Edhe ti Anita ke shume te drejte![]()
![]()
Edhe ti Anita ke shume te drejte![]()
![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Ska te ndalur shiu,sesht pune te dali nje xhiro me motorrin![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Njoni une po dal me traktor.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Po mendoj se sa e veshtire qenka te ngrehesh nga krevati.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
USA dhe Gjermania praktikojne qe prej me teper se dy dekadash nje burg te hapur kundra meje,me tortura intensive te perseritura psikoterrori ne rruget e ketij qyteti ku banoj e neper spitale,me sulme fizike me rrezik per jeten,bezdisje me homoseksual neper spitale e neper rruge me qellim shkaterrimin tim te plot psiqik,me qene policie,dhe me ndalim ushtrimi profesioni qe prej 1992 deri 2005(Tashti jam invalid ne shtepi si pasoje e torturave qe me kane bere!!!)
Per shkak te abuzimit te forces policore nga ana e kombit pervers gjerman nepermjet policise se tyre,gruaja ime nuk guxon te dale me me mua as shetitje sepse eshte ashtu si dhe djali im e terrorizuar dhe e traumatizuar nga c'kemi perjetuar ketu keto dy dekada e vecanerisht keto vitet e fundit.
Sikur mos ishin boll keto Akte Genocidi,
ne nje zinxhir urdhrash Robert Gates/Angela Merkel/Sali Berisha,pas nje paralajmerimi dite me pare,me 21 Janar 2009 eshte vrare nga kryeministri shqiptar Sali Berisha,nepermjet manipulimit te ilaceve Nena ime,veterane e Luftes se Dyte Boterore,me qellim shkaterrimin e plote psiqik timin!!!
Mendoj se kundrejt te pameshirmshmit meshira nuk duhet te egzistoje!!!
Per nje Toke pa USA e pa gjerman!!!
zene sikur s'thash asnje gjo!!!!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fashion_girl : 11-06-2011 mė 16:42
I love the smell of a brand new car. Yupi![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pinki, ke ble makine, apo ke hyre ne pune aty ku shiten veturat?![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt