Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga nezir2007 Lexo Postimin
    Heeeej mos u futni ne polemike me njerzit qe deshirojne te dijne por nuk duan te dine ,Po nese lexon Kuranin do te kuptosh se 60% eshte kopje e marr nga Bibla .
    A mundesh me ma gjet nje Ajet Kuranor qe eshte e kopjum prej bibles ??
    Nese po hajde postoje ktuh Nese jo at'her mos genje

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga nezir2007 Lexo Postimin
    Heeeej mos u futni ne polemike me njerzit qe deshirojne te dijne por nuk duan te dine ,Po nese lexon Kuranin do te kuptosh se 60% eshte kopje e marr nga Bibla .
    nezir e ke fol ni laf si lopa kur e leshon baglen.
    mos e zgjat shum . pershendetje

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    muhamedi a.s. nuk ka shkruajtur agim ,as qe ka shpif ndonje send. shpifje ja kush ben
    .gjoni ai ren per isen gjoni 7:9
    " JU SHKONI NE FESTE ,UNE NJEHERE NUK PO SHKOJ NE KTE FESTE SEPSE KOHA IME ......"

gjoni thote se isusi u ka thene se nuk do shkoje me ta e pastaj po ki i njejti gjon thote se isusi shkoj si mshefet

gjoni7-10
    " PASI SHKUAN VELEZERIT E TIJE NE FESTE SHKOI EDHE AI AI ,JO BALAFAQE PORSI FSHEHTE"

isusi asnjehere nuk i ka genjier ithtaret e vete por ai qe genjen eshte ki far gjoni .kjo eshte vetem nje shembul per genjeshtren
    pershendetje

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    muhamedi a.s. nuk ka shkruajtur agim ,as qe ka shpif ndonje send. shpifje ja kush ben
    .gjoni ai ren per isen gjoni 7:9
    " JU SHKONI NE FESTE ,UNE NJEHERE NUK PO SHKOJ NE KTE FESTE SEPSE KOHA IME ......"

gjoni thote se isusi u ka thene se nuk do shkoje me ta e pastaj po ki i njejti gjon thote se isusi shkoj si mshefet

gjoni7-10
    " PASI SHKUAN VELEZERIT E TIJE NE FESTE SHKOI EDHE AI AI ,JO BALAFAQE PORSI FSHEHTE"

isusi asnjehere nuk i ka genjier ithtaret e vete por ai qe genjen eshte ki far gjoni .kjo eshte vetem nje shembul per genjeshtren
    pershendetje
    Hahahahha ti je njeri me intelekt me te ulet ne kete bote ku jetojme , ndalo se postuari burr se e korite Allahun...
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Agim Shkodra Lexo Postimin
    Mersin!
    Po nuk fillove qe te shkruash nga e majta ne te djathte,po nuk fillove te lexosh nga majta ne te djathte: PRA PERSEMBARI,asgje nuk ke per te kuptuar nga kjo dynja.
    Mos vall Muhameti ka lindur para Gjonit?
    Nuk eshte Zbulesa ( Apokalipsi) libri i profecise qe flete per te ardhmen dhe Diten e Gjykimit?
    Cfare ka shtuar ndonje gje te re Muhameti ne shkrimet e tij?
    Mos u be si puna e tij qe thote :Shpif,shpif,se diçka do te ngelet.
    Edhe Inxhilli Jezusit ishte shkruajtur nga e djathta ne te majte ne gjuhen hebraishte por ce do qe pagent greke dhe romake e ndryshuan kete .

Merr kete e perktheje ne google translate nga hebraishtja ne shqip. אפילו ישו הבשורה נכתבה מימין לשמאל ב עברית.

Cfare ka shkruar Muhamedi a.s ?Ti ske lexuar asgje.Ka shkruar cdo gje qe i vinte prej Zotit.

13
    Por, kur të vijë ai, Fryma e së vërtetës, ai do t'ju prijë në çdo të vërtetë,

sepse ai nuk do të flasë nga vetja, por do të thotë gjitha ato
    gjëra që ka dëgjuar
    dhe do t'ju kumtojë gjërat që do vijnë.

53. Nexhm
    1. Pasha yllin kur ai bie (prej së larti poshtë)!
    2. Shoku juaj (Muhammedi që ju e njihni) as nuk është njeri që ka humbur, as që ka devijuar (nga e vërteta).
    3. Dhe ai nuk flet nga mendja e tij.
    4. Ai (Kur'ani) nuk është tjetër pos shpallje që i shpallet.

5. Atë ia mësoi Ai, fuqiforti, (Xhibrili)
    6. Që ka mendje precize dhe që u përqëndrua në formën e vet (reale).
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    mafija shum i ceket je e nip i anton kcires.

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    E kupton ti se jezusi ehste i pranuar tek ne muslimanet shume me bukur dhe me me shume histori se ne bibel.Por e vetmja gje qe na ndan ne me ju eshte se Jezusi predikoi si ligj themelor monoteizmin duke thene qe Zoti eshte Nje kurse ju e bete Zotin tre.Jezusi erdhi si Bir njeriu dhe si profet ne toke kurse ju e hyjnizuat dhe e bete Zot .Kjo vije ndarese eshte aq e madhe sa Zoti me kete gje juve nuk ju fut kurre ne parajse.

Po ta perseris :Shkrimet e Shenjta na jane dhene per te ndryshuar jetet tona ,jo per te shtuar njohurite tona.
    Si mund te ndryshosh jeten po nuk ndryshove njohurite.Veprat udhehiqen nga idete.Une skam dashur me e ndryshuar jeten pasi jam rritur ne natyrshmerine e paster njerzore monoteiste,ndersa ti ndryshove jeten dhe natyrshmerine nga nje besimtar i Zotit u bere besimtar i krijeses.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 24-05-2011 më 02:33
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Po nuk dole nga kapistra biblike ske per ta pare ndonjehere te bardhen te bardhe dhe te zezen te zeze se njeriu nuk njeh me mendje por me zemer.E kupton filozofine?

Ketu ke disa mrekulli.Ka dhe te tjera por po deshe ti sjell.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=111491

Ps:Nje nga mrekullite e Kuranit dhe profetit Muhamed a.s eshte se flet per Jezusin ate qe bibla kurre se tha dhe asnje prej te krishtereve se ka ditur.

Te folurit e tij ne djep.
    Ardhjen e tij dhe veprimet e tij.
    Jeten e tij ne Egjipt nga mosha e vogel deri ne 30 vjec.
    Zbritjen e tryezes nga qielli,
    e shume e shume te tjera qe ti kurre ske per ti ditur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 25-05-2011 më 03:12
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2010
    Postime
    75
    Tek Mateu 6:6 thuhet:
    "Mos u jepni qenve ç'eshte e shenjte dhe mos i hidhni maragaritaret tuaj para derrave,qe te mos i shkelin me kembe dhe qe te kthehen kunder jush dhe t'ju shqyejne."
    Ndryshuar për herë të fundit nga Agim Shkodra : 29-05-2011 më 08:13

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •