Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 21 prej 50 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 497
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Usa a din mo vlla ndonjeher koment me dha ti,vetem qesh dhe rreh shuplaka...
    spo di a te qeshi tash (eshte e vertete se me pak jam duke shkruar, po lexoj me shume)
    me pelqeu postimi dhe normal me te madh heroj se Gjergj Kastrioti ne nuk kemi...
    (kalofsh bukur Nete)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Per ne eshte,ndoshta ti nuk e din...valla mos u ngrit bac Ademi me iu tregu dhembet serbeve,ne tani ishin nen serbi o shoku,hajt kalo mir.
    tashi nese i marrimm gjerat mos me u pas ngrit ky e mos me u pas ngrit ai,,

ne perfundim te mos,,,do te zbresim tek rrenja,,qe del se mos me pas Kan Gjergj Kastrioti E Shqiponja me dy krena,,Adem Jashari sdo tkish pas me egzistu naj her,,

asht pikrisht Gjergj Kastrioti,,dhe Shqiponja me dy krena,,qe ja ban venin e vet,,jo vetem Ademit,,se nuk asht kan vetem Ademi qe jau ka kallxu dhamt serbve,,,dhamt serbve shqiptart jau kan kallxu historikisht,,,ti duhet vetem ta shfletosh historin,,ose te pakten ,,,sot e tutje te me ndjekesh mua neper forum heheheh

te pershendes edhe nje her me kte keng,,,

shpresoj se ksaj rradhe,,ta kuptosh vertet mesazhin,,

[/QUOTE]

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Oj shqipe,hajt mos me trego ti mua,e di edhe une historine e Skenderbeut,pata fjalen pse asnjehere nuk e permendni edhe Adem Jasharin ju shipecat.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Oj shqipe,hajt mos me trego ti mua,e di edhe une historine e Skenderbeut,pata fjalen pse asnjehere nuk e permendni edhe Adem Jasharin ju shipecat.
    kush jan kta shipeca mej bibe?

ke met ti me mbrojt Adem Jasharin haj medet haj.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    tashi nese i marrimm gjerat mos me u pas ngrit ky e mos me u pas ngrit ai,,

ne perfundim te mos,,,do te zbresim tek rrenja,,qe del se mos me pas Kan Gjergj Kastrioti E Shqiponja me dy krena,,Adem Jashari sdo tkish pas me egzistu naj her,,

asht pikrisht Gjergj Kastrioti,,dhe Shqiponja me dy krena,,qe ja ban venin e vet,,jo vetem Ademit,,se nuk asht kan vetem ademi qe jau ka kallxu dhamt serbve,,,dhamt serbve shqiptart jau kan kallxu historikisht,,,ti duhet vetem ta shfletosh historin,,ose te pakten ,,,ot e tutje te me ndjekesh mua neper forum heheheh

te pershendes edhe nje her me kte keng,,,

shpresoj se ksaj rradhe,,ta kuptosh vertet mesazhin,
    Bricjapi,
    po nderhyj se spo ben ndryshe.....te mos keqkuptohemi ,mua me duket shume budallallek krahasimi i heronjeve mes tyre ,me duket shume budallallek kur disa thone Adem Jashari eshe me hero se Skenderbeu dhe me duket po kaq budallallek kjo qe thua ti se po te mos ishte Skenderbeu sdo te ekzistonte Adem Jashari. Se tani une te shtroj nje tjeter ceshtje po te mos ishte nena e Skenderbeut as ai nuk do te ekzistonte dhe sipas gjykimit tend del qe nena e Skenderbeut eshte me hero se ai vet....
    budallalleku tjeter te postimet e tua eshte kur thua se jo vetem Adem Jashari po edhe te tjere ia kallzuan dhembet shkaut...... Shume naiv ke dale.... Ti po i thu dikuj meso histori, e ti a din histori? A e din ti qe vec ne Prekaz Adem Jashari eshte gjenerata e katert qe bejne lufte me shkaun. Lufte se jo vec demostrate ia me vra ni shka....... E ksi luftera ka pase gjate gjithe historise tone..... Pra mos fol palidhje... Po duhet me qene fort budalle per mos me dite qe Adem Jashari dhe familja e tij jane rast unik jo vec nhistorine e shqiptareve po ne historine boterore....... A je ti fort budalle?
    Une skam qef me qene ti i tille....
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 23-05-2011 më 17:34
    AUTOCHTHONOUS

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    normal moj moter se dhe ADEM JASHARI eshte heroji jone

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Po kur e di dhe ke lexuar historine e Skenderbeut pse e lodh aq shume trurin sa ndodhesh ne caste qe nuk e perdor dot si tani?Askush nuk e mohon Ademin ai eshte edhe krenaria jone ,Por Skenderbeu eshte heroi dhe simboli i popullit te Shqiperise ( te shipecave si thua ti )dhe gjithe atyre qe e ndjejne veten Shqiptare ,qe nga arbereshet deri te naret si puna jote.Kush e ndjen psh veten Kosovar mund te kete simbolet e veta ,nuk me intereson.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Heronjte e perterire

I feel Kosovereign!

Faqja 21 prej 50 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •