhe Islam? Kush K...n je ti, te na tregosh se kush beson ne pedofili dhe kush jo? Qfare K...r "deshire" ke ti qe ne duhet ta plotesojme ty, qe te jemi me mendimin tende? Ti nuk ke fare Sinqeritet ne komentet e tua (kete e kam vene re edhe me heret), perkundrazi, ti shpreh urrejtjen tende personale kunder fese islame ne pergjithesi, vetem pse nuk eshte Fe ytja. Urrejtjenxitės!!! Ik, ik aman, ...por me pare kliko ne kete Lnkun me poshte, dhe meso diqka...
Kliko Linkun
http://www.islamreligion.com/de/articles/219/
P.S nese nuk e kupton gjermanishten,... Ia perkthen ndokush ketij mistreci, ju lutem!
Krijoni Kontakt