Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 163
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    eeee saraj bre ,zemra mal me behet kur shkoj ne aeroport ene kur i shoh kto minare ,plus kur dal andi ka ana tjeter ajo e haracines si raketa e ahmedinexhatit rin drejt

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga agimbeluli Lexo Postimin
    pa doreza ,e fundit qe te them ,ti ke te drejte te kujdesesh vetem per familjen tende te ngushte se si vishen per te tjeret nuk ke te drejte te hapish gojen ,arabistan apo evropjan eshte e drejte e secilit te zgjedhe se si te veshet ,mos u mundo te imponojsh ate qe mendon ti sepse kure nuk do arish nje gje te tille .

nuk mund ti thuash nje shqiptari musliman te shkoje ne arabi e as nje shqiptari katolik te shkoje ne vatikan ,ata jane shqiptare dhe do vishen ashtu si duan , ti as nuk e ke te drejten me te vohel te flasish per shqiptari dhe patriotizem
    Ju me duket se nuk kuptoni shqip. Shqiptari vahabist e salafist duhet te ike ne Arabi, jo shqiptari mysliman. Se shqiptaret tane myslimane jane krejt rehat e nuk u rruhet per Arabine e salafizmin. Ata vishen si t'u doje qefi, pijne raki dhe dalin me rroba banjo ne plazh. Jane shqiptaret salafiste qe duan ta kthejne Shqiperine ne nje kopje te Somalise, Afganistanit e Pakistanit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Nje xhami e bukur ne Kosove.

Nje me 6 minare i nevojitet Tiranes
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Jetė e rėndė.......!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ju me duket se nuk kuptoni shqip. Shqiptari vahabist e salafist duhet te ike ne Arabi, jo shqiptari mysliman. Se shqiptaret tane myslimane jane krejt rehat e nuk u rruhet per Arabine e salafizmin. Ata vishen si t'u doje qefi, pijne raki dhe dalin me rroba banjo ne plazh. Jane shqiptaret salafiste qe duan ta kthejne Shqiperine ne nje kopje te Somalise, Afganistanit e Pakistanit.
    ja ke fut kric ore ,ku ke pa ti musliman qe pin raki e veshet cullak ( me fal cveshet ) shkon ne plazh dhe shpalos bethet tja shohin te tjeret .une nuk kam kunder se si vishen keto qe ceke ti as qe me pengojne e as qe tentoj qe tu them se si te vishen . ti duhet nejhere e pergjithmone te kuptosh se nuk je TI ai qe i debon SHQIPTARE ne arabi a mer vesh ti oooo baba

nese ti dhe te tjeret visheni si evropjanet atehere ikni en hollande andej nga ajo rruga e kuqe ,apo ne gjermani andej nga st pauli , sepse i takoni ati civilizimi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une jam musliman ashtu si shume tjer qe shkojme ne plazhe jo cullak po me rroba banje
    pime dhe raki e noj pije tjeter alkolike(per vete nuk eshte se e preferoj shume por hajt me shoqni e farefis ndonjehere)
    agim ku jeton ti vlla se jam kurio ne car territorit te shqiperise
    respekte
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    jetoj ne zemer te gostivarit , e din ku eshte gostivari ???,vetem mos thuaj ne kosove se e keni zakon ju te shqiperise te gaboni per disa qindra km

te tregoj nje rast njehere isha ne durres me nje shoke per vikend , dhe u futem ne nje duqan per te blere nje karte telefoni , vajzat ishin shume te mira dhe te sjellshme na kerkuan pasaporten per tu regjistruar,ne ua dhame , dhe une ia mshela syrin shokut dhe e pyeta vajzen per kuriozitet se a e din ku gjendet gostivari ,ajo gojen plot tha : si jo, ne kosove ,une dhe shoku ia futem nje te qeshur dhe e kthyem koken nga dritarja se na erdhi shume rende me pergjigjen qe na dha , ajo e shkreta haroj se ne dore mbante pasaporten REPUBLIKA E MAQEDONISE u skuq dhe e uli koken dhe qeshte ngadale ne vete eeee kshu eshte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Ahahaha drolja qe paska qene
    Jetė e rėndė.......!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    vallahe njoni a e din sa kam cesh , ato kishin ken budallica e xhimc ,mrapa gjith diten kimi cesh ne plazh si budalla hahahah

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga agimbeluli Lexo Postimin
    jetoj ne zemer te gostivarit , e din ku eshte gostivari ???,vetem mos thuaj ne kosove se e keni zakon ju te shqiperise te gaboni per disa qindra km

te tregoj nje rast njehere isha ne durres me nje shoke per vikend , dhe u futem ne nje duqan per te blere nje karte telefoni , vajzat ishin shume te mira dhe te sjellshme na kerkuan pasaporten per tu regjistruar,ne ua dhame , dhe une ia mshela syrin shokut dhe e pyeta vajzen per kuriozitet se a e din ku gjendet gostivari ,ajo gojen plot tha : si jo, ne kosove ,une dhe shoku ia futem nje te qeshur dhe e kthyem koken nga dritarja se na erdhi shume rende me pergjigjen qe na dha , ajo e shkreta haroj se ne dore mbante pasaporten REPUBLIKA E MAQEDONISE u skuq dhe e uli koken dhe qeshte ngadale ne vete eeee kshu eshte
    e di se ku eshte se kam takuar disa nga gostivari dhe ne slloveni
    respkte mund te them per ato pak minuta qe komunikova me to
    JO SEKS PARA MARTESE

Ku i shifni gjithe kto xhamia mer jahu? Une vallaj kaloj shpesh anej po smi kan zon syte! Bo vaki se kam mendjen!

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •