Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 83
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    shfry shfry epshet tuja shtazarake mori bisha e eger

gjynah po me vjen prej teje
    hei hajde hajde ne kosove e vizitoje naj her ne paq by.th haaaaaaaaaaa
    Po nuk ka nevoj per kriminelet serbollap me ardh ne kosov,ti me vllezer keni vra ne gjermani,ma te leht e keni,dora e shkaut eshte e zgjatur,por vetem me ndihmen e pedofilav si familja e jote qe per nji pal opanga dhe nji pistole,keni vrar patriot shqiptar,te turpruarit nuk kan brir,por dal ngadal po ju del duqi,se nuk sundon tash serbia e jote por amerikoshqiptaria, e ju do e gjeni vehten ne at vendin kah ke dal.
    Mos u ushqe me ate se si herav tjera do sundoj prap shkau, e tradhtaret dhe kriminelet si ty do te shpallin heroj te popullit,kan perendu ato kohra.

i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    lajmi me i ri,

Azem Syla ish ul me nje shishe te veres se rahavecit , prej lendimeve ne both jeten e kish ne rezik,
    sa shifet e ka pas te njejtin keshilltar si martinoviqi,
    Syla akuzen Ganin, por argumetet qojn ne perfundimin se Syla ka dashte tja fut Ganies por ja futi vetes
    Ma mir neser se dje

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Po nuk ka nevoj per kriminelet serbollap me ardh ne kosov,ti me vllezer keni vra ne gjermani,ma te leht e keni,dora e shkaut eshte e zgjatur,por vetem me ndihmen e pedofilav si familja e jote qe per nji pal opanga dhe nji pistole,keni vrar patriot shqiptar,te turpruarit nuk kan brir,por dal ngadal po ju del duqi,se nuk sundon tash serbia e jote por amerikoshqiptaria, e ju do e gjeni vehten ne at vendin kah ke dal.
    Mos u ushqe me ate se si herav tjera do sundoj prap shkau, e tradhtaret dhe kriminelet si ty do te shpallin heroj te popullit,kan perendu ato kohra.
    HAaaaaaaaaaa
    nervoz bervoz po shifet ende si ke shfry epshet tuaja shtazarake qe i ke
    e di qe po te mungon shkau
    po nuk na tregove se a i ke lan veti vend me ardh ndonjiher ne kosove
    pasiqe nuk i kie ma dajt tu shkie heeeeeee
    hei mos harro se ne kosove qeverisin Çlirimtaret ne krye me Kryeçlirimtarin e Kosoves Hashim Thaçi

ndegjo nese don me ardh ne kosove
    me kerko bes sipas kanunit te lekes une do te lejoi haaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    a keni ndonje link per ta shikuar intervisten e azem syles ne klankosova

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    O Azem Syla shum mier sonte ne Ditarin e RTK-se e demantoi ket qka po shkruen gazeta e tv. i surroit more
    po a mos po i beson kush sorres a

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    hajt se po mduket do meju dal duqi ktyre PDK-ASHAV e shum shpeit kan meu vra si leprat ndermejeveti

Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    i ballafaquar nga faktet e gani gecit azem syla pranon se ka urdheruar vrasjen e tij!

Publikuar: Sot, më 11 maj 2011
    Azem Syla: Urdhërova vrasjen e Gecit gjatë luftës

Prishtinë, 11 maj - Ish komandanti i përgjithshëm i UÇK-së nuk e mohon atë që e thotë Gani Geci, për një vendim të shtabit, i cili pati urdhëruar vrasjen e tij gjatë luftës. Syla tha sonte për “Klan Kosova” se nuk i kujtohet saktësisht urdhri, por qëndron pas tij. “Nuk më kujtohet nëse është lëshu një deklaratë nga shtabi, por unë qëndroj pas saj, po them 99 për qind”, tha Syla.

Ish eprori i UÇK-së thotë se rregullat e UÇK-së kanë qenë të qarta për të gjithë ata që tradhtojnë idealin kombëtar, e në këtë rast, sipas Sylës, Geci kishte devijuar duke vrarë, siç tha ai, Abedin Rexhën. “Z. Geci me veprimin e tij vrasës e kriminel e hekë një bashkëluftëtar të denjë”, potencoi Syla.

Deklarimet e Gecit se Syla pas luftës kishte dhënë një shumë të madhe të hollash për ta vrarë atë janë shpifje, sipas deputetit të PDK-së. Duke qenë se Syla ka qenë në hierarkinë e SHIK-ut, ky i fundit thotë se hetimet e kërkuara për këtë shërbim nuk ia prishin komoditetin.

Të gjitha ato që po bëhen ndaj luftës së UÇK-së, komandanti i cilëson si tendenca të dikujt për ta denigruar këtë luftë. “Janë shpifje, gënjeshtra. Të bazuara në qarqe kundër Kosovës dhe çështjes shqiptare në përgjithësi, Të gjithë janë të lirë, secila strukturë dhe institucion të merren me hulumtime”, tha mes tjerash Syla.

Në një intervistë dhënë gazetës Koha Ditore, Gani Geci ka thënë se ka fakte që dëshmojnë se Syla ka paguar njerëz për vrasjen e tij.

e paska hanger syliqi i kizharekes.

Citim Postuar më parë nga RRyma Lexo Postimin
    lajmi me i ri,

Azem Syla ish ul me nje shishe te veres se rahavecit , prej lendimeve ne both jeten e kish ne rezik,
    sa shifet e ka pas te njejtin keshilltar si martinoviqi,
    Syla akuzen Ganin, por argumetet qojn ne perfundimin se Syla ka dashte tja fut Ganies por ja futi vetes
    po valla ja futi vehtes. me goj t vet tha qi ka urdhnue me vra shqiptar.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ardit mustafa Lexo Postimin
    po valla ja futi vehtes. me goj t vet tha qi ka urdhnue me vra shqiptar.
    jo valla nuk tha asahtu hiq po tha se po i shtremron gazeta proserbe e veton sorres si po don
    se ai boll mire e demantoi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    jo valla nuk tha asahtu hiq po tha se po i shtremron gazeta proserbe e veton sorres si po don
    se ai boll mire e demantoi

llapi
    azem syla i ka ra pishman!
    azemi eshte nje mashtrues koktul mendon se me po e jo mundohet te hedh hi syve opinionit !

azem syla pat then se as nazim bllacen nuk e njeh por me ne fund doli ashtu sic tha bllaca!
    azem syla tha se eshte duke e shkruar nje liber dhe te gjitha varjet e carjet do i gjeni ne ate liber edhe ai liber nuk doli!

azem syla mori diplome nga nje univerzitet virtual ne shba i quajtur "Leibnitz" diplome virtuale pa shkuar kurr ne amerike dhe pa dite dy fjale amerikanqe univerzitet virtual!

mendon azem syla se i beson kush atij per perrallat e haxhi pishmanit!
    azem syla ja pafsh hajrin urdherave qe ke dhen me vra shqiptar dhe nuk do te ikesh pergjegjsise se atyre vrasjeve!

do i shkruash memoaret nese ke kohe ne dubrave por mos harro ti futesh ne memoare edhe urdherat per vrasje e vrasjet dhe ne fund na trego si doktorove pa ditur amerikanqen ne univerzitet virtual!
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 13-05-2011 më 00:50

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •