Forca Teuta!![]()
Une them 'ta hani turpin me buke'. LOL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ca pergjigje pret ti tashi? Se me te kthy nainjoni pergjigje me rime, nuk del bukur!![]()
Keto temat "i ujdisni" si t'u doje Mocka!
I bie qe ju kryqytsat ato (999) kupat e "kohes se arte" te monizmit na i paski marr pa noj lloj turpi! Partizont e Dinamos kane me la ca gjynafe....
I lumt ka...li Skenderbeut!!
Kryetari i Bashkise se Vlores na qeka President Klubi... pyyyha!!
Po te preket tamam e verteta per allishverishe qe ndodhin ne kampionatin shqiptar te futbollit, jam dakort, por te flitet me kaq mllef ndaj Skenderbeut dhe keqardhje ndaj ekipeve kryeqytetase, s'ka si mos marr dhe une pozicionin kundershtues. Jo per kundervenie, por moshataret e mi e shume te tjere rreth nesh mbajne ment fare mire cndodhi dikur ne stadiumin e Durresit ku jo vetem ju hap porta Dinamos per tja rrembyer kupen Skenderbeut, por ju lane qe dhe golat t'i bente nje lojtar i saj(mos gaboj Pernaskes me duket, s'jam i sigurt) per te kaluar Xhambazin si golshenuesin me te mire qe ieshte deri ate cast. Nje ndodhi them une, po sa te tjera jane qe nxirrnin gjithmone kampinone ekipet e kryeqytetit. Pra keshtu qenkemi formuar ne allishverishe prej kohesh dhe kam frike se keshtu do vazhdohet akoma per shume kohe tek ne. Une nuk ndjehem mire dhe as krenohem per fitore qe blihen dhe humbje qe shiten.
-Pasja e shpirtit ėshtė privilegj pėr trupin. (E SH)
Kjo kėmbanė ka kohė qė bie por nuk e dėgjon njeri!Dhe pėrsėri ēdo gjė do kalojė pa ju prekur asnjėrit as edhe njė qime.Pėrderisa,trukohen edhe ndeshjet e kategorive mė tė ulta,si kjo e kategorisė sė dytė,ēfarė presim ne?Kėtu nė Pėrrenjas ku banoj unė,nuk shoh asnjė ndeshje sepse rezultatin e marr vesh qė tė hėnė.Dhe aq shumė u trukuan dhe pėrsėri mezi zuri vėndin e tretė pėr plej-of.Imagjinoni kėtė qytet me 6 mijė banorė dhe me njė fushė sportive tė viteve 60-tė,tė luaj nė kategorinė e parė!!!Shkoni shikoni edhe ndonjė ndeshje fėmijėsh tė moshave tė vogla.O duan tė fitojnė me albitėr o bėhet sherr!!!Tė vjen traineri i fėmijve dhe pa pikė turpi thotė qė kjo ndeshje mė duhet pėr tė rritur morali!Po ē'moral more ditėzi!Ndaj dukat duhet tė ikin qė aty ku janė.Po si more nuk paska ky vėndi ynė asnjė njeri tė ndershėm ngado qė tė hedhėsh syt dhe pėr tė gjitha fushat e jetės!Po kaq tė korruptuar paskemi qėnė sa mė lind e drejta tė them se qė nė barkun e nėnės na paskan korruptuar!!!
Une e di se Partizani asht i vetmi klub shqiptar privat. Prandej nuk munden me ia marre Xhanit
Asht Dinamo qe ka kalu prej Ministrise se brendshme te MTKRS. Presidenti i Dinamos duhet me u demshperbly nqs ka shpenzu lek, kurse fakti qe i kerkojne qera asht normal. Te gjitha ekipet pagujn. Pse u dashka favorizu nji ekip prej Ministrise se sportit , per t'cilen duhet me ken njisoj si Dinamo si Lushnja si Elbasani, mqnse edhe lushnjaret, elbasanasit, shkodranet e te gjithe shqptaret e tjere pagujn taksat?
Nuk ka asgjė pėr t'u ēuditur. Unė sa mbaj mend dhe kam ndjekur futboll, nuk di qė Flamurtarit tė mos i kenė bėrė ndonjėherė hile, dhe po tė mos i kishin bėrė, ky klub do t'i kishte marrė disa kampionate dhe kupa mė tepėr. Hile kishte qė para viteve '90, atėherė kur kupat duhet tė mbeteshin gjithnjė nė Tiranė. Ėshtė e kotė tė kėrkosh drejtėsi, sepse koha ka treguar qė hileja gjithnjė fiton. Parashikoj se gjėrat do tė qėndrojnė kėshtu siē janė, pėr tė mos thėnė qė do tė vijnė duke u keqėsuar.Postuar mė parė nga Endri
Po kur gjyqtarėt tė bėjnė vazhdimisht hile, tė pėlcet shpirti dhe ėshtė i kuptueshėm edhe ndonjė shpėrthim ose episod, kėshtu qė mos u mundo t'i barazosh gjėrat. Ėshtė njėsoj sikur dikush tė vjedh ty pėr 50 vjet rresht dhe njė ditė ti e kap dhe e shan, e pastaj tė tjerėt ju barazojnė ju dhe ju quajnė tė dy tė kėqij. I dimė shijet e tua nė politikė, po mos e ngatėrro futbollin me politikėn.Postuar mė parė nga Bel_ami
Krijoni Kontakt