Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 51
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Prandaj me zhduken objektet mua se bene eksperimente fizike ti Slogan!!!

Prandaj me zhduken objektet mua se bene eksperimente fizike ti Slogan.
    Pak minuta para m'u zhduk fare monitori dhe tastjera e kompjuterit u bene fare te padukshme.
    Kjo me ndodh shume shpesh.
    Dje vura nje shishe uje ne tavoline,shkeputa vemendjen per nje minute kur ktheva koken tek tavolina shishja e ujit ishte zhdukur fare.Pas disa minutave shishja u shfaq perseri.
    Hiq dore nga keto lodra fizike o Slogan se n'a shkaterrove nga trute!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 13-05-2011 mė 08:12

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar mė parė nga wittstar Lexo Postimin
    Prandaj me zhduken objektet mua se bene eksperimente fizike ti Slogan.
    Pak minuta para m'u zhduk fare monitori dhe tastjera e kompjuterit u bene fare te padukshme.
    Kjo me ndodh shume shpesh.
    Dje vura nje shishe uje ne tavoline,shkeputa vemendjen per nje minute kur ktheva koken tek tavolina perseri shishja e ujit ishte zhdukur fare.Pas disa minutave shishja u shfaq perseri.
    Leri keto lodra fizike o Slogan se n'a shkaterrove nga trute!!!
    Moree mos ki probleme me shikim :P..lol...(sorry pak hajgare)
    "Effort creates intelligence."

Po nese ve nje zorre te cezma dhe e drejtoj te nje turbine per te krijuar rryme elektrike, a me bie me lire sesa rryma qe na vjen ne shtepi? E ben dot njeri llogarine bazuar ne cmimet e ujit dhe korentit ne Shqiperi?

Mbase eshte me mire ta nderpresesh kontraten me KESHin dhe ta prodhosh energjine vete me uje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po nese ve nje zorre te cezma dhe e drejtoj te nje turbine per te krijuar rryme elektrike, a me bie me lire sesa rryma qe na vjen ne shtepi? E ben dot njeri llogarine bazuar ne cmimet e ujit dhe korentit ne Shqiperi?

Mbase eshte me mire ta nderpresesh kontraten me KESHin dhe ta prodhosh energjine vete me uje.
    LOL,
    kjo po qe mund te merret parasysh, ku i dihet mbase dalin llogarite jek e jek keshtu qe te pakten me leket e ujit paguan dhe dritat.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Kesaj i thone si asaj fjales "Beating the Dead Horse" ... bollni se nuk mban me kripe supa

i/e regjistruar Maska e Urimy-meraga
    Anėtarėsuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223
    Citim Postuar mė parė nga slogan Lexo Postimin
    Pershendetje.

Une kam provuar shpeshher, por s'kam arritur. Tani kohet e fundit jam duke menduar per nje projekt te ri. E di se mundesia qe ta mbosht gravitetin eshte shume e vogel, por te pakten do ta provoj.

Projekti im eshte ky:

Nė miniaturė.

Do te ndertoj nje vend ku qendron uji. Do te perdori nje pomp(12 volt) e cila do ta ngrit ujin lart (ne nje lartesi te mjaftueshme). Uji me forcen e gravitetit do ti godet turbinat. Turbinat prodhojne 6 volt. Me ndihmen e nje inverteri do ta forcoj energjine prej 6 volt ne 12 volt. Dhe keshtu do ta fitoj levizjen e pandalshme pa perdorur asnjelloj energjie.

A ka ndokush ndojnje ide, a mund te funksionoj kjo ?
    At here duhesh te vdesesh para se te vdesesh

i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    S'po e gjej dot veten ketu. Shumica nga ju s'jeni aspak serioz, me vjen keq qe duhet te debatoj me ju, keni nivelin zero te komunikimit. Dikush me flet per peshqit, dikush tjeter per nderprerjen e kontrates me KESH-in.

Une te pakten perpiqem te paraqes tema interesante sado qe jane te pamundshme, por DISA nga JU flisni gjera krejt pa vlere dhe palidhje.
    Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    S'po e gjej dot veten ketu. Shumica nga ju s'jeni aspak serioz, me vjen keq qe duhet te debatoj me ju, keni nivelin zero te komunikimit. Dikush me flet per peshqit, dikush tjeter per nderprerjen e kontrates me KESH-in.

Une te pakten perpiqem te paraqes tema interesante sado qe jane te pamundshme, por DISA nga JU flisni gjera krejt pa vlere dhe palidhje.
    Seriozisht me vjen keq qe e mendon keshtu per disa nga ne,
    jemi ne nje forum publik dhe nese flasim here here me shaka brenda kufijve dhe te kritikojme disa difekte te projektit tend por edhe faktin qe i je futur nje projekti te tille pa patur nje baze teorike nga pas, kete duhet ta marresh jo si personale apo tallje, thjesht si keshille.

i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Besoj se une perfundimisht nuk e kam vendin ketu!

Nese shikon se cfar fjalori perdorin p.sh."O cuno", dhe menyra se si debatojne disa eshte shume e ulet. Une te pakten paraqes idetė e mia, sado qe jane te pabaza dhe absurde. Mirepo keta te tjeret nuk hapin kurr tema per gjerat qe duan te diskutojne p.sh."peshqit". Dikush me flet per te nderprere kontraten me KESH-in, te gjith flasin pa perdorur aspak ndonje intelekt te arsyeshem.

Per cfardo qe flitet ketu, dikush menjeher kerkon ta kthej ne teme "komike" duke mos debatuar seriozisht, sado qe temat jane serioze dhe nuk ka aspak vend per shaka.
    Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Pershendetje.

Une kam provuar shpeshher, por s'kam arritur. Tani kohet e fundit jam duke menduar per nje projekt te ri. E di se mundesia qe ta mbosht gravitetin eshte shume e vogel, por te pakten do ta provoj.

Projekti im eshte ky:

Nė miniaturė.

Do te ndertoj nje vend ku qendron uji. Do te perdori nje pomp(12 volt) e cila do ta ngrit ujin lart (ne nje lartesi te mjaftueshme). Uji me forcen e gravitetit do ti godet turbinat. Turbinat prodhojne 6 volt. Me ndihmen e nje inverteri do ta forcoj energjine prej 6 volt ne 12 volt. Dhe keshtu do ta fitoj levizjen e pandalshme pa perdorur asnjelloj energjie.

A ka ndokush ndojnje ide, a mund te funksionoj kjo ?

Eshte e mundur por kjo nuk do to thot se ke thy ndonje ligj.

Merrja keti tipit kete motorin ka me te hy ne pune edhe eja tregona si funksionoj.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •