Cfare mendjemadhi qe qenke t'i mer haluc.Dua ti mposht ligjet e fizikės!
S'i eshte e mundur te mposhtesh ligjet e fizikes dhe ne anen tjeter te jesh shqiptar ??![]()
Cfare mendjemadhi qe qenke t'i mer haluc.Dua ti mposht ligjet e fizikės!
S'i eshte e mundur te mposhtesh ligjet e fizikes dhe ne anen tjeter te jesh shqiptar ??![]()
Ou ou ou kush na doli ! Te kishja harruar komplet . However , as une nuk e kuptoj argumentin tend . Are you PMS-ing ? Je dakord me mendimin e Scion , apo thjesht te thuash dicka ?
"ma vai a cagare"---> You , go to hell dhe ca me tutje !
Go on , get going , get a life ! Mos u kap si i mbyturi pas flokeve te tije .
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Pajtohem me ty!
Por thjesht isha kurioz ta provoj dhe isha i bindur se voltazha e madhe ofron me shume fuci (energji).
Faleminderit shume per ndihmen, por kjo nuk do te thot se une do te ndalem ketu.
Nje qytetar i qytetit tim (Ferizaj, Kosovė) ne vitet 90' tha se kishte arritur te gjente zgjidhjen qe ndertonte nje makine me levizje te pandalshme, mirepo per shkak te fondeve ai e braktisi endrren e tij.
Unė mendoj se eshte e mundur!
Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar
Duke te dhene mbeshtetjen time maksimale per te mposhtur ligje shume te rendesishme te fizikes, a do te kishit nderin te na thonit se cili eshte niveli juaj arsimor, cila eshte fusha juaj e studimit, me se merreni ne jeten tuaj te perditshme (profesioni), sa vjec jeni? Faleminderit per mirekuptimin
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Sigurisht, nese flasim per shpikes te mirefillte nga Kosova, Rifat Gjota eshte ai qe te bie nder mend, i cili ka dhe patenten per elektromotorin 3fazor i cili kursen 5% Energji elektrike (Ne dallim nga ai i tesles). Tjere skam ndegjuar ...
Patjeter qe ka forma perpetuumobilesh qe jane shume afer praktikes por ne kete kozmos ku Shkalla Kaotike eshte mbreti i gjithshkaje, asgje nuk funksionon pa humbje anesore.
Mbase kur njeriu te zbuloje metale me strukture super te rregullt, me friksion ZERO do qe e mundur ndertimi i makinave Perpetuumobile. Kini kujdes, gati ne cdo shnderrim energjie ne nje tjeter, nje pjese shume e madhe e tij kalon ne energji termike e cila percohet ne ambient apo medium tjeter pa arritur ta shfrytezojme teresisht. Nuk jam shume i sigurt por di qe edhe gjate percimit te energjise elektrike ne varesi te fuqise se saj humbja llogaritet ne shkallen e rreth 7% dhe kjo per shkak te resistences se materialeve. Dhe e gjitha ajo humbje kthehet ne energji te formave tjera si Termike, Elektromagnetike, Optike etj.
Niveli im arsiomore eshe ZERO. Merrem me boten elektronike te kompjutereve, hardver (punoj qe 2 vjet) ne nje kompani kompjuteresh. Jam 18 vjec dhe jam nxenes i Gjimnazit. Vertet une jam shum i ri, mirepo universi im per boten eshte mjaft i gjere. Mua me intereson cdo gje, une i beje aq shume pyetje vetes sa qe nuk besoj qe edhe te tjeret ne moshen time bejne pyetje te tilla.
Une nuk do ta studjoj fiziken, por megjithate do te shfletoj qe te gjej informacione qe ndoshta do te me ndihmojne paksa per t'iu pergjigjur pytjeve te shumta qe i kam.
Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar
Krijoni Kontakt