Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Eu po qna e kan lodh b.... me tema islame,ju lutem juve te stafit mos lejon tema fetare ketu,dergoni ne dhomen e feve aty nuk hi me sa ne gjami kurrrrr.
    na jepni hapsir ne njerzve normal qe te debatoim per tema shoqrore qe na mundoin e jo per fe se ne maje te hundes na ka ardh.

Atdhetar Maska e Dasius
    Anëtarësuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    288
    Nuk e kam lexuar ende postimin e temës (do ta lexoj) por kam vetëm diçka për të thënë. Kastriot Myftaraj lëshon shumë mufka të cilat as nuk i argumenton dot. Nuk duhet marrë seriozisht.

Këtë muhabetin e anti-islamizmit që ka filluar e ka rrugë pa krye.

Unë personalisht jam ateist i flaktë (me origjinë ortodokse) por të sulmosh islamizmin në Shqipëri dhe të aludosh që komuniteti mysliman Shqiptar përbën rrezik terrorizmi kjo nuk ka ku të rrijë. Këto nuk janë deklarata naive por keqdashëse.

Megjithëse edhe mes myslimanëve ka plot derra, jo rrallë kam qenë dëshmitar i një edukatë qytetare model të shumë prej atyre që i kanë mjekrat një pash dhe pantallonat deri tek kavilja.

Jo më larg se dje më rastisi të shoh se si një djal më i ri se unë po i këshillonte fëmijët e vegjël që bënin zhurmë në kohë dreke duke u arsyetuar atyre një sjellje të hijshme. Më bëri përshtypje. Unë vetë s'kisha për ta bërë dhe kam parë se me sa harbutëri u flasin zakonisht të rriturit fëmijëve. Besimi që ai ka tek allahu i jep atij forcën për ta bërë gjënë e duhur.

Si ai djali janë me mijëra myslimanë, njerëz të ndershëm e të drejtë. T'i fyesh në atë far feje në televizion kombëtar është turp i madh. Ai duhet t'i vërë fre gojës dhe t'i filtrojë ato mendimet e veta se jo çdo gjë që të shkon nëpër mendje duhet të dalë nga goja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dasius : 21-05-2011 më 08:53
    Atdheu mbi të gjitha
    Tradhtarët në të s'ëmës

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Tema e KM-së, për mënyrën si po trajtohet len vend për debat. Tema e hapur nga "Submission"-i, patriot Shqiptar ky medemek, nuk lend vend për asgjë.
    Ndoshta më tepër për kritikë se sa debat.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Aman, pse e merrni Kacin seriozisht? Eshte kudner cdo vlere tolerance me ato qe shkruan dhe, nese keto shrime do ia kishin pelqyer ne ndonje diktature teokratike, ne shqiperi nuk kane vend. Pra, mos u mernri me te, se ate duan ata qe e mbeshtesin.
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •