Para pak ditesh me la edhe mua makina, e fika dhe nuk u ndez me, kur hap kuadrin nuk del me llambushka e kandeletave..
Provova ta ndizja me te terhequr po nuk dha rezultat.. une dyshoj se mbase duhen nderruar te gjitha kandeletat (megjithese me vapen e ketyre diteve duhej te ndizej ) ose ka ndonje problem elektrik...
Keni ndonje ide.. ?
Skender, baterine dhe motorinon e ka ne rregull, une dyshoj ndonje problem elektrik.. ose kandeletat ose nuk hapet rruga e karburantit, bera goxha prova duke e rimorkiuar dhe nuk u ndez..
Ateher perderisa nuk te ndizet indikatori i kandeletave problemi qendron tek kandeletat ose tek centralina. Por me t'terhequn ne marrshin 2 ose 3 dhe duke e ndihmu edhe me motorrine, duhet t'ndizej, dhe me motorr ndezur rishfaqet indikatori i kandeletave per 10-15 sekonda.
T'kshilloj ta provosh ta ndezesh me buster ( bateri qe perdorin mekaniket)
Nese makina esht prodhim i viteve t'fundit, pas nje problemi mund t'kaloje ne emergjence, dhe nuk t'lejon ta ndezesh pa zgjidhur me pare problemin dhe me pas fshirjen e difektit nga memoria e kompjuterit te bordit.
Ndryshuar për herë të fundit nga skender76 : 23-05-2011 më 16:48
paqen, e sjell vetem drejtsia
Ka disa tipe.
1-Pompë mekanike me imobilizer në fund të pompës
2-Pompë të thjeshtë me një fishek (valvul elektrike) në fund të pompës
3-Pompë me komand akselerimi elektrike..........etj.
Ashtu siç e shpjegon ti mundësia më e madhe është të kesh një sigures të djegur.
Rasti Nr.2 është më i theshti për tu provuar mjafton ti dërgosh valvules me një tel korent nga borna pozitive e baterisë, ajo pikë është e lidhur edhe me ushqimin e paketës së kandeletave.
Krijoni Kontakt