nuk je ti ai qe me vlereson mua ,se sa shkolle duhet te bej,edhe me se paku ishte tema per kete gje ,ti si duket je i semure ke urejtje ndaj cdo gjeje qe ti nuk te shkon per shtati,
nuk me djeg asgje ,me djeg ajo se sa njerez te semure dhe sa njerez ka qe mbjellin urejtje dhe ndarje fetare e nacionale
une nuk jam kosovare e as i shqiperise ,por kur eshte ne pyetje urejtja ndaj fese ndaj shqiptarit i cili nuk eshte nga shqiperia ,jam aty per tua thyer hundet halabakave si puna jote,
pa mare para syshe ,
rastesisht ndodhem ne te kosoves dhe maqedonise on line dhe komentuam,prite ne mbremje mafian chinon pa dorezat pa breket , pa pantallonet dhe do shohish
Une thjesht e dua atdheun time , edhe nuk e toleroj kurre persona te ardhur nga azia me fondacione arabe , ndertojne 100+ xhami ne nje rreth me 80,000 banore .
Nuk e di sa kupton ti , po mua logjika me thote qe kjo nuk eshte normale .
Tani sic nuk jam un aj qe te vleresoj ty , as ty nuk je ai qe vlereson mua .
heeec shetiti kepucet , se ti nuk je ai qe mund te ndryshosh nje gje qe eshte me vrull te madh ,kujdes mos i dil perpara se te myte krejt , une per vete nuk i admiroj ata me ata mbulese ,por nuk kam te drejte tua mohoj ate qe ata e duan ,po nuk je as ti ai qe mud^nd te mohosh nje gje te tille
kastravec
Illyrian a me tregon se si mirren keto fonde arabe?
Dua te ndertoj nje shtepi te re.
Ku kam shanse me te medha , te kerkoj ndihm tek shoqatat krishtere qe jan nja 300 te tilla , ose tek ato muslimane , qe jan nen 50 ?
Shqiperi eshte edhe Cameria
hahahaha pleh ti je nje asshole qe nuk ke zemer te theresh nje pule e jo te vrasesh njeri
Un te jape fjalen (po te jesh ne tiran) qe un te mare me zvaritje tek pallatiti jot ne 12 te nates kur shkon tek shtepia
Jame shume i sigurt si dhjaks qe je do besh zvaritje vullnetare dhe te nesermen
Krijoni Kontakt