Faleminderit per pergjigjet, shpresoj te kete ndonje sigurese megjithese me nje sy te shpejte nuk vura re gje..
Po të dhash disa spjegime në PV por nuk e mirte.
Gjithmon mendova për një ford pak më të vjetër që ka një sensor farfalle me tre tela mbi pompë kur të pyeta, sepse atyre u prishet izolacioni dhe takojnë me njëri tjetrin dhe shkaktojnë fikjen.
Viti jot i prodhimit kërkon kontroll me kompiuter.
Një mundësi jo e vogël është edhe kontakt falso ndërmjet krëhrave bashkues të telave që gjënden në motor nga lagështira kur lahet motorri me ujë.
e kam futur edhe ne pc ati me paraqitet problemi tek diznet dhe bosh pumpa kurse mjeshtri me tha se problemi qendrone tek diznet sepse ata ose njera nga ta 4 eshte e djegur dhe nuk arin ta djegin naften ne menyre te regull dhe bosh pumpa nuk arin ta qarkulloj mire se ne qofte se boshpumpa i ka problemet ather vetura nuk ndezet fare kurse kjo e imja pa asnje problem
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
E vjeter eshte po e kam si rrush, harxhon pak dhe po te dha difekt me 5 lek e sistemon.
Ju vura dje dhe i mora me radhe siguresat.. spostova sedilen dhe gjeta nje buton poshte saj.. e shtypa dhe u ndez
Pyeta dhe me thane qe ai ben mbylljen e karburantit ne rast aksidenti..
Kaq ishte.. ju falenderoj per sqarimet.
edhe me ne funde problemi u gjete eshe e shaktrume boshe pumpa tash regullii kushtone 400 euro kurse me blejt te re 1100 euro katastrofale
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Krijoni Kontakt