Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 23 prej 50 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 497
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ky sondazh u bo per kosovare dhe tjeret qe kane lufuar e jo per ju, se dhe Skenderbeu luftetar i veriut ka qene, bile dhe me origjine te Veriut eshte.

Ecni nga kjo teme!! Sikter!!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Rina, këto videot, që skanë shumë lidhje me temën, mund ti vesh vec në një post, se po humb filli i debatit. Nuk e kuptoj se cka dëshiron të thuash. Të krahasosh heronjë është akt përcarës, sepse ti po thua si ai injoranti tjetër që na sjell budallalliqe KlosoreKlanore se Skënderbeu luftoi për kët e për at gjë e jo për Kombin, dhe ti e dinke më mirë se 100% të Shqiptarëve se për cfarë luftoi Skëndërbeu dhe për cfarë luftuan të tjerët. Ju veproni me agjendë, por ngaqë jeni kaq të pasofistikuar në mendim, ja bën muuuuuuu edhe për një shqiptar fetar musliman por të ndershëm dhe patriot se cfarë po mundoheni të bëni, rrjedhimisht do falimentoni turpshëm. Spo them pastaj të edukohet Shqiptari sic duhet me historinë e traditat e tija që Enveri me kaq zell u mundua ti zhduki, pastaj ju do dukeni si qënie groteske.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    gjithshka ne kte bot,,,esht e ndertuar mbi nje sistem piramid,,ku ne kok,,qendron c´do her zemra dhe frymzimi e ktyre tjerve,,

dhe kshtu esht GJergj Kastrioti,,ai esht Zot I Shqiptarve,,

sa her qe ata do te ndihen te braktisur nga Zoti,,,Gjergj Kastrioti do te vij,,dhe do tu sjelli lirin,,Gjergj Kastrioti,,esht Zeri i Shqipes qe i therret bit e vet luftra per liri,,zeri i memedheut,,ata njerez qe e degjojn zerin e zemres,,qe i frymzon dhe i trimeron aq sa i dalin topit para dhe nuk ka frik nga vdekja. Ai esht Gjergj Kastrioti,,,Zemra e Kombit Shqiptar,,

Gjergj Kastrioti dhe simbolet e tij,,jan dmthnja me e bukur,,e nje populli qe filloj udhetimin nje heresh me jeten e njeriut,,jemi nje gen qe vjen,,qe nga dita e par e ardhjes se njerzve.

http://www.youtube.com/watch?v=R9HIKdEVdAU
    Ah, more bricjap, vërtet BRICJAP qenke, nëse don, të them edhe BRIDASH, se po e meritojke ti.

Skenderbeu mund të jet Hero Kombëtar i yni, ndësa Zot mund të jet vetëm i yti, e jo imi.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Rina, këto videot, që skanë shumë lidhje me temën, mund ti vesh vec në një post, se po humb filli i debatit. Nuk e kuptoj se cka dëshiron të thuash. Të krahasosh heronjë është akt përcarës, sepse ti po thua si ai injoranti tjetër që na sjell budallalliqe KlosoreKlanore se Skënderbeu luftoi për kët e për at gjë e jo për Kombin, dhe ti e dinke më mirë se 100% të Shqiptarëve se për cfarë luftoi Skëndërbeu dhe për cfarë luftuan të tjerët. Ju veproni me agjendë, por ngaqë jeni kaq të pasofistikuar në mendim, ja bën muuuuuuu edhe për një shqiptar fetar musliman por të ndershëm dhe patriot se cfarë po mundoheni të bëni, rrjedhimisht do falimentoni turpshëm. Spo them pastaj të edukohet Shqiptari sic duhet me historinë e traditat e tija që Enveri me kaq zell u mundua ti zhduki, pastaj ju do dukeni si qënie groteske.
    Videot kane shume lidhje me temen, se jane mu per personazhet qe jane ne sondazh. Jo ti po i krahason heronjte. Ti ke marr turr ne kete teme thua se eshte me rendesi jetike. Ata jane heroj te Kosoves dhe nuk guxon askush te flase keq per ta dhe nuk te intereson ty video, urno merru me temen. Mos e merr rolin e policit ketu.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Ah, more bricjap, vërtet BRICJAP qenke, nëse don, të them edhe BRIDASH, se po e meritojke ti.

Skenderbeu mund të jet Hero Kombëtar i yni, ndësa Zot mund të jet vetëm i yti, e jo imi.
    Kjo mund cfarë është ? Apo sje i sigurtë ti, për kë ka luftu Skënderbeu ? Hajde injorancë hajde.

E di ti cdo të thotë fjala Zot Zotrote(po të jap një titull që ndoshta/mundet nuk e meriton) ? Ti mund ti thuash Bricjapit kështu:

"Skënderbeu mund të jet Hero Kombëtar i yni, ndërsa Zot mund të jet vetëm i yti, sepse un kam "Allahun"". Fjala Zot nuk është e barabartë si kuptim as me Allah e as me Krisht, është fjalë e tejlashtë që paradaton krijimet fetare teiste. A merr vesh ? Mos u mcif mrapa fjalëve, thuj un kam Allahun, ose un kam Krishtin ose Buddhën, por Kryezot i Arbërisë dhe Zot i Shqiptarëve pra rrjedhimisht model i Shqiptarëve është vec një person, dhe ai është Gjergji.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Videot kane shume lidhje me temen, se jane mu per personazhet qe jane ne sondazh. Jo ti po i krahason heronjte. Ti ke marr turr ne kete teme thua se eshte me rendesi jetike. Ata jane heroj te Kosoves dhe nuk guxon askush te flase keq per ta dhe nuk te intereson ty video, urno merru me temen. Mos e merr rolin e policit ketu.
    Turrin e ke mar ti që cdo orë sjell nga një video. Veji në një postim ti kemi dhe më kollaj ti shofim. Mos na e prish debatin të lutem. Un skam mar fare turr, un po bashkëbisedoj me ata që duan të bashkëbisedojnë. Propagandën nuk e duroj dot aq më tepër atë tuajën që është dhe përcarëse.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    SKENDERBEU ISHTE DHE ESHT IMPERTAORE,,,
    IMPERTA cka? lol

Lerini heronjet te qete more.
    Kush me i madh e kush me i vogel te gjithe heronje shqiptare jane.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Turrin e ke mar ti që cdo orë sjell nga një video. Veji në një postim ti kemi dhe më kollaj ti shofim. Mos na e prish debatin të lutem. Un skam mar fare turr, un po bashkëbisedoj me ata që duan të bashkëbisedojnë. Propagandën nuk e duroj dot aq më tepër atë tuajën që është dhe përcarëse.
    Jo ti je nje percares me nje imagjinate te coroditur!

Kjo teme eshte hap nga nje kosovar per herojte kosovar qe ti nuk i njeh andaj pjesemarrja jote ketu eshte e panevojshme. Voto dhe kalo.
    Hape nje teme tjeter dhe diskuto se je ne teme te gabuar. Ty po te pengojne videot e herojve tane?! Shih shih. Merru me tema tjera.
    .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 23-05-2011 më 19:22

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Kjo mund cfarë është ? Apo sje i sigurtë ti, për kë ka luftu Skënderbeu ? Hajde injorancë hajde.

E di ti cdo të thotë fjala Zot Zotrote(po të jap një titull që ndoshta/mundet nuk e meriton) ? Ti mund ti thuash Bricjapit kështu:

"Skënderbeu mund të jet Hero Kombëtar i yni, ndërsa Zot mund të jet vetëm i yti, sepse un kam "Allahun"". Fjala Zot nuk është e barabartë si kuptim as me Allah e as me Krisht, është fjalë e tejlashtë që paradaton krijimet fetare teiste. A merr vesh ? Mos u mcif mrapa fjalëve, thuj un kam Allahun, ose un kam Krishtin ose Buddhën, por Kryezot i Arbërisë dhe Zot i Shqiptarëve pra rrjedhimisht model i Shqiptarëve është vec një person, dhe ai është Gjergji.
    Paske marr hapin shpejt ti, ore...më ngadal, më ngadal.. se... "mund të zësh thu", thojnë kshtu nga ne, e thyen hundën, pastaj.

Kupto mirë fjalinë, kjo "mund" iu është drejtuar bashkëbisedusit, sepse ai nuk e din si/sa duhet, se qfarë dhe kush është Skenderbeu. Pra ai, ashtu si edhe ti me fjalen Zot dhe Allah, i ka ngatrruar gjërat.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Jo ti je nje percares me nje imagjinate te coroditur!

Kjo teme eshte hap nga nje kosovar per herojte kosovar qe ti nuk i njeh andaj pjesemarrja jote ketu eshte e panevojshme. Voto dhe kalo.
    Hape nje teme tjeter dhe diskuto se je ne teme te gabuar. Ty po te pengojne videot e herojve tane?! Shih shih. Merru me tema tjera.
    .
    Shi shi, të paktën e pranove vetë:

Titulli i temës: Kush është heroi më i madh i Kombit ?

Ja cna thotë Rina:

Kjo teme eshte hap nga nje kosovar per herojte kosovar qe ti nuk i njeh andaj pjesemarrja jote ketu eshte e panevojshme.

Ti ke luajtur mëndsh. Nuk ka Kosovar, hiqe nga truri, ka SHQIPTAR a merr vesh apo jo ? Ata kan luftu për SHQIPERINE jo për Kosovën. Cjanë këto ndarje të degjeneruara që ti bën për të përhapur agjendën tënde ? Ju jeni njerëz që as e dini historinë tuaj. Dhe tani keni dhe një armë më tepër, me ndihmën Sllave që jeni shumë injorantë që ta kuptoni, po shkatërroni heroin kombëtar shqiptar, duke përdorur burimet e tyre. Sepse mbaj mend deri në vitet 2000 debati me njerëz si puna juaj ishte e tipit:

"Cju desh skanderbegut, zog tgomarit që vrau 25% tpopullsis duke luftue kundra turkit."

E tani keni bërë përparime me ndihmën e propagandës Serbe duke na sjellur në treg si argumenta qelbsinlliqet që shkruan një fëlliqësirë Austriake. Ju jeni një vegël e rëndomtë sllave që kujtoni se jeni duke avancuar platformën tuaj islamizuese si e vetmja rrugë shpëtimi. Jeni groteskë a e merr vesh ? Të më krahasosh Skënderbeun duhet ta vesh në sondazh me njerëz si Hanibali, Leonidha, Pirro, Hunyadi, apo Aleksandri i Madh apo deri diku Casimir Pulaski(një nga gjenitë e Revolucionit Amerikan). E di ckanë të përbashkët këta njerëz ? Këta janë përgjegjëz për ndryshimet e historisë njerëzore për fatet e njerëzimit dhe civilizimeve të tëra.

Skënderbeu është hero Perëndimor, i njohur unanimisht si i tillë me dekret të vecantë në Kongresin Amerikan dhe në disa parlamente të botës perëndimore. Skënderbeu është njeriu kryesor që ty të lidh me të kaluarën e lavdishme që ke.

Faqja 23 prej 50 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •