Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Pranoi Islamin, u masakrua nga vëllezërit

E kanë masakruar motrën e tyre pasi vite më parë ajo ishte konvertuar nga besimtare e sektit kopt (ortodoks në Egjipt ) në myslimane. Në vitin 2005, Salua Adel vendosi të braktisë shtëpinë dhe besimin e saj për hir të një dashurie të lindur me një të ri mysliman në Kajro.

Por, disa vite më vonë, tre vëllezërit e 28 vjeçares arritën të lokalizojnë banesën e saj, të futen brenda e më pas edhe të masakrojnë me thika motrën e tyre dhe djalin e saj 5 vjeçar, i cili ishte fryt i martesës me të riun mysliman.

Krimi i tmerrshëm është pranuar nga vetë autorët, të cilët para gjykatës në Kajro janë shprehur se e kanë vrarë motrën e tyre për ta “pastruar gjakun e familjes”.

Ky akt ka ndezur protesta të salafinjve, të cilët janë tubuar para gjykatës duke kërkuar dënimin me vdekje të tre vëllezërve, transmeton TCH.
    http://www.albeu.com/bota/pranoi-isl...lezerit/35198/

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Interesant! Nje prinde ne Pakistan pasi largoi nga shkolla vajzen pasi qe ishte teper e bukur nuk la faqe interneti dhe rubrike ne Forumin "Shqiptar" pa u perfolur. Ketu masakrohet njeriu pse e nderroi fene dhe askush as nuk shpreh ngushellime as nuk komenton hiq!

"Teshen ne sy te vet askush nuk e sheh", thote populli.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    po genti sikur ti ishe orthodox? behu musliman edhe ti po deshe

ne egjipt mijera kisha digjen,viktima cdo dite kunder komunitetit kopt dhe askush nuk flet gje e tani me nje teme ti do te ngrehesh vemendjen

komuniteti i krishter orthodox ne egjipt nuk eshte i ardhur por eshte vendas dhe para islamit qe 1000 vite

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Shpresoj qe ate vajze Zoti ta fuse ne parajse.Ky eshte besimi i vertete.Ja si thote jezusi per kete lloj besimi.

34
    ''Mos mendoni se unë erdha të sjell paqen mbi tokë; nuk erdha të sjell paqen, por shpatën.
    35
    Sepse unë erdha ta ndaj birin nga ati, bijën nga nëna, nusen nga vjehrra,
    36
    dhe armiqt e njeriut do të jenë ata të shtëpisë së vet.Mateu 10
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Angry

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin

E kanë masakruar motrën e tyre pasi vite më parë ajo ishte konvertuar nga besimtare e sektit kopt (ortodoks në Egjipt ) në myslimane. Në vitin 2005, Salua Adel vendosi të braktisë shtëpinë dhe besimin e saj për hir të një dashurie të lindur me një të ri mysliman në Kajro.

Por, disa vite më vonë, tre vëllezërit e 28 vjeçares arritën të lokalizojnë banesën e saj, të futen brenda e më pas edhe të masakrojnë me thika motrën e tyre dhe djalin e saj 5 vjeçar, i cili ishte fryt i martesës me të riun mysliman.

Krimi i tmerrshëm është pranuar nga vetë autorët, të cilët para gjykatës në Kajro janë shprehur se e kanë vrarë motrën e tyre për ta “pastruar gjakun e familjes”.

Ky akt ka ndezur protesta të salafinjve, të cilët janë tubuar para gjykatës duke kërkuar dënimin me vdekje të tre vëllezërve, transmeton TCH.
    http://www.albeu.com/bota/pranoi-isl...lezerit/35198/
    ky a forum arab po u duket a?qka po shkrun ne ket forum qka ndodh ne gabelistan,

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •