Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 163
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga vetima Lexo Postimin
    Ne vend te vetin kan ndertu aty ska te drejt kerkush muj perzi, vendi muslimanve asht aj.
    Eshte shtet me vete domthene ? Kavaje me sa di une eshte rreth i shqiperise ...

P.S pse deri tani personat qe komentojne jan nga kosova ? Une flas per kavajen .. nuk flas as per prizrenin as per prishtine ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    nuk je ti ai qe me vlereson mua ,se sa shkolle duhet te bej,edhe me se paku ishte tema per kete gje ,ti si duket je i semure ke urejtje ndaj cdo gjeje qe ti nuk te shkon per shtati,

nuk me djeg asgje ,me djeg ajo se sa njerez te semure dhe sa njerez ka qe mbjellin urejtje dhe ndarje fetare e nacionale

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Eshte shtet me vete domthene ? Kavaje me sa di une eshte rreth i shqiperise ...

P.S pse deri tani personat qe komentojne jan nga kosova ? Une flas per kavajen .. nuk flas as per prizrenin as per prishtine ...
    une nuk jam kosovare e as i shqiperise ,por kur eshte ne pyetje urejtja ndaj fese ndaj shqiptarit i cili nuk eshte nga shqiperia ,jam aty per tua thyer hundet halabakave si puna jote,

pa mare para syshe ,

rastesisht ndodhem ne te kosoves dhe maqedonise on line dhe komentuam,prite ne mbremje mafian chinon pa dorezat pa breket , pa pantallonet dhe do shohish

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga agimbeluli Lexo Postimin
    nuk je ti ai qe me vlereson mua ,se sa shkolle duhet te bej,edhe me se paku ishte tema per kete gje ,ti si duket je i semure ke urejtje ndaj cdo gjeje qe ti nuk te shkon per shtati,

nuk me djeg asgje ,me djeg ajo se sa njerez te semure dhe sa njerez ka qe mbjellin urejtje dhe ndarje fetare e nacionale
    Une thjesht e dua atdheun time , edhe nuk e toleroj kurre persona te ardhur nga azia me fondacione arabe , ndertojne 100+ xhami ne nje rreth me 80,000 banore .

Nuk e di sa kupton ti , po mua logjika me thote qe kjo nuk eshte normale .

Tani sic nuk jam un aj qe te vleresoj ty , as ty nuk je ai qe vlereson mua .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    heeec shetiti kepucet , se ti nuk je ai qe mund te ndryshosh nje gje qe eshte me vrull te madh ,kujdes mos i dil perpara se te myte krejt , une per vete nuk i admiroj ata me ata mbulese ,por nuk kam te drejte tua mohoj ate qe ata e duan ,po nuk je as ti ai qe mud^nd te mohosh nje gje te tille

kastravec

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga agimbeluli Lexo Postimin
    une nuk jam kosovare e as i shqiperise ,por kur eshte ne pyetje urejtja ndaj fese ndaj shqiptarit i cili nuk eshte nga shqiperia ,jam aty per tua thyer hundet halabakave si puna jote,
    haha bene pune te shkelqyeshem . Po ik ore idiot mos na ca derrasat , fajin e kam une qe merrem me persona te prapambetur intelektualisht .

P.S kujdes me ate fjalorin ....

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Illyrian a me tregon se si mirren keto fonde arabe?

Dua te ndertoj nje shtepi te re.

Ku kam shanse me te medha , te kerkoj ndihm tek shoqatat krishtere qe jan nja 300 te tilla , ose tek ato muslimane , qe jan nen 50 ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    o ilirjan dhe mua me pengon ajo motra jote lakuriq kur ecen ne tortuare
    Jame burre i martuar dhe kame frik se mos reshqas me te, a mund ta veshesh pak te lutem se po na pengon bishti sqeparit kur ecim rruges.
    .
    Kaq kollaj lekundet besimi dhe perkushtrimi yt ndaj Allahut?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 14-05-2011 mė 10:31
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    po ajde gacmoje pra ... se kam me ta fut nje plumb mu ne lule te ballit .
    Po me ate surrat te zi , mos u frikso se asnjena nuk ka me be dicka me ty .
    hahahaha pleh ti je nje asshole qe nuk ke zemer te theresh nje pule e jo te vrasesh njeri
    Un te jape fjalen (po te jesh ne tiran) qe un te mare me zvaritje tek pallatiti jot ne 12 te nates kur shkon tek shtepia
    Jame shume i sigurt si dhjaks qe je do besh zvaritje vullnetare dhe te nesermen

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kaq kollaj lekundet besimi dhe perkushtrimi yt ndaj Allahut?
    mi@ perse kerkon ta dish????

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •