Interesant eshte puna e autostrades ne syt e njerzeve ne shqipri. Autostrada per popullin e shqipris konsiderohen si nje projekt ndoshta tretesor per nga rendesia ne jeten e tyre, autostrada thjesht konsiderohet si nje nder per kosoven dhe jo per shqiprin sepse skan kurfar interesi nga kjo autostrad (sepaku keshtu mendojn edhe pse gabimisht).
Nga keto zgjedhje po shifet qe ndertimi i autostrades ka pasur pothuajse kunder efekte per PDn.
Kam binjen qe PDja me shum ka vota ne kosove dhe maqendoni se sa ne Shqipri![]()
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Po ku e njofin asfaltin ata shpellaret mor njerez. Jane mesuar tere jeten me gura e zhavorr. Edhe kur kalonin lumin beheshin qulle deri ne mes. Varja, mire t'i bohet Sales.
Ishalla ia jep truni te beje kete boshtin e jugut ...
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Është e pamundur të mos thotë një gjë ai njeri po nuk fitoi vetë!
PS-ja njihet si parti që krijon konflikte dhe nuk del dot nga natyra e saj.
Edhe këtu,katër ditë para votimeve,u organizuan nja 15 vetë të PS-së dhe rrahën 3 të PD-së!!!Pastaj,njëri nga ata,gërvishti djalin dhe i tha policisë që më kanë rrahur djalin ndaj edhe unë i organizova!!!Imagjino që ata të tre,të gërvishnin një djalkë 13 vjeç!!!
JUANITO, sigurisht se kur nuk ju vjen mire ju duket RAW, por kesaj here Sali Berisha ja u ka servirur RAW fare, pa asnje lubrikant.
JUANITO, te lutem vellacko fillo e beja gati kengen Edvin Ramjes se eshte ne grahmat e fundit.
Pa ngutje ju lutem, diferenca nuk është aq e madhe duke ditur që ka edhe dhjetra kuti për tu numëruar në njësit më të nxehta të qytetit të Tiranës, atë nr 5 dhe nr 8, ku të dy kandidatët e kan si bastion të vetin dhe po avancojn me një shifër të madhe votash, ende asgje nuk është zyrtare matematika i mban të dy kandidatët në lojë për të fituar këtë ndeshje politike.
Sui generis
Eh kshu si po shkoj punet rezultati mund te vendoset edhe nga kutia e fundit.
Po ngaqe eshte i ngushte maje men do dalin ankime e sterrankime dhe gjer athere do kem bo i liber me vjersha.
Po ma pare mase boj nai poezi realiste per realistin.
Me qe the ti po shifsha shifrat te kqz
Me verte paski fitu pyjet e shpellat ne rregull fare jeni keni shku ne soj.
Ndryshuar për herë të fundit nga juanito02 : 12-05-2011 më 09:15
Albania Uber Alles
Krijoni Kontakt