Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Mase e vertet eshte qe elektronika eshte e punuar ne ate menyre se si ti kalone dy vite pune pase dy viteshe vjen ai mumenti qe ta hudhesh !!!
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    mos me shiko me inat se nuk jam e vetmja qe ka te tilla probleme me nje pc sony vaio. : )
    jo jo spo te shoh me inat, po edhe une duke patur Sony Vaio kam i cike kte problemin, edhe pse jo dhe aq shume shqetesues! po me ate qe ka kushtuar, te vjen i cike inat gjithsesi!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    flm bamba dhe kryqi i paqes une kam llaptopin ne distance prej aty ku ventilohet ajri por do vendos ndonje gje poshte llaptopit dhe mbase i heq pjeset apo e formatizoj por s'besoj qe duhet nderuar flutura apo ndoi pajisje mbrenda...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    jo jo spo te shoh me inat, po edhe une duke patur Sony Vaio kam i cike kte problemin, edhe pse jo dhe aq shume shqetesues! po me ate qe ka kushtuar, te vjen i cike inat gjithsesi!
    men per her tjeter! pishman jam bere qe se bleva mac.

men per her tjeter! pishman jam bere qe se bleva mac.
    hahahahaha aq sa mora Vaio kushtonte nje MAC....puuuu sa pishman jam bo dhe une!

nejse, tamam mend per here tjeter!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    hahahahaha aq sa mora Vaio kushtonte nje MAC....puuuu sa pishman jam bo dhe une!

nejse, tamam mend per here tjeter!
    e di, e di.. une e mora vaio sepse vetem keshtu kishte pink... po ti c'deshe?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    8
    Problemi eshte se me kalimin e kohes ventilatori ose ftohesi i procesorit mbledh pluhur aq shume sa ajri nuk kalon qe te beje ftohjen e procesorit. Mua me ka ndodhur me nje Acer dhe Dell, i njejti problem. Kam hapur lap topin kam pastruar pluhurin dhe cdo gje normal me pas. Edhe Acer edhe Dell te ofrojne manuale se si ta hapesh lap topin. Nuk e di per laptopin tend por ne pergjithesi me pak intuite "tekniku"dhe dy ose me shume ore pune mund ta besh edhe vete.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Problemi im me laptopin eshte se ben nje zhurme te cuditcme tek pjesa e ventilatorit , shpirt ka dhe ky i shkreti , me duket se do me dhen dorheqjen

Genti na posto ndonje foto se si hapet laptopi, sepse une kur e bleva nuk kishte gje te shkruar diku sesi mund ta hapje , apo eshte me mire ta coj tek tekniku ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Problemi im me laptopin eshte se ben nje zhurme te cuditcme tek pjesa e ventilatorit , shpirt ka dhe ky i shkreti , me duket se do me dhen dorheqjen

Genti na posto ndonje foto se si hapet laptopi, sepse une kur e bleva nuk kishte gje te shkruar diku sesi mund ta hapje , apo eshte me mire ta coj tek tekniku ?

e di, e di.. une e mora vaio sepse vetem keshtu kishte pink... po ti c'deshe?
    edhe une duke degjuar te tjeret!
    kot nuk thone pyet 100 vet e bej si di vete!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •