Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)
Gjergj Kastrioti - Skënderbeu
Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)
Zahir Pajaziti
Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi
Ismet Jashari
Tahir Sinani
Mujdin Aliu
Agim Ramadani
Salih Çekaj
Dikush tjetër
u knaqa t'u lexu islamikt ktu, skandal! njerz pa llogjike qe nuk te qellon t'i shohesh shpesh ne jeten reale.
Ja pra po e shef pse u hap ajo temë apo jo ?
Shiko tani, se sa perverse është situata. Prishtina, islamik bën këto gjëra:
1) Përdor një libër të financuar nga rrethet më të rrezikshme Serbe në Austri për të ulur figurën e Skënderbeut. Ky libër pra është financuar nga rrethet ORTHODOKSE SERBE.
2) Ul rezistencën e Skënderbeut me pallavrat e Schmittit(dikush këtu përmendi që janë botuar dy libra që e hedhin përtokë këtë pseudoakademik. Unë tek mini-lista minilistës së bibliografisë kam përmendur njërin nga librat)
3) Islamizon Adem Jasharin
4) Duke islamizuar Jasharin, dhe mënjanuar Skënderbeun islamizon cështjen Shqiptare në Ballkan.
5) Duke alienuar publikun e shumtë me besim islam në Shqipëri nga figura e Skënderbeut, e len atë figurë të ngelet e vecuar nga historia Shqiptare dhe rrjedhimisht të shkëput dhe ty si komb njëherazi nga historia e lavdishme e Epirit, Ilirisë, Dardanisë e Pellazgjisë, pasi Skënderbeu dihet se cfarë simbolike përdorte.
Ja cfarë ndodh mbas kësaj:
6) Skënderbeu orthodoksizohet nga Serbët
7) Skënderbeu shpallet shenjtor Serb
8) Serbët lidhen gjenetikisht me Epirotët, Dardanët etj.
9) Pjesa e krishterë shqiptare vihet përballë alternativës së zakonshme, o islamin ose figurat kombëtare(tashmë serbe) dhe zgjedh ato kombëtare sigurisht sepse nuk e lidh asgjë me Arabinë. Po të kesh vajtur në Himarë, do shikosh që krahas flamurit Grek tek disa njerëz, ke një portret të Skënderbeut me shqiponjën shqiptare. E cuditshme ? Sigurisht, dhe kjo vec se jep shpresë se Shqipëria është akoma në pozitat që këta njerëz ti rimarrë në gjirin e saj, sepse herojtë e tyre janë herojtë tanë, thjeshtë ata janë në një tjetër faqe historike me nuanca fetare ta themi kështu butë.
10) Ti si komb zhdukesh përgjithmonë.
Tani ti do thuash, ai është pakicë, e unë jam shumicë. Më vjen keq por me sa po lexoj e po shikoj, është e kundërta. Dhe do vijë një kohë që pjesa tjetër e kombit nuk do bëj më përjashtim për pakicën që të lejoj shumicën të livadhisi e përdhosi gjigantë botëror të këtij kalibri, aq më tepër Shqiptarë.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
secili ka frymezuesit e tij..
shembull Prishtina.Wc e ka frymezues hashimin.. gjorgj washingtoni..
dhe edhe performanca e tij eshte ajo qe eshte.. per faqe te zez..
............?????????????
Te Nena Terez ka qene paresore, megjithate ne(ju) e konsiderojme te madherishme pambarim..
edhe pse frymezimin nuk e gjeti ne mesin tone..
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
thirrtush..
me te parin .. Tos Nanon ja ke qelluar.. por e ke dhje..re me ata dy te tjere..
Tos Nano vertet hyn te njerzit e medhej tani..
z Fatos Nano.. ka nxjerre vendin disa here nga situata te rrezikshme te cilat shtabi seli roz i ed rucit donte ti kthente ne kasaphana tip 97-tshe..
kurse kto dite i vuri vulen.. 21 janarit..
I tha shtabit organizator ed rucist.. dhe zagarve te tyre tomdoshist e preco tako kodoshista e perlekoista.. .. Bande e bandite..
Ndryshuar për herë të fundit nga BlueBaron : 17-05-2011 më 06:12
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Krijoni Kontakt