Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Ilira2 Lexo Postimin
    Kurse ti me siguri je i madhi Nobelist anonim i shekullit 21!!!
    Me siguri paske lexuar Dasmen - lere pastaj i paske gjetur edhe rrenjet e partise!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    ne si popull jemi te damkosur nga paaftesia per te mbrojtur unitetin tone si komb,si njerez dhe si nje identiet .Rrofshin trojet shqiptare se shqiptaret po rreshtin se foluri,kane ngelur disa qen te zgjebosur qe u bindin urdherave te te zotit,sikur keto male,keto fusha aty ku jane bere betejat e dikurshme ne kerkim te mbrojtjes se kombit,te mund te flisnin.
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Kush eshte Ismail Kadare?

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga wittstar Lexo Postimin
    Kush eshte Ismail Kadare?

Tezaku Mulla Shefqetit :A
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ti mafiawarz je bere me te vertete i bezdisshem. cuditem si te lejojne akoma ketu,
    kur jane perjashtuar njerez 100 here me te sjellshem e me te edukuar dhe me pak provokative se ti.
    ke prishur dhjetra tema me keto marreziarat e tua te denja vetem per nje femije te llastuar (qe ti je).
    shko hap edhe nja dhjete tema te tjera antiislamike, se ia ke marre doren.
    shoko tek nenforumet fetare tani!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Mire o kadare o qen i helmuar, i bere propagand enver hoxhes per 30 ca vjet, mashtrove nje popull te tere sa qe nuk i late asnje pike dinjiteti, e shkateruat ne kulem sa qe bota mori lemerin kur na pane, tani ja bene game game.
    Klysh komunist i pamoralshem, ky eshte shkaterimi jote, dhe shokve te tu qe i bere shqiptarve.

vdeksh nje ore e me pare o cakall dhe lekur dele
    Po kush ***** je ti bre me ofendu kadaren o qelbesir,po qfar merr vesh ti ne keto pune o taliban,te ka prek ne fe per ate ti e shan,po o legen kadareja eshte enciklopedi per ty e ti emrin tend nuk din me shkru,phu

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Kadareja nuk lexohet ashtu siq lexohen recetat e embelsirave. Kadarene duhet te dish ta lexosh. Lexo ndonjehere mes rreshtave se kupton me shume.
    plotesisht dakort, duhet ta lexosh edhe njehere pas disa viteve qe ta kuptosh
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Mire o kadare o qen i helmuar, i bere propagand enver hoxhes per 30 ca vjet, mashtrove nje popull te tere sa qe nuk i late asnje pike dinjiteti, e shkateruat ne kulem sa qe bota mori lemerin kur na pane, tani ja bene game game.
    Klysh komunist i pamoralshem, ky eshte shkaterimi jote, dhe shokve te tu qe i bere shqiptarve.

vdeksh nje ore e me pare o cakall dhe lekur dele
    Moderator te nderuare nese ka mundesi ket MR Zeid te largoni nga ky FORUM se si duket eshte nje Minoritet dhe po e ofendone shkrimtarin KADARE
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Moderator te nderuare nese ka mundesi ket MR Zeid te largoni nga ky FORUM se si duket eshte nje Minoritet dhe po e ofendone shkrimtarin KADARE
    Me doreza e pa doreza, nuk duhet perjashtuar nje antar forumi sepse qenka Minoritet!

Di gje ti se sa dhe ne cfare mase ka ofenduar shkrimtari KADARE ne karrieren politike dhe krijuese te tij?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •