Close
Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 382
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Jobesimtaret kishin filluar perndjekjen , vrasjen , dhunimin e plackitjen, vet Pejgamberi jon jetoi ne perndjekje, cfar duhet ber me ato qe te vrasin femijet e te debojn nga shtepia jote? Dhe dallimi ketu esht , se prap muslimanet duhet te jen te permbajtur nga dhuna, mos te jen ata qe e fillojn dhe mos te jen ata qe sdijn te ndalen dhe sdijn te dallojn kriminelin nga i pafajshmi dhe duhet te pranojn paqen nese pala tjeter e kerkon ate.
    E kupton tani voglushi chino, kot qe e ke internetin dhe ca vite shkoll, para 1400 viteve jan te rregulluara kto gjera, e ti akoma spo mundesh te jesh bindes as per gjera te thjeshta kur po flet Ec shko mso andej dud!
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    I hiqet imuniteti parlamentar deputetit qe fyen Islamin

Parlamenti Evropian të martën ia hoqi imunitetin paralamentar deputetit Bruno Gollnisch për arsye se ky i fundit kishte fyer islamin

Gjatë deklaratës së tij të bërë në vitin 2008, në uebfaqen e partisë Fronti Kombëtar i Francës, Bruno Gollnisch muslimanët dhe islamin i ka cilësuar si okupator dhe shkatërrues të kulturës dhe civilizimit të këtij vendi dhe ka kërkuar largimin e tyre nga Franca.

Unioni ndërkombëtar për luftë kundër diskriminimit racor në vitin 2009 ia ka dorëzuar gjykatës aktakuzën kundër deputeti Golnisch, por duke gëzuar imunitetin parlamentar ai nuk i është përgjigjur akuzave të bëra kundër tij.

Lideri i Partisë Fronti Kombëtar i Francës, i cili është kundër qëndrimit të muslimanëve në Francë, vendimin e Parlamentit Evropian e ka cilësuar si skandaloz duke thënë se në parlament ai kishte votuar kundër këtij vendimi, sepse sipas bindjes së tij specifika e vetme kryesore e një deputeti është liria e të shprehurit.

///

Edhe pak edhe kto KM-jat dhe chinot krejt ne burg kemi me i shty. KM-ja kishte fatin te dal para gjykate per shkak te shkrimeve te tija.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Po kapesh me gjëra koti, thelbi i shkrimit tënd paraardhës është që ka një realitet Islamik Shqiptar. hajde po bie dakort me ty, atëher ctu prish puna ty se ai tregon realitetin historik të formimit dhe qëllimit të Islamit ? Cfarë të prish ty punë ?
    Shkrimi që ke sjellur është i vetmi që ke lexuar nga Myftaraj? Nëse po, atëhere më lejo të të evidentoj që ekziston një analogji mendimesh në shkrimet e tij, përjashto dokrrat me kriptoçifutë. Psh shkrimi hapës është vazhdim plotësues i "Identiteti shqiptar i kopjuar nga Jugosllavizmi i shekullit XIX, dhe dejugosllavizmi i pashmangshëm i kombit shqiptar: me transformim apo zhdukje" po nga Myftaraj. Thelbi i ideve të tij mbetet i njëjtë - deislamizimi kombëtar dhe konvertimi në evangjelizëm, pavarësisht ngjyrave të ndryshme nga njëri shkrim tek një tjetër. Aq më shumë të lexosh nga Myftaraj, aq më shumë haset në komedi.

Pjesa e dytë është tek konfuzioni që të karakterizon. Ke servirur diçka që as vetë nuk di nga ta kapësh sepse realisht nuk ka fill. Nëse i qëndron larg bërthamës, pavarësisht kotësisë së saj, është akoma më kotësi të notosh në ujërat e turbullta rreth saj.
    relata refero

Perjashtuar Maska e Marmara
    Anëtarësuar
    12-06-2003
    Vendndodhja
    Ne Rrugen e Zotit
    Postime
    229

Nuk ka xhihadista nder shqiptare

Nuk ka xhihadista nder shqiptare, se shqiptaret muslimane kane bashkejetuar gjithmone me te krishtere dhe ne nja ambient laik sic eshte Europa. Une mund te them lirisht se muslimanizmi nder shqiptare eshte sic thote Kadare nje lloj "muslimanizmi europian" dhe aspak brutal dhe i dhunshem. Madje as krishterimi nder shqiptare nuk eshte dhunshem si tek popujt tjere.

po me pelqen si pergjigje kjo,

P E A C E

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Shkrimi që ke sjellur është i vetmi që ke lexuar nga Myftaraj? Nëse po, atëhere më lejo të të evidentoj që ekziston një analogji mendimesh në shkrimet e tij, përjashto dokrrat me kriptoçifutë. Psh shkrimi hapës është vazhdim plotësues i "Identiteti shqiptar i kopjuar nga Jugosllavizmi i shekullit XIX, dhe dejugosllavizmi i pashmangshëm i kombit shqiptar: me transformim apo zhdukje" po nga Myftaraj. Thelbi i ideve të tij mbetet i njëjtë - deislamizimi kombëtar dhe konvertimi në evangjelizëm, pavarësisht ngjyrave të ndryshme nga njëri shkrim tek një tjetër. Aq më shumë të lexosh nga Myftaraj, aq më shumë haset në komedi.

Pjesa e dytë është tek konfuzioni që të karakterizon. Ke servirur diçka që as vetë nuk di nga ta kapësh sepse realisht nuk ka fill. Nëse i qëndron larg bërthamës, pavarësisht kotësisë së saj, është akoma më kotësi të notosh në ujërat e turbullta rreth saj.
    Une habitem me shume me ty se perse i harxhon fjalet e tua. Ti e di shume mire se nuk do edukosh njeri me kete gje edhe pse ke fol me vend.

Njerez si hapesi i temes vetem nje nick mund tu vihet......google-zim koti .

lol

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po une qe nuk besoi ne fe,duhet qe nje fetar te me vras apo qfaj kam une qe nuk besoi,ose me mire me then fet une i shof si partit politike e hiq me shume.
    Perse une duhet te bej qfar me thot dikush tjeter,une nuk besoi ne ato genjeshtra

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    te ndrrojm fen se nuk po na njef vatikani kjo eshte idiotizem, te mendosh se islami do marr vetem 2perqind ne shqiperi nuk eshte edhe keq, nese do kishim nje votin ne shqiperi siq thot hapesi i temes po e zem se islami mer 2perqind kurse krishterimi mer nen 0 perqind kshtu qe ideja e hapesit te temes eshte idiotike, pastaj qka ka lidhje feja me at se a na ka njoft turkia apo jo turkia ka problemet e veta na tona edhe duhet kuptuar se turkia nuk na ka njoft se na don neve aq shum po per inat te grekut te rusit dhe ne fund te serbit, etj etj sa i perket vatikanit bash pun e madhe se a na njef apo jo se vatikanin nuk e formatin madje as shtetet krishtere si gjermania anglia franca italia etj vetem merni ligjet e ketyre shteteve te drejten per abort te drejtat per homosexualet shtepin publike qe me shum shfrytezohen per nga prifterinjet gje qe eshte e drejt e tyre por pse si konvenon vatikanit se me dopell moralin e ti ju ka ardhe te hunda etj etj qe vatikani i kundershton

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    krishterizmi eshte i dhunshem extremizmi krishter eshte i rrezikshem por qe ai eshte nen kontrroll dhe ky extremizem brutal behet nepermjet institucioneve te shteteve krishtere dhe mbahet nen kontroll

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    te krishteret jan aq pak ne nr te shqiptaret qe eshte me mir ta mbyllin gojen e te mos han *** shum kunder islamit, islami eshte feja me e mir se eshte me e reja, kujtoj ka pas fe te tjera qe kan dl njera pas tjetres qe nuk ju kan pershtat njerzimit deri sa ka ardhe islami qe ju ka pershtat dhe qe do thot nuk ka nevoj me per fe tjera se kjo eshte me e mira, per sa u perket shqipetareve edhe pse nuk e praktikojn shumfen islame ata kurr nuk e kan mohuar se jan musliman ata qe e kan mohuar jan aq pak sa qe nuk ja vlen te permenden befet fjal per 100 veta ne njithe shqiptarhanen

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Jobesimtaret kishin filluar perndjekjen , vrasjen , dhunimin e plackitjen, vet Pejgamberi jon jetoi ne perndjekje, cfar duhet ber me ato qe te vrasin femijet e te debojn nga shtepia jote? Dhe dallimi ketu esht , se prap muslimanet duhet te jen te permbajtur nga dhuna, mos te jen ata qe e fillojn dhe mos te jen ata qe sdijn te ndalen dhe sdijn te dallojn kriminelin nga i pafajshmi dhe duhet te pranojn paqen nese pala tjeter e kerkon ate.
    E kupton tani voglushi chino, kot qe e ke internetin dhe ca vite shkoll, para 1400 viteve jan te rregulluara kto gjera, e ti akoma spo mundesh te jesh bindes as per gjera te thjeshta kur po flet Ec shko mso andej dud!
    Genjeshtra. Edhe Milloshevici e "justifikonte" terrorin e tij ndaj kater popujve te ish Jugosllavise me pseudo-sulme ndaj popullit serb. Keshtu tenton edhe ti te justifikosh urdherrat per krime kapitale te Kuranit. Sikur te ishte Allahu njeri, do te akuzohej ne Hage per krime lufte. Sikur te jetonte Muhamedi, e njejta do t'i ndodhte.

Kjo tregon shume gjera, por me se shumeti tregon se feja islame mund te refuzohet per arsye univerzale, humanitare, njerezdashese, paqesore, ligjore, kushtetutore.

E leri me ato kombetare.

Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •