Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    Mbreti i Fundit Teokratik
    Anėtarėsuar
    12-06-2008
    Vendndodhja
    Ankara - Türkiye
    Postime
    94

Presidentja nuk ndal te Jasharajt!

Prekaz, 13 maj – E pabesueshme, por e vėrtetė, thonė qytetarėt e Skenderajt kur kanė mėsuar pėr sjelljen e numrit njė tė Kosovės nė Prekaz, tė premten. Presidentja e Republikės se Kosovės, Atifete Jahjaga, ka kaluar “pa i bėrė syri vėr” nėpėr Kompleksin Pėrkujtimor “Adem Jashari” nė Prekaz”, dhe ani pse ishte vetėm rreth 30 metra larg varrezave tė Jasharajve, nuk e ka parė tė arsyeshme tė harxhoj 5 min kohė pėr tė bėrė homazhe para varrit tė legjendarit, Adem Jashari.
    Ajo ka kaluar edhe para Kullave tė Pamposhtura, tė bėra “shoshė” nga forcat serbe, dhe edhe pse vetėm 10 m. larg tyre, nuk e ka parė tė arsyeshme tė ndalėt pėr ti vizituar ato, siē kanė bėrė deri tash afro 9 milionė njerėz nga tėrė bota, shumė pre tė cilėve kanė lėnė pėrshtypje emocionues nė librin e pėrshtypjeve.
    Presidentja e Kosovės, ka kaluar edhe para kullės aktuale tė Jasharajve, nė tė cilėn kanė trokitur shumė personalitete tė larta shtetėrore, ushtarake, politike e tė shoqėrisė civile, pėr t’ju thėnė njė ju lumtė dhe ju faleminderit pėr gjithēka bėtė pėr kėtė popull, dhe edhe pse vetėm 5-6 m. larg kullės se madhe, ajo as kėtė nuk e pa tė arsyeshme ta bėj.

Burimi:
    http://www.koha.net/
    Dija ėshtė Injorancė pėr Injorantėt, sikurse ėshtė Injoranca Injorancė pėr Tė Diturit

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po lene more po qka ini kah thoni po rugovna jetoi pas lufte disa vite e nuk e vizitoi kurr Prekazin e nuk e kretikuat por disa edhe e keni mbroit
    dhe per ket kryetaren e re une se pari nuk po i besoi fletushkes se veton sorres sepse qe te gjitha shkrimet qe i ban sot te nesermit ja demontoin qe nuk ka qen ashtu
    e nese me te vertet ka qen ashtu ta presim njoftimin zyrtar nga presidenca e tani te gjykoim e nese nuk ka pas arsye i pari do ta shaj une
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Ashtu esht urdheruar nga Hashim Thaqi pėr tė anashkaluar tani Luften sepse ndryshe sdo mund tė takoj Stefanovicin !

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ky Hashim Thaci me duket si "Kali Trojes" se Serbise. Nuk me ka pelqyer asnjehere qe kur e kam pare per here te pare. Gjithmone kam dyshuar tek karriera e tij e shpejte dhe menyra si ju "rreshkiste" serbeve. Shpresoj te jem gabuar ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    Po lene more po qka ini kah thoni po rugovna jetoi pas lufte disa vite e nuk e vizitoi kurr Prekazin e nuk e kretikuat por disa edhe e keni mbroit
    dhe per ket kryetaren e re une se pari nuk po i besoi fletushkes se veton sorres sepse qe te gjitha shkrimet qe i ban sot te nesermit ja demontoin qe nuk ka qen ashtu
    e nese me te vertet ka qen ashtu ta presim njoftimin zyrtar nga presidenca e tani te gjykoim e nese nuk ka pas arsye i pari do ta shaj une

Ju shikoviqt se keni lan Rugoven me vizitu vorrin e Ademit .
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Qfare presidente ajo valle? Separi nuk din nje fjale te thote,pa ulur syt te lexoj!..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Ky Hashim Thaci me duket si "Kali Trojes" se Serbise. Nuk me ka pelqyer asnjehere qe kur e kam pare per here te pare. Gjithmone kam dyshuar tek karriera e tij e shpejte dhe menyra si ju "rreshkiste" serbeve. Shpresoj te jem gabuar ...

Je gabuar Skuthi.
    Se paku te ajo pjesa me karrieren e shpejte. Nuk ishte edhe aq e shpejte. Ka qene student me dhjeta, menjehere pas studimeve ka nise aktivitetet ilegale dhe nuk ka ndaluar deri ne perzenien e serbeve nga ketu. Nuk iu rreshkiste shkive ai kurre. Vec qe ata smund ta zinin. I njihte mire bjeshket e Shqiperise dhe ato nuk e tradhetonin.

Eshte e drejte e jotja te mos e pelqesh politiken qe ai ndjeke dhe une e respektoj te drejten tende. Te korigjova ne dicka qe ti mund te jesh i informuar gabim.

