Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142

Lamtumir Server & Forum .

Pershendetje Koleg & Kolege & Uzera .

Pasi kam kaluar nje koh shum te madhe ne kete Server erdhi momenti qe dhe une te largohem , me vjen shum Mire qe kam qen pjes e ketij Forumi dhe shum keq qe po largohem prej tij .

Ju uroj Gjith te Mirat dhe Suksese te Gjitheve , me Respekt dhe Dashuri ( oret_e_vona = Mandi ) .

Do ti lutesha Founderit te Serverit & Administratoreve te ketij Forumi qe Emri apo Nick ( oret_e_vona ) mos te ekzistoj me ketu , Flm .
    Sempre Fiero Del Mio MiLaN

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Per ju qe hapni tema lamtumire nje pyetje kam. Si e kuptoni qe ka ardh momenti? Mos me ka kaluar mua dhe se kam kuptuar?!
    Sidoqofte qofsh mire kudo qe te jesh. Ne ketu jemi, po nderrove mendje.,
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (Espańa)
    Postime
    206
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Per ju qe hapni tema lamtumire nje pyetje kam. Si e kuptoni qe ka ardh momenti? Mos me ka kaluar mua dhe se kam kuptuar?!
    Sidoqofte qofsh mire kudo qe te jesh. Ne ketu jemi, po nderrove mendje.,
    Sa e pashpirte qeke mi goc pupupupup
    Pse tallesh me ndjenjat e tjetrit :P ??
    LAMTUMIRE ORET_E_VONA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    largimet vullnetare dhe te dhunshme ktu nga FSH-ja jane per analize . Jo se ja ndien adminav apo mod. per keto largime pasi edhe nuk mundohen te mos ndodhin . Eshte per te ardhur cudi qe ky foroum perfaqson gjith spektrin SHqipfoles e realiteti ne teren nuk eshte aspak i ngjashem me realitetin ktu . Pse e them sepse njerzit mshifen pas maskave,shajn ofendojn,shtijn perqarje vllazrore,raciste e shum te tjera .
    Shqiptaria ne teren eshte larg ketij realiteti,eshte larg nga e keqja qe prezentohet ktu,Perveq qe ka pikqendrim te kundert ekstrem nga mendimet politike Shqiptaret ne teren sa i perket problemeve tjera jan per lakmi nga e gjith bota. Popull tri e me teper konfesional dhe pa shkendija konflikti rrall ne bote ekziston perveq nese shteti i mbron denjsisht siq jan Usa e ndoj vend tjeter .
    Po ti analizosh anetaret qe jan ekstrem si psh-Eshte ne paraqitje patriot-cka qe e pelqej edhe vet ,ne anen tjeter vllaut te vet nga kombi mundohet te ja nxjerr syt se pse eshte i besimit musliman. A thua ky "Patriot"nuk do te ja nxjerr neser syt edhe tjeterkujt qe mendon ndryshe ndoshta nje patrioti tjeter qe do ta ndrroj mendimin.
    Prandaj ndiej keqardhje per largimin e antarve sidomos kur kane ndikim drejtperdrejt nga moderatoret ,qe jan te pakontrolluar psiqikisht dhe moralisht Moderator qe thojn se njeriu eshte prej majmunit - e kjo teme eshte hedhur ne mbeturina nga shum shtete sidomos nga amerika.

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anėtarėsuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    Jau ka marre mendete ai forumi tjeter :s , gjithsesi jua uroj gjithe te mirat atyre qe ikin!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Une per vete them se forumi ka formen e tokes ,nga do qe nisesha dilja prap ne rrugen nga u nisa.vertet dua ta dij pse ikni ,dyshoj se do e beni ket veprim ,se shpija sa do me zhurmagjin te jet ,esht me e dashur se shpit e botes.
    Do doja ta dije se si munde ti ikesh ,dhe lajmrohu mer burr e na trego rrugen se do beshit sevap si me maru nji teqe.Ti nuk ishe i besdisshem per mua,flas ne emer tim.Disa rob shpije po ja prishin imazhin shpis.. por ju kemi, ose na e kan ndar (tillbyggd) shpajz a qa me i then.
    Mos ik prej shpije se shpijat e botes ste ofrojn ngrohtsin si fsh.
    Mos na harro ,guri i ran pesho ne ven t;vet.
    Degjoje qa po te thot e keshillo ova stara kosa.

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anėtarėsuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Mando Ciaooooooooooooooooooooo Se U Plake :P Ne chat :P

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga oret_e_vona Lexo Postimin
    Pershendetje Koleg & Kolege & Uzera .

Pasi kam kaluar nje koh shum te madhe ne kete Server erdhi momenti qe dhe une te largohem , me vjen shum Mire qe kam qen pjes e ketij Forumi dhe shum keq qe po largohem prej tij .

Ju uroj Gjith te Mirat dhe Suksese te Gjitheve , me Respekt dhe Dashuri ( oret_e_vona = Mandi ) .

Do ti lutesha Founderit te Serverit & Administratoreve te ketij Forumi qe Emri apo Nick ( oret_e_vona ) mos te ekzistoj me ketu , Flm .

Qe po iken e morem vesh e Mand po puna per cfare arsye po iken? pse sna e thua?? Jo se do me marri malli shum qe ike nga forumi jo , sepse 2 rrugica larg te kam po puna esht thuaje ktu qe po iken sepse ta ka ba rrup sup mos e ler enigme ,gjithsesi nick ne chat ta bllokova nuk futet dot njeri me nick tend , te pershendes me kengen e sinan hoxhes 8 me 2
    Jufka ime ...

i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Mia seshte pun Momenti , por kur ste pelqejn njerezit qe e drrejtojn kete Forum dhe per me teper atyre u duke vetja sikur cfare jan te shpifet .

Kalajsi , ska per rrup sup lale thjesht smepelqejn ( Llumnat ) .
    Sempre Fiero Del Mio MiLaN

Seriozi Maska e Cun_Serioz
    Anėtarėsuar
    19-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    58
    Citim Postuar mė parė nga KaLajsi Lexo Postimin
    Qe po iken e morem vesh e Mand po puna per cfare arsye po iken? pse sna e thua?? Jo se do me marri malli shum qe ike nga forumi jo , sepse 2 rrugica larg te kam po puna esht thuaje ktu qe po iken sepse ta ka ba rrup sup mos e ler enigme ,gjithsesi nick ne chat ta bllokova nuk futet dot njeri me nick tend , te pershendes me kengen e sinan hoxhes 8 me 2

Pupupuup cpaske qen mer gazep ste rrihet pa i ran ne qaf Mandit eeee .E di un ca do ti mer daj ti do ta leshoj fashoren e rakis kokes mos te vej mo menja per forum .. Mand nuk i di arsyet e tuja po gjithsesi ti e di vet rrugen tende ja kalofsh mir ene shifena aty ke lagja ktit belegut qe te pershendet me sinan hoxhen loool
    Jam i vogel se njoh friken,rritem trim per republiken !!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •