Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Përshëndetej PLAKU.
    Të përgëzoj për këtë temë të hapur. E kam lexuar në vazhdimësi, sa herë ke bërë postime, por edhe komentet e tjera. Të njëtin shqetësim e kam edhe unë për anashkalimin e atyre që kanë kontribuar për kauzën tonë, sipas titullit që i ke dhënë temës, por unë mendoj se kjo nuk qëndron. Është populli i cili i mban në kujtesë djemtë më të mirë të cilët dhanë shumë, për Kosovën martire.

Është e vërtetë është bërë pak nga institucionet e shtetit, por duhet kuptuar se kanë qenë të zënë duke i bërë reklamë vetes, për ta afirmuar veten ( sepse për disa vërtetë kemi pasur shumë pak njohuri dhe mbi të gjitha disa që na dalin super patriotë, për habi në biografitë e dëshmorëve të mëdhenj të kombit, aty nuk po i shohe emrat e tyre ), se kjo biografi u duhej për vota dhe fatkeqësisht populli një kohë i "hëngri" këto fore.

Unë besoj se gjithëcka do të zbardhet dhe gjithkush do ta marrë vendin e merituar.

Për mua Adem Jashari, Zahir Pajaziti e Sali Çekaj janë shtyllat kryesore të qëndresës sonë - pse jo të pjesës më të lavdishme të historisë sonë. E këtij rangu është edhe familja Haradinaj.

respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    i ka mbuluar pluhuri i harreses tek disa njerez sepse tek ata qe e dijne vepren e tyre kurr nuk harrohen,jane te perjetshem si shume deshmor tjer te rene per lirine qe ne sot e gezojme e nuk po ja dijm hiq kimetin...

Ah, B.C.B...

Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    i ka mbuluar pluhuri i harreses tek disa njerez sepse tek ata qe e dijne vepren e tyre kurr nuk harrohen,jane te perjetshem si shume deshmor tjer te rene per lirine qe ne sot e gezojme e nuk po ja dijm hiq kimetin...
    sa qeshë duke të përgëzuar, kur dola në fund të fjalisë ma prishe qejfin pak, spese ( sipas mendimit tim ) e adresove keq.

Populli ia di kimetin dhe populli nuk harron. Dhe është kujtesa e popullit dhe zelli që ka treguar PLAKU, duke e postuar këtu, që ne po lexojmë për Çekajn.

Çekajt, Jasharajt, Pajazitajt, Haradinajt kurrë nuk do të harrohen pa marrë parasysh pushtetet që vijnë.

respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •