Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Gjyshin e kam patur njeri, kurse ti e ke patur majmun arab i vetequajtur "mysliman", pra "i nenshtruar ndaj budallallekut".
    Pra, chdokush na qenka budadhek pervech teje. Eeeee chka do te bente bota pa ty??????

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po ta baj ma t'lehte, meqe qenka pak lart per ty: Sikur ti ne vend te Allahut, t'i besoje Nje Majmuni te Vetem s.v.a.s, çfare ndryshimesh do te ndodhnin ne jeten tende??!!
    Ti bre njeri alien apo cka je , ke nevoj per formatim trunit tond mi bo se antivirusi nuk pot bojka trojani tpaska lodh low memory po ta qet .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    nuk perben ndonje lajm kushedi se cfare,besimi ne fe eshte personale,ajo ka qene zgjedhja e saj qe te konvertohej,nuk lind njeri mysliman apo katolik por mund te zgjedhesh te behesh i tille.Kam nje pyetje per Mersinin,cili ishte qellimi yt ne hapjen e kesaj teme???
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Ti bre njeri alien apo cka je , ke nevoj per formatim trunit tond mi bo se antivirusi nuk pot bojka trojani tpaska lodh low memory po ta qet .
    Pse, a nuk shkruhet edhe ne Kuran per alienet??!!:P
    I tille jam dhe ti deri tashi nuk ke kapacitet t'u pergjigjesh pyetjeve te mija.......hajde, tregome pak se myslimanet kane edhe guxim e te mendojne me trurin e tyre!!! Pergjigju pyetjes sime!!!
    Jarigas

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    I tille jam dhe ti deri tashi nuk ke kapacitet t'u pergjigjesh pyetjeve te mija.......hajde, tregome pak se myslimanet kane edhe guxim e te mendojne me trurin e tyre!!! Pergjigju pyetjes sime!!!
    Haha Qurkuz je se jo mahi vetem se ke harru hunden e kuqe me ndu, t'3gova ma heret se nuk jam tu e kupti pytjen tonde sma kap logjika at pytje se jam rrit si musliman edhe problem e kam me paramendu me besu n'gipsa e skulptura apo gjys zota herkules .

Pse, a nuk shkruhet edhe ne Kuran per alienet??!!:P
    Falenderimi i takon All-llahut Zotit të botrave(tash sa botra jan vetem ai e din edhe a ka alien a jo)
    Po nese ka alien a do ta besoni me Jezusin se jezusi ka ardh vetem per njerzit e per alienet kush vjen hahah.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Gabim, "Doma" edhe "Bacaj" jane mbiemra mysliman synit ne Shqiperine Veriore, zona e Krujes perdor "Doma", ndersa "Bacaj" eshte me shume afer kufirit me Kosoven, natyralisht me levizjet e popullatave jane perhapur kudo keto mbiemra.

Sa per temen, do doja te thoja cfare rendesia ka ne cilin mik imagjinar beson? Prape imagjinar ngelet apo jo?
    qfar domethanje pasken ne gjuhen e arabeve,(dom dhe bacaj),qfar islami i budallft??????

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •