Kunder islamit argumentoj qe moti une. Se si me quan ti, anti-islamist apo islamofob, ia le libidos tende persiper. Une jam ketu per te derdhur dy tre rimorkio argumente kombetare, humanitare, univerzale kunder fese islame.
Eshte e vertete fjalia jote e fundit. Por demet me te medha per ne shqiptaret vijne nga feja islame.
Hec mer trupeshk, baj ate b*then qe ke mbi supe nga ketu.
A ke ndonje argument per kete pellitje apo vec keshtu si ke mesu prej lopeve te shprehesh. Cfare me ben anti-islamist? Temat? Postimet? Ne cilin vend?
Trupeshqi te gjithe jeni. Cfare thote tema ime? FLET PER DESHMI!!!!
Eshte e vertete qe Kurani njollose jobesimtaret!!!!!!!!!!!
Eshte e vertete qe jobesimtaret ne kete forum mosbesimin e tyre ne Kuran, e bazojne ne motivet me fisnike ne bote!!!!
Cfare ka anti-islamike ketu!
Lope lopesh.
Sa qesharak bėhesh.... Unė nuk t'u drejtova ty kėshtu qė s'ke nevoj tė mundohesh tė kėrcesh gropėn kur gropa ende s'ėshtė hapur.... Bindja juaj ėshtė e mirėnjohur kėtu nė kėtė forum, ku askundė ende nuk kam parė njė shkrim tuajin ku tregon tolerancė por nė cdo rastė kėrcen si ata knojsit e nemcit thonė te na. Kėshtu qė nuke e qes veten nė atė pozit qė tė argumentoj me ju se veshin e shurdhėt e keni ju.
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Hera e par qe shof Ateistokrishter apo mos ndoshta vetem te ne Shqiptaret ka kesi lloji, neperk me 2 lekura keta jan me te rrezikshmit .
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Ne Kuran nuk ia vlen te besohet, cdo sekond e humbur ne fene islame eshte kotesi. Te zotet e mendjes nuk besojne ne pedofili, nuk besojne se kur te vdesin zoti pagan do t'i martoje me dhjetera gra, keto per mua krejt jane gjepur, do te deshiroja qe edhe ju te pajtoheni me mendimin tim rreth kesaj ceshtjeje. Shqiptaret e urrejne pedofiline dhe nuk eshte ne kulturen e tyre te bejne gjeste qe i bente Muhamedi dhe i bejne sot arabet. Atehere perse te besojme ne kete fe kur nuk ka asnje argument te vlefshem, perse te besojme kur nuk ka ne te asnje fakt perpos imagjinate.
Po po mir e ki lexu Ateisto-Krishter dhe kete mese miri ta tregon specia e re CHINOezi & co .
Ne paranoja hyn vetem ata qe besojn ne zota Herkulesa gjys njeri gjys zot dhe 3=1, gipsave fotove etj, te zotet e mendje nuk besojn ne vrasjen e "kafsheve jobesimtar"(Gomari, delet etj...) dallimi esht se ti beson zotit qe esht shpall me vota[pro dhe kunder] po KQZ kush ka qen aty ne nice ! Ehh mesia mesia qka besoniii .
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Krijoni Kontakt