Nuk qenka e thene qe shqiptari te gjej paqe. Edhe kur ska armiq duhet ti shpike ato. Tamam simptomat e nje shoqerie plot paranoja e paragjykime:
http://www.ama-news.al/2011/05/mos-m...-me-bollanon/#
Nuk qenka e thene qe shqiptari te gjej paqe. Edhe kur ska armiq duhet ti shpike ato. Tamam simptomat e nje shoqerie plot paranoja e paragjykime:
http://www.ama-news.al/2011/05/mos-m...-me-bollanon/#
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Bollano beri mire qe iku, po s'do te thote se himarjotet kane votu 'kunder' tij, apo kane votu 'shqip' (sic thuhet ne ca media...). Kane votu dike ... tjeter, kaq. Te shohim se c'do sjelle ky Jorgo...
o soldi
emrat qe perdor himara sjan grek o njeri por shqiptar
un jam shqiptar por ne familje kam emra si vasili dhimos jorgo etc etc qe seshte nevoja qe ti them por te vetmen gje qe te them qe keta jan emra shqiptar edhe jo emra sllavo turke si muamet e ku di un cdo njeri ka traditen e ti apo jo???
HImara eshte e shqiperis edhe do mbetet
un vet jam me origjin Janina e Shqiperis tani do me thosh edhe mua grek ????
ri urt kur sdi cflet
Si HIMARIOT KOSOVAR CAMERI ILIRIAD JENA KRAHINE E SHQIPERIS EDHE I LINI FJALET
sa per jorgon qe fitoj ne himar urime edhe pun e mbar me minoritetin greko shqiptare
edhe sa per te tjeret mos e krasoni shqiperin me kosoven sic kishit ju probleme me serbin
Partizoni
Ky Jorgo deri ne 1993 e ka pas emrin Gjergji.
Ka rrezik qe ky te jete me i poshter se Bollano![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
O vellezer shqiptare, mblidhni mendjen egjuhen dhe mos bini viktime e demagogjise dhe politikes shoviniste. Perpara se t'ju shkoje mendja per keq, shikoni CV. intervisten dhe videon ku tregohet Gjergji Goro pas fitores e ku flet nje shqipe te rrjedhshme me nje brendi atdhetare. Kjop eshte nje fitore shume dimensionale: u shporr Bollano, u vendos dinjiteti i himarioteve dhe shqiptareve kundrejt 22 autobuzeve (1100 votues) me refugjate nga Greqia, u demaskua korrupsioni ekonomik e politik dhe u pergatit situata per sfiden e ardhshme ( regjistrimi i popullsise). Pa dyshim ne kete rezultat te jashtezakonshem kane merite populli i Himares, organet e rendit dhe sigurise dhe politika shqiptare.
po shyqyr ere...................................
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
kjo nuk ishte e papritur.
urime bollanos qe shkoi nė tė sėmės.
gzuar humbja e bollanos.
Krijoni Kontakt