eeee saraj bre ,zemra mal me behet kur shkoj ne aeroport ene kur i shoh kto minare ,plus kur dal andi ka ana tjeter ajo e haracines si raketa e ahmedinexhatit rin drejt![]()
eeee saraj bre ,zemra mal me behet kur shkoj ne aeroport ene kur i shoh kto minare ,plus kur dal andi ka ana tjeter ajo e haracines si raketa e ahmedinexhatit rin drejt![]()
Ju me duket se nuk kuptoni shqip. Shqiptari vahabist e salafist duhet te ike ne Arabi, jo shqiptari mysliman. Se shqiptaret tane myslimane jane krejt rehat e nuk u rruhet per Arabine e salafizmin. Ata vishen si t'u doje qefi, pijne raki dhe dalin me rroba banjo ne plazh. Jane shqiptaret salafiste qe duan ta kthejne Shqiperine ne nje kopje te Somalise, Afganistanit e Pakistanit.
Nje me 6 minare i nevojitet Tiranes![]()
Jetė e rėndė.......!!!
ja ke fut kric ore ,ku ke pa ti musliman qe pin raki e veshet cullak ( me fal cveshet ) shkon ne plazh dhe shpalos bethet tja shohin te tjeret .une nuk kam kunder se si vishen keto qe ceke ti as qe me pengojne e as qe tentoj qe tu them se si te vishen . ti duhet nejhere e pergjithmone te kuptosh se nuk je TI ai qe i debon SHQIPTARE ne arabi a mer vesh ti oooo baba
nese ti dhe te tjeret visheni si evropjanet atehere ikni en hollande andej nga ajo rruga e kuqe ,apo ne gjermani andej nga st pauli , sepse i takoni ati civilizimi![]()
une jam musliman ashtu si shume tjer qe shkojme ne plazhe jo cullak po me rroba banje
pime dhe raki e noj pije tjeter alkolike(per vete nuk eshte se e preferoj shume por hajt me shoqni e farefis ndonjehere)
agim ku jeton ti vlla se jam kurio ne car territorit te shqiperise
respekte
JO SEKS PARA MARTESE
jetoj ne zemer te gostivarit , e din ku eshte gostivari ???,vetem mos thuaj ne kosove se e keni zakon ju te shqiperise te gaboni per disa qindra km
te tregoj nje rast njehere isha ne durres me nje shoke per vikend , dhe u futem ne nje duqan per te blere nje karte telefoni , vajzat ishin shume te mira dhe te sjellshme na kerkuan pasaporten per tu regjistruar,ne ua dhame , dhe une ia mshela syrin shokut dhe e pyeta vajzen per kuriozitet se a e din ku gjendet gostivari ,ajo gojen plot tha : si jo, ne kosove ,une dhe shoku ia futem nje te qeshur dhe e kthyem koken nga dritarja se na erdhi shume rende me pergjigjen qe na dha , ajo e shkreta haroj se ne dore mbante pasaporten REPUBLIKA E MAQEDONISE u skuq dhe e uli koken dhe qeshte ngadale ne vete eeee kshu eshte
Ahahaha drolja qe paska qene![]()
Jetė e rėndė.......!!!
vallahe njoni a e din sa kam cesh , ato kishin ken budallica e xhimc ,mrapa gjith diten kimi cesh ne plazh si budalla hahahah
Ku i shifni gjithe kto xhamia mer jahu? Une vallaj kaloj shpesh anej po smi kan zon syte! Bo vaki se kam mendjen!![]()
Krijoni Kontakt