Mbetsh mire!
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Je gabuar Skuthi.
    Se paku te ajo pjesa me karrieren e shpejte. Nuk ishte edhe aq e shpejte. Ka qene student me dhjeta, menjehere pas studimeve ka nise aktivitetet ilegale dhe nuk ka ndaluar deri ne perzenien e serbeve nga ketu. Nuk iu rreshkiste shkive ai kurre. Vec qe ata smund ta zinin. I njihte mire bjeshket e Shqiperise dhe ato nuk e tradhetonin.

Eshte e drejte e jotja te mos e pelqesh politiken qe ai ndjeke dhe une e respektoj te drejten tende. Te korigjova ne dicka qe ti mund te jesh i informuar gabim.

Mbetsh mire!
    Ka shume genjeshtra ne shkrimin tend,se pari student ka qen perkohesisht dhe i pa diplomuar,pastaj dhjeteshe ai i ka pa vetem ne enderr,nuk eshte e vertet qe ka dal ne ilegale,nese ilegale i thu ti asilit,ateher azilant jan kan tan shqiptaret,dhe ne fund nuk e ka perzen serbet hashimi por serbet e kan perzan hashimin dhe vetem nato arriti dhe i kethej te gjith hashimat se per hashimin sot nuk e kishe cuc ne kosove.
    Tani ne njeren an thua qe shkiet nuk mundnin ta zan,e ne anen tjeter thu qe i perzuni hashimi shkiet,te lutem bhu me e qart se na qmende.
    A i ka perzan hashimi shkiet,apo shkiet e kan perzan hashimin dhe nja njemilion shqiptar tjer.
    Sipas teje ketu te gjith kokan te pa informuar,sepse nuk po thon si ti,kurse vetem ti qenke e informuar sepse po flet qysh ka qejf hasha,sidoqoft kete popull nuk ka arrit askush ta mashtroi ,nuk do arrij as propaganda provinciale qe nuk i beson kush

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Ka shume genjeshtra ne shkrimin tend,se pari student ka qen perkohesisht dhe i pa diplomuar,pastaj dhjeteshe ai i ka pa vetem ne enderr,nuk eshte e vertet qe ka dal ne ilegale,nese ilegale i thu ti asilit,ateher azilant jan kan tan shqiptaret,dhe ne fund nuk e ka perzen serbet hashimi por serbet e kan perzan hashimin dhe vetem nato arriti dhe i kethej te gjith hashimat se per hashimin sot nuk e kishe cuc ne kosove.
    Tani ne njeren an thua qe shkiet nuk mundnin ta zan,e ne anen tjeter thu qe i perzuni hashimi shkiet,te lutem bhu me e qart se na qmende.
    A i ka perzan hashimi shkiet,apo shkiet e kan perzan hashimin dhe nja njemilion shqiptar tjer.
    Sipas teje ketu te gjith kokan te pa informuar,sepse nuk po thon si ti,kurse vetem ti qenke e informuar sepse po flet qysh ka qejf hasha,sidoqoft kete popull nuk ka arrit askush ta mashtroi ,nuk do arrij as propaganda provinciale qe nuk i beson kush

Ne shkrimin tim ska asnje genjeshter dhe ti e di mire kete.Apo ke harru qe dikund ne nje postim ke thane qe me repekton se te pakten une mendoj me koken tem. Ke harru me siguri se ti harron shume shpesh. Iiiiii sa here ke thane ti qe sdon me debatu me mu e siu ke permbajte deklaratave tua. Ti e din shume mire kush ka qene pjesmarres i aksionit prane hekurudhes se trenit ne Drenas te udhehequr nga Adem Jashati,vec ne je budalla. E une mendoj qe sje.
    Shkite skane arrite me e vra do te duhej te gezoheshe edhe ti nja i vrare me pak. Po te vritej ti do te thirreshe ne emrin e tij. Une personat qe sillen keshtu i quaj te dobet.

Une nuk thashe qe Thaqi i perzuri shkiet. Kah e nxore ti kete. Apo je i mbushur urrejtje e ste shohin syte? si gjithnje lexon shpejt e shpejt e ste pritet sa te reagosh.
    Une nuk cmendem nga postimet e tua bile une te kam te te injoruarit se une u permbahem fjaleve qe nxjerr njehere nga goja.... Jam vertete nga Drenica une....
    E hapa postimin tend se e pashe qe postove fill mbas meje, te njoh pak a shume tani..... Perndryshe se meriton vemendjen time.

Nese do te kishe pak burreri nuk do te me citoje me kurre.
    AUTOCHTHONOUS

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Nese do te kishe pak burreri nuk do te me citoje me kurre.
    ....sa m*** n"WC a ka burrni qaq ky ka burrni....

...Haaaaaaaaaaaaaaaaa...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •